2ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης: Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου

21 Σεπ 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες των 21χλμ.,Σέγκια trail 8χλμ.και οι πεζοπορίες 4,5χλμ.και 1,5χλμ.του 2ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός σύλλογος σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αθλητές, αθλήτριες και πεζοπόροι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και φυσικά οι κάτοικοι της ιστορικής και Μαρτυρικής ΚοινότηταςΤσαριτσάνης που με την μαζική παρουσία τους και τη συμμετοχή τους γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία και τα μονοπάτια του
δάσους της Τσαριτσάνης.

Στον αγώνα των 21 χλμ. συμμετείχαν και τερμάτισαν 107 αθλητές και αθλήτριες ενώ στον αγώνα Σέγκια trail 8χλμ.συμμετείχαν και τερμάτισαν 112 αθλητές και αθλήτριες από τον μικρότερο ηλικίας 12 ετών μέχρι και τον μεγαλύτερο 71 ετών, ενώ στις πεζοπορίες υπήρχαν πεζοπόροι όλων των ηλικιών.

 

 

Τη διοργάνωση στήριξαν και τους ευχαριστούμε, ο Δήμος Ελασσόνας, η Δημοτική .Κοινότητα. Τσαριτσάνης, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Ιππικός Όμιλος, ο Α.Ο.Οικονόμος, το Δασαρχείο Ελασσόνας, το Κ.Π.Εκπαίδευσης Κισσάβου Ελασσόνας, οι Διασώστες Ελασσόνας, οι Προσκόποι Αμπελώνα, η ΕΡΤ Λάρισας και ΕΡΤ3, ηELLOPIA MEDIA GROUP USA, οι χορηγοί μας, τα έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Αποτελέσματα των αγώνων

Γενική γυναικών ΣΕΓΚΙΑ trail 8χλμ.

1η ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Σ.Δ.Υ. ΒΟΛΟΥ
2η ΤΣΑΓΚΟΥΛΗ ΦΑΝΗ Σ. Μ. ΛΑΡΙΣΑΣ
3η ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Γενική αντρών ΣΕΓΚΙΑ trail 8χλμ.


1ος ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Σ Δ Υ ΚΟΖΑΝΗΣ
2ος ΠΑΓΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ /ΝΟΣ ΑΝΕΞ.
3ος ΖΙΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ KASIMIS TRAINING

ΓΕΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 21χλμ.
1η ΝΑΣΙΚΑ ΝΑΤΑΣΑ Σ. Μ. ΛΑΡΙΣΑΣ
2η ΤΡΑΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
3η ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ V-MAX ΛΑΡΙΣΑ

Νικητές του ημιμαραθωνίου 21χλμ.
1ος ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΠΑΡΜΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ
2ος ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Σ.Δ.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
3ος ΣΟΛΩΜΟΣ ΘΩΜΑΣ MYATHLETE /GRT ELASSONA

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΡΕΙΜΒΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ