100 μέρες απομένουν για την μεγάλη πρόκληση του X-ULTRA Tihio 186Κ!

11 Ιουλ 2019

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τους φετινούς αγώνες X-ULTRA Tihio 186χλμ. και Δελφοί- Τείχιο 75χλμ. Ένα μοναδικό τετραήμερο που διοργανώνει το «Tihiorace» από 17 ως 20 Οκτωβρίου, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της χώρας μας.

 

Εκτός από τους αγώνες της άνοιξης στο Τείχιο, κάθε φθινόπωρο διοργανώνεται και ένας αγώνας υπεραπόστασης (Ultra). Για πρώτη χρονιά το 2017 η διαδρομή ήταν 75χλμ. και ένωνε το Τείχιο με τους Δελφούς από αρχαίο μονοπάτι. Το 2019 ο αγώνας γίνεται πιο απαιτητικός και προστέθηκαν άλλα 75 περίπου χιλιόμετρα μονοπατιών και πλέον η διαδρομή περνάει από την ψηλότερη κορυφή της Γκιώνας, την Πυραμίδα 2.510μ. Αναφερόμαστε στο πέμπτο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας.

Να σημειώσουμε ότι πέρσι προστέθηκε και ο Παρνασσός και η διαδρομή ήταν 115χλμ. με απώτερο σκοπό όλων των παραπάνω του χρόνου, το 2020, να έχουν ενωθεί όλα τα μονοπάτια της περιοχής σε ένα μεγάλο κύκλο που θα περιλαμβάνει τα τρία μεγάλα βουνά. Γκιώνα, τα Βαρδούσια και ο Παρνασσός αγγίζουν τα 2.500μ. σε ύψος και είναι από τα πιο «άγρια» της χώρα μας. Η τελική διαδρομή θα είναι περίπου 250χλμ. και θα περνά από όλες τις κορυφές τους. Περιμένουμε τους «απαιτητικούς» λάτρεις του ορεινού τρεξίματος…

Εκατό μέρες λοιπόν, απομένουν για τη μεγάλη πρόκληση και όσοι θέλουν να τη «ζήσουν» οι εγγραφές έχουν ανοίξει.

Μπείτε στην ιστοσελίδα www.tihiorace.gr και στην στήλη «ΑΓΩΝΕΣ» και μετά πατώντας «X-Ultra Tihiorace 186Km και 75Km» θα μάθετε όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα και μπορείτε να κάνετε εγγραφή.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ