Μικρές αλλαγές στην διαδρομή του Pearl Izumi Mountain Cup - Πεντέλη

28 Ιαν 2015

Ενώ οι προετοιμασίες για τον δεύτερο αγώνα της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη η πρόταση του φίλου μας Γιώργου Μπατή για κάποια μονοπάτια της περιοχής που πιθανά να είχαν ενδιαφέρον δε μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους!

Μετά τις υποδείξεις, την έρευνα στην περιοχή και τις αλλαγές που κάναμε στη μεγάλη διαδρομή το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε αφού τονίζεται ακόμη περισσότερο η αισθητική αξία της διαδρομής ενώ πετυχαίνουμε την αποσυμφόρηση των μονοπατιών και πλέον η μικρή διαδρομή κινείται για πολύ λίγο μαζί με τη μεγάλη. Για όσους θα τρέξουν πρώτη φορά να πούμε πως οι δύο διαδρομές εναλλάσσονται μεταξύ χωματόδρομων και όμορφων δασωμένων μονοπατιών ενώ περνάνε από παλιά λατομεία της περιοχής όπου έχει γίνει ανάπλαση του χώρου και υπάρχουν σημεία πολύ υψηλής αισθητικής.

 

Μετά τις απαραίτητες μετρήσεις η μεγάλη διαδρομή έχει μήκος 10,6 χλμ και 620 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Ουσιαστικά δεν άλλαξαν το μήκος και η υψομετρική διαφορά αλλά αντικαταστάθηκε ο χωματόδρομος που γινόταν μπρος-πίσω με ένα πανέμορφο μονοπάτι που κινείται παράλληλα και προσφέρει εντυπωσιακή θέα της περιοχής ενώ πλέον περνάει μέσα από τα λατομεία, δίνοντας σας την ευκαιρία να θαυμάσετε την εντυπωσιακή δουλειά ανάπλασης που έχει γίνει στην περιοχή. Το μόνο κομμάτι που γίνεται μπρος-πίσω έχει μήκος 300 μέτρα και είναι επίσης το μοναδικό που οι γρήγοροι αθλητές της μεγάλης διαδρομής θα βρουν αργούς αθλητές της μικρής οπότε χρειάζεται λίγη προσοχή από όλους. Μετά οι διαδρομές χωρίζουν οπότε όλοι μπορούν να διατηρήσουν ανενόχλητοι το ρυθμό τους.   

 

 

Η μικρή διαδρομή έχει μήκος 6,5 χλμ και 300 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και φυσικά είναι πολύ ευκολότερη. Ουσιαστικά φτάνει μέχρι το πρώτο εντυπωσιακό λατομείο και εκεί επιστρέφει πίσω από το ίδιο μονοπάτι.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

 

Δήλωση συμμετοχής επίσης μπορείτε να κάνετε και στα κάτωθι καταστήματα:

 

-Pearl Izumi Corner by TOP CYCLES, Β. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι, τηλέφωνο: 210 57 58 915

-ESCAPE Outdoor equipment by Skishop, Λ. Κηφισίας 354, Χαλάνδρι τηλέφωνο: 210 61 06 881

-RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770

-PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155

 

Όσοι έτρεξαν στον πρώτο αγώνα να θυμίσουμε πως θα συμμετάσχουν με τον ίδιο αριθμό τον οποίο και πρέπει να φέρουν μαζί τους. Πάνω στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να γράφετε τον αριθμό που είχατε στον πρώτο αγώνα. Όσοι έχετε χάσει ή καταστρέψει τον αριθμό παρακαλώ να μας ενημερώσετε με mail στο [email protected] ώστε να σας φτιάξουμε καινούργιο.

 

Όσοι τρέχετε πρώτη φορά φέτος θα παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης από τη γραμματεία, στην οποία θα πρέπει να έρθουν και οι προηγούμενοι συμμετέχοντες ώστε να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής.

 

Οι εγγραφές κλείνουν τη Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου και να επισημάνουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται νέες εγγραφές.

 

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

Η οργανωτική επιτροπή

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ