Αρχική>Δελτία Τύπου>Στα Χνάρια της Αρκούδας>Ursa Trail: Ευχαριστήριο για την διάκριση στην ψηφοφορία του Advendure!


Ursa Trail: Ευχαριστήριο για την διάκριση στην ψηφοφορία του Advendure!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οργανωτική ομάδα του Ursa Trail για την τιμή που μας κάνατε στηρίζοντας μας με την ψήφο σας στην ετήσια ψηφοφορία για τους καλύτερους του ορεινού τρεξίματος του 2016. Με την στήριξή σας η διοργάνωση Ursa Trail-Στα χνάρια της αρκούδας αναδείχτηκε η καλύτερη της χρονιάς με ποσοστό 42,4% ανάμεσα σε πέντε κορυφαίους αγώνες. Επίσης ο αγώνας  Ursa Trail αναδείχτηκε καλύτερος αγώνας  Trail Marathon με ποσοστό 40,2%.

 

 

Αυτή η επιτυχία μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη απέναντι στους αθλητές που θα τρέξουν στους αγώνες μας. Για μας το μέτρο είναι ο αθλητής και όλες οι προσπάθειές μας κινούνται σε αυτήν την κατεύθυνση.

 

Την ευγνωμοσύνη μας θέλουμε να εκφράσουμε στους εθελοντές του αγώνα καθώς ο καθένας με τον τρόπο του βοηθά σε όλη αυτή την προσπάθεια.

 

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς και όλους  όσους συμμετέχουν στηρίζοντας την διοργάνωση .

 

Με χαρά σας περιμένουμε στην 5η διοργάνωση του Ursa Trail-Στα χνάρια της αρκούδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2017.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στην ιστοσελίδα: www.metsovorace.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

FOLLOW US

Facebook Twitter YouTube RSS Flickr

FORUM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Manu Vilaseca και ο Gerard Morales στα χνάρ…

Η Manu Vilaseca και ο Gerard Morales στα χνάρια της ... Αρκούδας

Μια φορά κι έναν καιρό, βαθιά, μέσα στα καταπράσινα δάση του Μετσόβου, υπήρχε ένα ξύλινο σπίτι. Οι τοίχοι του ήταν φτιαγμένοι από χοντρούς κορμούς δέντρων και διακοσμημέν...

Advendure © 2001-2013

Είσοδος or Εγγραφή

Εγγραφή

User Registration