Xanthi Mountain Run 2016: Λίγες μέρες έμειναν για την ολοκλήρωση των εγγραφών

19 Σεπ 2016

Η ομάδα Xanthi Mountain Run οργανώνει στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 τον αγώνα ορεινού τρεξίματος στην περιοχή της Ξάνθης.Μέσα σε ένα ευρύτερο όραμα και πλαίσιο ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών αθλητισμού και αναψυχής για την γύρω περιοχή της Ξάνθης, διοργανώνει τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία «Χanthi Mountain Run».

Ο αγώνας θα έχει open χαρακτήρα και θα αποτελείται από δυο σκέλη 25Km με υψομετρικό θετικό 1500m και 12km με 560m. Το σκεπτικό μικρότερου σκέλους στον αγώνα είναι πολύ απλό, ώστε πολλοί νέοι φίλοι του τρεξίματος αλλά και άνθρωποι με ένα πιο ενεργητικό προφίλ δραστηριοτήτων να δώσουν ένα «βάφτισμα» στον μαγικό κόσμο του ορεινού τρεξίματος . Σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν θα δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν το πολλάκις συζητημένο και πρωτοποριακό πάρκο/δίκτυο μονοπατιών κυρίως στον κόσμο της ορεινής ποδηλασίας αλλά πλέον και του ορεινού τρεξίματος, γύρω από την πανέμορφη πόλη της Ξάνθης, τα οποία υπάρχουν και συντηρούνται εδώ και σχεδόν 17 χρόνια από το Xanthi freeride mtb crew,ντόπιους ιδιώτες και τον ορειβατικό σύλλογο ΞΑΝΘΗΣ.



Λίγες μόλις μέρες έμειναν για την ολοκλήρωση των εγγραφών. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά της συμμετοχές τους μέσω του site:

www.xanthimountainrun.gr



ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ