Αρχική>Άρθρα>Editorial>Τρέξτε στο Salomon Cappadocia Ultra-Trail® με το Advendure!


Τρέξτε στο Salomon Cappadocia Ultra-Trail® με το Advendure!

© goshots.net © goshots.net

Ένας από τους εντυπωσιακούς αγώνες του Ultra-Trail® World Tour είναι το Salomon Cappadocia Ultra-Trail, στο οποίο το Advendure είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας ήδη από την περσινή χρονιά, συμμετέχοντας αγωνιστικά αλλά και κάνοντας εκτενή αφιερώματα στον αγώνα και την καταπληκτική περιοχή της Καππαδοκίας. Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, ετοιμάσαμε μαζί με τους διοργανωτές ένα εξαιρετικό πακέτο συμμετοχής για Έλληνες αθλητές που θα θελήσουν να τρέξουν σαν “Advendure” στην “Γη των Όμορφων Αλόγων”, στις 21-22 Οκτωβρίου 2017. Το πακέτο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μια πλήρη αγωνιστική αλλά παράλληλα και μια δυνατή ταξιδιωτική και τουριστική εμπειρία σε όποιον ενδιαφερόμενο αθλητή ή συνοδό επιλέξει να ταξιδέψει μέχρι την ιστορική Καππαδοκία παρέχοντας ευελιξία ως προς τις επιλογές διαμονής και μετακίνησης αλλά και εκπλήξεις που θα σας αρέσουν ιδιαίτερα!

Δηλώστε Συμμετοχή

 

Τι περιλαμβάνει

Το πακέτο που έχουμε ετοιμάσει για εσάς σε στενή συνεργασία με τους διοργανωτές των αγώνων περιλαμβάνει τα εξής:

 • Μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια Kayseri ή Nevşehir με μίνι βαν
 • Ημιδιατροφή (πρωινό και απογευματινό / βραδινό)
 • Μία πλήρη ημέρα ξενάγησης στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής: Στα μουσεία Göreme και Paşabağ, στην αρχαία πόλη Avanos και στην υπόγεια πόλη Kaymakli. Η ξενάγηση γίνεται εξ’ ολοκλήρου στα αγγλικά και περιλαμβάνει γεύμα, τα εισιτήρια εισόδου στα αξιοθέατα, την μεταφορά και τους ξεναγούς.
 • Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα της επιλογής σας
 • Ειδικό κιόσκι παραλαβής πακέτων συμμετοχής και racebags για το Advendure.

 

Από την υπόγεια πόλη KaymakliΑπό την υπόγεια πόλη Kaymakli

 

Η εγγραφή στον αγώνα ανεξαρτήτως του "πακέτου Advendure" περιλαμβάνει τα εξής:

 • Race BIB
 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
 • Μπλουζάκι του αγώνα
 • Τροφοδοσία και παροχή βοήθειας στην διαδρομή
 • Pasta party πριν τον αγώνα
 • Σνακ / ποτά μετά τον αγώνα
 • Γιλέκο finisher (για τον Salomon Cappadocia Ultra-Trail® και τον Salomon Cappadocia Trail 60K) ή Buff finisher (για τον Salomon Cappadocia Trail 30K)
 • Μετάλλιο
 • Μεγάλη έκπτωση στην πτήση με αερόστατα που προσφέρει μία μοναδική εμπειρία και αποτελεί αναμφισβήτητο highlight της περιοχής. Το μέγεθος της έκπτωσης θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

 

Ανεπανάληπτο το θέαμα των αερόστατων πάνω από τους βράχινους σχηματισμούς της ΚαππαδοκίαςΑνεπανάληπτο το θέαμα των αερόστατων πάνω από τους βράχινους σχηματισμούς της Καππαδοκίας

 

Κόστος

Υπάρχουν πολλαπλές επιλογές και μεγάλη ευελιξία ανάλογα με τον αγώνα, τον αριθμό των διανυκτερεύσεων, το είδος του δωματίου (μονόκλινο, 2κλινο κλπ) ή το κόστος του συνοδού. Συνοπτικά:

3 Νύχτες

- 30Κ: 145€
- 60K: 160€
- Ultra Trail: 175€

Συνοδός: 115€
Επιπλέον κόστος μονόκλινου: 35€


4 Νύχτες

- 30Κ: 160€
- 60K: 175€
- Ultra Trail: 190€

Συνοδός: 130€
Επιπλέον κόστος μονόκλινου: 45€

Οι παραπάνω τιμές είναι κατ’ άτομο που θα μοιραστούν ένα 2κλινο (με 2 μονά ή ένα 2πλό κρεβάτι), με ημιδιατροφή στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Dinler Hotel Urgup.

 

 

 

Διαδικασία Εγγραφής - Συνοπτικά

Συνοπτικά η διαδικασία έχει ως εξής:

 1. Καταχώρηση στοιχείων στη φόρμα εγγραφής για τον αγώνα της επιλογής με ταυτόχρονη δημιουργία λογαριασμού με username / password στην ιστοσελίδα
 2. Επιλογή διαθέσιμου πακέτου διαμονής
 3. Έγκριση συμμετοχής - Αναμονή επιβεβαιωτικού email
 4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

 

Σε 2ο χρόνο και από την προσωπική σας σελίδα στο site του αγώνα θα πρέπει να κάνετε τα εξής:
- Να κάνετε κράτηση για την μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο (Airport Transfers)
- Να ανεβάσετε (upload) το χαρτί έγκρισης συμμετοχής (Health Certificate) από γιατρό
- Να κάνετε ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωσης αποδοχής των όρων και κανονισμών (Certificate of Consent) του αγώνα και να συμπληρώσετε κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας με κάποιον οικείο σας σε περίπτωση ατυχήματος.

 

Διαδικασία Εγγραφής – Αναλυτικά


Βήμα 1: Καταχώρηση Στοιχείων – Δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φόρμα εγγραφής στους αγώνες μέσω του Advendure ενεργοποιείται μόνο μέσω του ακόλουθου link:

https://cappadociaultratrail.com/en/?c=11032a10#registration


Το link σας παραπέμπει στην σελίδα καταχώρησης στοιχείων:


Βήμα 2: Επιλογή Πακέτου Διαμονής:

Εδώ η ιστοσελίδα αυτόματα σας προτείνει όλες τις διαθέσιμες επιλογές ανάλογα με τον αγώνα που έχετε επιλέξει. Η εικόνα που θα εμφανιστεί είναι η εξής:

 


Υπάρχουν επιλογές για μονόκλινο δωμάτιο (Single), 2κλινο με δύο μονά κρεβάτια (Twin), διπλό κρεβάτι (Double), με δρομέα (Runner + Runner) ή συνοδό (Runner + Non Runner). Εδώ θέλει λίγο προσοχή: Αν γνωρίζετε το όνομα του δρομέα με τον οποίο θα μείνετε μαζί στο δωμάτιο, το συμπληρώνετε για διευκόλυνση τόσο δική σας όσο και καλύτερου προγραμματισμού της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά εσείς κάνετε την διαδικασία και την πληρωμή ΜΟΝΟ για εσάς όπως το ίδιο θα κάνει και ο συγκάτοικός σας! Αν τώρα επιλέξετε μία από τις επιλογές για συνοδό (Non runner) τότε συμπληρώνετε το όνομα αλλά εσείς πληρώνετε και την δική του συμμετοχή. Αυτό ευνοεί τα ζευγάρια που θα θέλουν να ταξιδέψουν μαζί. Δείτε εδώ ένα παράδειγμα:

 

 


Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, έχουμε επιλέξει τον αγώνα 60Κ και έτσι ανάλογα έχουν προσαρμοστεί οι προσφερόμενες τιμές. Θα πρέπει να πατήσετε πάνω στο κουμπί “Reservation” στο τέλος της σελίδας. Τότε θα εμφανιστεί το παράθυρο κράτησης:

 


Εδώ έχουμε ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προεγγραφής μας. Μπορούμε να δούμε και σε 2ο χρόνο τι έχουμε επιλέξει και μπορούμε μάλιστα μέχρι να γίνει επιβεβαίωση από την διοργάνωση, να ακυρώσουμε την κράτησή μας πατώντας στο κουμπί “Cancel Request” αν έχουμε κάνει λάθος.

 

 


Βήμα 3: Πληρωμή

Στην πληρωμή θα προβείτε αφού έχετε λάβει το επιβεβαιωτικό email της διοργάνωσης:

"Dear ΧΧΧΧ ΧΧΧΧ,

Your hotel reservation has been confirmed.
Please login to our Web Site and make the payment from the Hotel Reservation section of your account..

Best regards,
Salomon Cappadocia Ultra Trail"

 

Μεταβαίνετε λοιπόν στον λογαριασμό σας και στο το τμήμα "Hotel Reservation" θα έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή πληρωμής του ποσού.

 

Όπου πατώντας το "Pay" μεταβαίνετε σε ασφαλές περιβάλλον εισαγωγής των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας

 Βήμα 4: Επιπρόσθετες ενέργειες (Κράτηση μίνι βαν από και προς το αεροδρόμιο, Χαρτί Γιατρού, Όροι Συμμετοχής)

Σε ύστερο χρόνο και από την ίδια προσωπική σελίδα του λογαριασμού σας στο site θα πρέπει να ολοκληρώσετε και τα επόμενα βήματα που αφορούν την εγγραφή σας.


Κράτηση μετακίνησης

Αφού λοιπόν έχετε οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της πτήσης σας, θα πρέπει να κάνετε κράτηση για την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και πίσω. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι στην ώρα τους εκεί να σας περιμένουν!

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μία κράτηση για την άφιξή σας (Arrival), την αναχώρησή σας (Departure) ή μία κοινή κράτηση με επιστροφή (Return). Αν επιλέξετε Return θα πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω στοιχεία:

 Αφού κάνετε την κράτησή σας, μπορείτε πάντα να βλέπετε το status ή και να την ακυρώσετε:

 

Πιστοποιητικό γιατρού 

Όσον αφορά το πιστοποιητικό γιατρού, θα πρέπει να το κατεβάσετε από το τμήμα "Health Certificate", και να το κάνετε upload αφού έχετε περάσει από την πάντα απαραίτητη εξέταση.


Αποδοχή Όρων Συμμετοχής 

Στην επιλογή "Certificate Of Consent" δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους όρους διεξαγωγής του αγώνα και συμπληρώνετε τα στοιχεία επικοινωνίας κάποιου οικείου σας.

 

Κανονισμοί αγώνων - Πληροφορίες

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές καθώς και τους κανονισμούς των αγώνων για να έχετε υπόψη σας όλες τις λεπτομέρειες για τον κάθε αγώνα προς αποφυγή δυσάρεστων περιπετειών!

 

Απορίες / Προβλήματα

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την διάρκεια της εγγραφής σας, θα πρέπει να απευθύνεστε απευθείας στην διοργάνωση μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του site ή του email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερα για τον αγώνα και την περιοχή

Διαβάστε το περσινό αφιέρωμά μας από την επίσκεψή μας στην περιοχή από την οποία φύγαμε πραγματικά εντυπωσιασμένοι: Salomon Cappadocia Ultra Trail 2016: Τρέχοντας στην "Γη των Όμορφων Αλόγων"

 

Τάκης Τσογκαράκης

Η αγάπη του για το βουνό ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω με τις πρώτες αναβάσεις στην αγαπημένη του Πάρνηθα και μετέπειτα με την σχολή Ορειβασίας του ΕΟΣ Αχαρνών. Το 2007 έτρεξε τον πρώτο του αγώνα ορεινού τρεξίματος και από τότε ονειρεύεται "όλο και ψηλότερα, όλο και μακρύτερα". Ελπίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα...

Website: www.advendure.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • Ελληνική αποστολή στο Youth Skyrunning World Cham ...

  Τάκης Τσογκαράκης, 18/04/2018 12:19
  Πολύ καλή πρωτοβουλία τόσο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Skyrunning όσο και του Tihio Race που χρηματοδοτεί την αποστολή! Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι που φέρνουν νέα ταλέντα στο ορεινό τρέξιμο! Εντούτοις, η επιλογή του αγώνα πρόκρισης μάλλον δεν είναι η ...

  Ολόκληρο...

   
 • Nitecore NU25: Πανάλαφρος και λιλιπούτειος!

  Δημήτριος Ζαφειρόπουλος, 17/04/2018 09:01
  Ευχαριστώ πολύ!
   
 • Παράταση εγγραφών για το Taygetos Challenge by Sa ...

  Δημήτριος Ζαφειρόπουλος, 13/03/2018 07:27
  Περίεργη η ανακοίνωση... Αφού στην ιστοσελίδα αναφέρεται σαν τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 19 Mαρτίου 2018, πώς παρατάθηκε μέχρι και την 16 Μαρτίου 2018; :o http://www.taygetoschallenge.com/routes/entry-rules.html
   
 • Suunto Spartan Ultra: Ultra ποιότητα, σχεδίαση κα ...

  Πέτρος, 09/03/2018 09:06
  Στις ειδοποιήσεις δεν εμφανίζει ελληνικούς χαρακτήρες οπότε εκτός και αν όλη η λίστα επαφών σου είναι σε Greeklish (όπως το μήνυμα του αντικειμενικού reviewer :P ) δεν εμφανίζει ΤΙΠΟΤΑ! πραγματικά επίτευγμα για το 2018..!!
   
 • Ορεινό Τρέξιμο 2017, Ετήσιος Απολογισμός Advendure

  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΥΚΟΥΔΗΣ, 01/03/2018 08:07
  Αν και λόγω ηλικίας (>50) και γενικότερου αθλητικού προσανατολισμού , η πορεία των σκέψεών μου πλησιάζει περισσότερο αυτή του κ.Τρουπή παρά αυτή του κ.Λεζπουρίδη, αντιμετωπίζοντα ς το ορεινό τρέξιμο ως ένα χόμπυ, μια διαφυγή από μια λιγότερο ή περισ ...

  Ολόκληρο...

FOLLOW US

Facebook Twitter YouTube RSS Flickr

FORUM

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Xειμερινή αναρρίχηση στην Τύμφη, 15 Χρόνια Μο…

Xειμερινή αναρρίχηση στην Τύμφη, 15 Χρόνια Μοναξιάς

Ιανουάριος 2003  μεσάνυχτα και κάτι, ο Πάνος Αθανασιάδης παλεύει στο σκοτάδι με τα ασταθή χιόνια. Τις τελευταίες ώρες η νύχτα μας έχει τυλίξει στην παγωμένη της αγκάλη. Β...

Advendure © 2001-2018

Είσοδος or Εγγραφή

Εγγραφή

User Registration