Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Dynafit Mountopia = Mountain +Utopia – Διαγωνισμός για 4 θέσεις!

By 27 Μάι 2018

Ο διαγωνισμός “Mountopia” είναι ένας διαγωνισμός που τρέχει τα τελευταία 3 χρόνια από την Dynafit. Απευθύνεται σε ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό στο βουνό και η ζωή τους είναι συνυφασμένη με την  αντοχή  και τον “ιδρώτα” .  Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό , μοιράζεστε τις προπονήσεις  και τις δράσεις σας και έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε το μεγάλο έπαθλο ….. ένα μοναδικό ταξίδι  εμπειρία ζωής …. 

 


WHAT'S YOUR MOUNTOPIA

 

4 λοιπόν αθλητές από όλες τις χώρες  θα κερδίσουν μια τριήμερη αθλητική περιπέτεια  στις κορυφές Grossglockner (3.798μ - Αυστρία) , Ortler  (3905μ - Ιταλία)  και Zugspitze (2.962μ - Γερμανία). Η  Dynafit  θα καλύψει όλα τα έξοδα των νικητών , μετακινήσεις , διατροφή, διαμονές,  την οργάνωση της αποστολής και συνοδεία από έμπειρους οδηγούς βουνού . Φυσικά το καλύτερο δώρο θα είναι ο κορυφαίος εξοπλισμός που θα αποκτήσει από την Dynafit.

 

 

Αυτό που θα χρειαστεί ο κάθε συμμετέχοντας τις 3 μέρες είναι η καλή φυσική κατάσταση, η ομαδικότητα, η εμπειρία στο βουνό και η θέληση να παλέψει για την υλοποίηση του στόχου. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί  13-16 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Η Igone Campos Odriozola ήταν η προηγούμενη νικήτρια και η Μountopia της ήταν να σκιάρει στις χιονισμένες πλαγιές του Καναδά.

 

 

Στο διαγωνισμό αυτό οι τέσσερις που θα επιλεγούν, με βάση την κατάταξη τους θα ταξιδέψουν για την υλοποίηση του ταξιδιού στις  13 - 18 Σεπτεμβρίου 2018

 

Ο στόχος που είχε θέσει ο νικητής του πρώτου διαγωνισμού ήταν να καταφέρει να τερματίσει στον υψηλότερο μαραθώνιο, αυτό του Έβερεστ “Tenzing –Hilary”.

 

Dynafit .

Σχετικά Άρθρα