verticalRUN Noire

Ημερομηνία
17.11.2018

Περιγραφή

Το 2ο νυχτερινό #verticalRUN (La version NOIRE) είναι έτοιμο να δεχτεί 50 δρομείς που θέλουν να απολαύσουν τα σκοτεινά μονοπάτια του Κορυλόβου με την βοήθεια του φακού τους! Το 2ο νυχτερινό #verticalRUN θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου απο το κιόσκι δίπλα απο το Έναστρον Κορυλόβου! Η παραλάβή των αριθμών θα γίνει απο την γραμματεία απο τις 18:00 έως τις 18:50 (θα τηρηθεί αυστηρά). Όλοι οι δρομείς θα οδηγηθούν στην γραμμή εκκίνησης με λεωφορείο της διοργάνωσης. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν τον αγώνα όλοι μαζί από το κιόσκι του Πανοράματος στις 19:30, θα ακολουθήσουν τα σηματοδοτημένα μονοτάτια στο δασάκι του περιφερειακού τα οποία θα τους οδηγήσουν στην "κλασσική" διαδρομή του #verticalRUN των 1.100μ κάθετης ανάβασης!

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

 • Το κόστος συμμετοχής είναι 10ευρώ για κάθε δρομέα και περιλαμβάνει αναμνηστικό αγώνα, τονωτικό ρόφημα και γεύμα δρομέων στον τερματισμό. Το ποσό πρέπει να καταβληθεί άμεσα με την εγγραφή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Σε περίπτωση που οι πληρωμές ξεπεράσουν τις 50 πριν επιβεβαιωθούν και ολοκληρωθούν, οι πρόσθετες θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν τα χρήματα!
 • Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως και 19/10/2018 εκτός και αν συμπληρωθεί ο αριθμός των 50 δρομέων νωρίτερα!
 • Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής/πληρωμής.
 • Κάθε δρομέας είναι υπεύθυνος για τον ιατρικό του έλεγχο και την καλή σωματική του υγεία! Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και σωματικές βλάβες.
 • Δεν θα υπάρχει φύλαξη προσωπικών αντικειμένων και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εξοπλισμό του!
 • Δεν θα υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί τροφοδοσίας παρά μόνο στον τερματισμό!
 • Ακύρωση εγγραφής και επιστροφή χρημάτων γίνετε μόνο κατά την διάρκεια των εγγραφών. Μετά το κλείσιμο τους δεν επιστρέφονται χρήματα!

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ/ΕΠΑΘΛΑ

 • Τα αναμνηστικά δώρα & έπαθλα δίνονται σε κάθε δρομέα στον τερματισμό του. Σε περίπτωση μη εμφάνισης σας στον αγώνα χάνεται το δικαίωμα παραλαβής τους.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

 • ΦΑΚΟΣ! (εκτός και αν έχεις νυχτερινή όραση) 

ΕΠΑΘΛΑ:

 • Θα υπάρξει μόνο ένας νικητής ανά κατηγορία φύλλου (ανδρών/γυναικών) ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο πρώτος άντρας και η πρώτη γύναίκα θα παραλάβουν ένα μοναδικό έπαθλο του 2ου νυχτερινού #verticalRUN. 
Στο Έναστρον Κορυλόβου, όπου θα γίνει και ο τερματισμός των δρομέων λειτουργεί cafe-bar με θέα την πόλη της Δράμας καθώς και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!  

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Amazing registrations record for @UTMBMontBlanc 2019! #UTMB #CCC #TDS #OCC #PTL #MCC #YCC @ultratrailwtour #UTWT… https://t.co/i8kqV842xP
RT @ultratrailwtour: Ultra-Trail World Tour 2018 Awards Ceremony by @Volvic_fr ! Congratulations to the winners of the 2018 and World ranki…
Chianti Trail Ultra 2019: Mr. Matteo Matteuzzi talks to @Advendure_Net about the second edition of the race in the… https://t.co/2uirpteZvE
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Jasmin Paris, η δύναμη μιας μητέρας ...

Τρομερό ρεκόρ αιτήσεων στο UTMB®, 27 οι έλληνες τυχεροί της κλήρωσης!

Τα προσωρινά αποτελέσματα του 1ου αγώνα του Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι

Ορειβατικός εξοπλισμός CAMP για τα πρώτα & ασφαλή βήματά σας στο χειμερινό βουνό

MERRELL Capra Mid GTX, ιδανικό για ήπιες πεζοπορίες σε όλες τις συνθήκες

Chianti Trail Ultra 2019: Ο Matteo Matteuzzi μας μιλάει για την δεύτερη διοργάνωση του αγώνα στην μαγευτική Τοσκάνη!

Άγγιξαν τις 70 οι αιτήσεις ελλήνων για το UTMB® 2019!

Κάτι άλλαξε στους δρόμους αντοχής το 2018!

Αν τρέχετε αργά, δεν πηγαίνετε πάντα μακριά!