Προπόνηση Γνωριμίας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου!

01 Νοε 2018

Λίγες εβδομάδες έμειναν για τον αγώνα που θα γίνει στην Καρυά Αργολίδας την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και οι ετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σκοπός των διοργανωτών είναι να σας προσφέρουν μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία σε μία πολύ όμορφη αλλά απαιτητική διαδρομή. Και επειδή η μεγάλη διαδρομή των 25 χλμ με 1600 μέτρα θετικής υψομετρικής οργανώνεται για πρώτη φορά  σκεφτήκαμε να οργανώσουμε και να σας προσκαλέσουμε σε μία προπόνηση γνωριμίας.

 

 

 

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 09.00 το πρωί θα συναντηθούμε στην Καρυά ώστε να τρέξουμε ολόκληρη τη διαδρομή των 25 χλμ.

Μαζί μας θα βρίσκεται ο Τεχνικός Δ/ντης Νίκος Κωστόπουλος ώστε να δούμε και να συζητήσουμε τις απαιτήσεις αλλά και τις δυσκολίες της.

Απαραίτητα να έχετε μαζί σας τροφή, νερό και τον απαραίτητο για την εποχή εξοπλισμό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας περιλαμβάνει δύο ακόμη διαδρομές διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας.

Την Trail Running 10K η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Με μήκος 10χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 900μ. απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν.

Την Fun Running 2K η οποία είναι μια εύκολη διαδρομή συνολικού μήκους 2χλμ, καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος η διαδρομή πλαισιώνεται με ένα σύνολο δράσεων που θα της δώσουν ένα χαρακτήρα παιχνιδιού.

Στην ιστοσελίδα www.artemisiomr.gr  θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Η οργανωτική επιτροπή

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"Crossing Costa Brava with a stage run – An interview with Tomàs Llorens Marès regarding the @CostaBravaRun 2019!:… https://t.co/U45kD0ur5T
"Μια περιπέτεια αναρρίχησης στα βάθη της Σιβηρίας!", το οδοιπορικό της αναζήτησης των μυστηριωδών Sundrun Pillars α… https://t.co/gLn81n6vAM
"Lailias Mountain Running: Πρέπει να πας στο Lailias!": Παρουσίαση της διοργάνωσης που θα γίνει στα όρη Βροντούς, σ… https://t.co/Oqj4mgUuAH
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Πεζοπορήστε στο βουνό με Salomon!

Διασχίζοντας την Costa Brava με έναν αγώνα Stage Run – Συνέντευξη με τον Tomàs Llorens Marès για το CBSR 2019!

Μια περιπέτεια αναρρίχησης στα βάθη της Σιβηρίας!

Lailias Mountain Running: Πρέπει να πας στο Lailias!

La Sportiva Stream GTX®

Αναμνήσεις και εικόνες από τον φετινό Rodopi Ultra Trail

Σωματικές αλλαγές στους αθλητές ορεινού τρεξίματος και πως μπορούν να βοηθηθούν από την προπόνηση!

To Tor des Geants γιορτάζει και γίνεται … Tor des Glaciers | 450k | 32.000 D+!

Ξεκινά η «μάχη» για μία από τις τελευταίες μεγάλες προκλήσεις της Εξερεύνησης και της Περιπέτειας, τη μοναχική διάσχιση της Ανταρκτικής!