Προπόνηση Γνωριμίας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου!

01 Νοε 2018

Λίγες εβδομάδες έμειναν για τον αγώνα που θα γίνει στην Καρυά Αργολίδας την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και οι ετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σκοπός των διοργανωτών είναι να σας προσφέρουν μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία σε μία πολύ όμορφη αλλά απαιτητική διαδρομή. Και επειδή η μεγάλη διαδρομή των 25 χλμ με 1600 μέτρα θετικής υψομετρικής οργανώνεται για πρώτη φορά  σκεφτήκαμε να οργανώσουμε και να σας προσκαλέσουμε σε μία προπόνηση γνωριμίας.

 

 

 

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 09.00 το πρωί θα συναντηθούμε στην Καρυά ώστε να τρέξουμε ολόκληρη τη διαδρομή των 25 χλμ.

Μαζί μας θα βρίσκεται ο Τεχνικός Δ/ντης Νίκος Κωστόπουλος ώστε να δούμε και να συζητήσουμε τις απαιτήσεις αλλά και τις δυσκολίες της.

Απαραίτητα να έχετε μαζί σας τροφή, νερό και τον απαραίτητο για την εποχή εξοπλισμό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας περιλαμβάνει δύο ακόμη διαδρομές διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας.

Την Trail Running 10K η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Με μήκος 10χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 900μ. απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν.

Την Fun Running 2K η οποία είναι μια εύκολη διαδρομή συνολικού μήκους 2χλμ, καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος η διαδρομή πλαισιώνεται με ένα σύνολο δράσεων που θα της δώσουν ένα χαρακτήρα παιχνιδιού.

Στην ιστοσελίδα www.artemisiomr.gr  θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Η οργανωτική επιτροπή

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Chianti Trail Ultra 2019: Mr. Matteo Matteuzzi talks to @Advendure_Net about the second edition of the race in the… https://t.co/2uirpteZvE
"Κάτι άλλαξε στους δρόμους αντοχής το 2018", ο καταξιωμένος κόουτς Γιάννης Δαγκόγλου αναλύει την χρονιά που πέρασε… https://t.co/BavDksFyPX
See the @ultratrailwtour World rankings and get your tickets for the Award Ceremony in #Barcelona… https://t.co/2LoyidIEiI
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Τρομερό ρεκόρ αιτήσεων στο UTMB®, 27 οι έλληνες τυχεροί της κλήρωσης!

Τα προσωρινά αποτελέσματα του 1ου αγώνα του Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι

Ορειβατικός εξοπλισμός CAMP για τα πρώτα & ασφαλή βήματά σας στο χειμερινό βουνό

MERRELL Capra Mid GTX, ιδανικό για ήπιες πεζοπορίες σε όλες τις συνθήκες

Chianti Trail Ultra 2019: Ο Matteo Matteuzzi μας μιλάει για την δεύτερη διοργάνωση του αγώνα στην μαγευτική Τοσκάνη!

Άγγιξαν τις 70 οι αιτήσεις ελλήνων για το UTMB® 2019!

Κάτι άλλαξε στους δρόμους αντοχής το 2018!

Αν  τρέχετε αργά, δεν πηγαίνετε πάντα μακριά!

Η άγνωστη ομορφιά της Καλύμνου μέσα από την ματιά ενός ανήσυχου επισκέπτη!