Προπόνηση Γνωριμίας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου!

01 Νοε 2018

Λίγες εβδομάδες έμειναν για τον αγώνα που θα γίνει στην Καρυά Αργολίδας την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και οι ετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σκοπός των διοργανωτών είναι να σας προσφέρουν μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία σε μία πολύ όμορφη αλλά απαιτητική διαδρομή. Και επειδή η μεγάλη διαδρομή των 25 χλμ με 1600 μέτρα θετικής υψομετρικής οργανώνεται για πρώτη φορά  σκεφτήκαμε να οργανώσουμε και να σας προσκαλέσουμε σε μία προπόνηση γνωριμίας.

 

 

 

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 09.00 το πρωί θα συναντηθούμε στην Καρυά ώστε να τρέξουμε ολόκληρη τη διαδρομή των 25 χλμ.

Μαζί μας θα βρίσκεται ο Τεχνικός Δ/ντης Νίκος Κωστόπουλος ώστε να δούμε και να συζητήσουμε τις απαιτήσεις αλλά και τις δυσκολίες της.

Απαραίτητα να έχετε μαζί σας τροφή, νερό και τον απαραίτητο για την εποχή εξοπλισμό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αγώνας περιλαμβάνει δύο ακόμη διαδρομές διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας.

Την Trail Running 10K η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Με μήκος 10χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 900μ. απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή σας στο ορεινό τερέν.

Την Fun Running 2K η οποία είναι μια εύκολη διαδρομή συνολικού μήκους 2χλμ, καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος η διαδρομή πλαισιώνεται με ένα σύνολο δράσεων που θα της δώσουν ένα χαρακτήρα παιχνιδιού.

Στην ιστοσελίδα www.artemisiomr.gr  θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Η οργανωτική επιτροπή

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Yiannis Tridimas @ydttwit, The Greek #fellrunning Legend! https://t.co/hZ9wnB8eLa https://t.co/mvNHdea7n6
License to thrill – Interview with Alen “The Mastermind of the @istria100 ” Paliska: https://t.co/LPLMFAGch4 https://t.co/AH3L9U3v2r
The report of the Greek team that ran the @lacametacoixa 2019: https://t.co/6gmF4HM2kt https://t.co/tx4PfE1J06
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Γιάννης Τριδήμας, ο Έλληνας θρύλος του fell running

Άδεια για περιπέτεια – Συνέντευξη με τον “Εγκέφαλο” του 100 Miles of Istria, Alen Paliska!

Μετάβαση από την άσφαλτο στο βουνό - Προβλήματα στον Αχίλλειο τένοντα!

ROC 50 Miles, η επιστροφή του ασώτου

La Cameta Coixa 2019 - Οι ιππότες της Καταλονίας!

Θολώνει το τοπίο ο ΣΕΓΑΣ για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος – ή μήπως όχι;

Το Runner Store @ More επέστρεψε ριζικά ανανεωμένο!

La Cameta Coixa: Απόβαση στη Καταλονία!

Και επίσημα τέλος η έρευνα για τις σωρούς των δύο άτυχων ορειβατών στο Nanga Parbat...