ADVENDURE - Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου Corfu Mountain Trail 2021

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου Corfu Mountain Trail 2021

02 Ιουν 2021

Ολοκληρώθηκε και το 9ο Corfu Mountain Trail 2021 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι στέφθηκε με επιτυχία, αφού όσα είχαμε προγραμματίσει πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς. Με 340 περίπου συμμετέχοντες σε όλες τις κούρσες των 112, 40 , 20 και 10 χλ από 22 διαφορετικές χώρες. Ολλανδοί, Ιάπωνες , Γάλλοι , Ιταλοί, Γερμανοί, Άγγλοι, Καναδοί, Σλοβένοι, Ούγγροι κ.α μεταξύ των οποίων και αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς μεταξυ αυτων και ο νικητής του UTMB 2016 LUDOVIC POMMERET μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την διοργάνωση, όσο και για τα μονοπάτια του νησιού, τις παραλίες και τους ατελείωτους ελαιώνες.Τα μοναδικά χωριά και η φιλοξενία των ανθρώπων θα μείνουν χαραγμένα στην μνήμη τους.

 

 Αφανείς ήρωες, για ακόμη μια φόρα, ήταν οι εκατοντάδες εθελοντές που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση με ασφάλεια όλο το Σαββατοκύριακο. Οι συμμετέχοντες των 112 χλμ πέρασαν από 24 χωρια του νησιού με εκκίνηση τον Ύψο και τερματισμό το Messonghi Beach Hotel.

 Στα χωριά αλλά και κατά την διάρκεια της διαδρομής βρισκόταν τα τοπικά συμβούλια παρέα με τους πολιτιστικούς συλλόγους και εθελοντές της οργανωτικής που έδιναν κουράγιο στους συμμετέχοντες καθώς και ό,τι είχαν ανάγκη για να συνεχίσουν την κούρσα τους. Οι αθλητές πέρασαν από Σπαρτύλα, Παλιά Περίθεια, Πετάλεια, Στρινυλα, Επίσκεψη, Νυμφές, Κληματιά, Αλλειματάδες, Λάκωνες, Λιαπάδες, Γιαννάδες, Βάτο, Βαρυπατάδες, Καστελλάνους, Κυνοπιάστες, Αγιους Δέκα, Σταυρό, Στρογγυλή, Επισκοπιανά, με τερματισμό τον μοναδικό χώρο του Messonghi Beach Hotel που στέγασε και φέτος τις εκκινήσεις των υπόλοιπων αγώνων και φρόντισε ως μέγας χορηγός να στεγάσει τους συμμετέχοντες και μας βοήθησε να υλοποιήσουμε και φέτος όσα είχαμε προγραμματίσει.

Οι ομάδες διάσωσης ΕΟΔ & ΕΕΕΔ ήταν και φέτος στο πλευρό μας και επενέβησαν όπου χρειάστηκε με απόλυτη επιτυχία. Χωρίς την δική τους συμβολή αλλά και των γιατρών της διοργάνωσης Κώστα Κοντοστάνου, Γιώργο Μηλιό και Σπύρο Καρδάμη τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην κλινική CORFU MEDICA για την συμβολή της στο ασθενοφόρο, σε περίπτωση που χρειαζόταν η διακομιδή αθλητή.

 Επισης την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, την Αστυνομική διεύθυνση Κέρκυρας και τους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια που προσέφεραν. Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι χωρίς την συμβολή αυτών η διεξαγωγή δεν θα ήταν η ίδια.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον κ. Γιάννη Γεωργούλη, ιδιοκτήτη του MESSONGHI BEACH HOTEL που για ακόμη μια χρονιά υποστήριξε το Corfu Mountain Trail. Στην συνέχεια ευχαριστούμε τους χορηγούς μας COUNTERPAIN, COSMOSPORT, BARISTA STREET CAFE ,ANNA APERGI TRAVEL & TURISM, PHYSIO PLUS ,ΧΑΡΤΕΣ-ΑΝΑΒΑΣΗ, S-ΒΙΚΕS, FITLAB , DIZI CAFE, PIZZA IL CAPRICCIO, EUROHIRE ,ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας MARKET RANIA και QUALITY FRUIT CENDER SPIROS SPINGOS.για την σημαντική συμβολή τους στην τροφοδοσία των αθλητών.

Kαθώς επίσης και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που προέβαλαν την διοργάνωση ως χορηγοί επικοινωνίας. I RUN magazine, Star FM 88.8, Corfuland, Ενημέρωση, Κέρκυρα Σήμερα, Corfupress, CorfuTV, START, Corfuwall, Κερκυραικά Νέα και Ακτίνα Fm. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το 10ο Corfu Mountain Trail 2022 το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (7-8/5).

 Σας ευχαριστούμε θερμά, CMT team.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"Λίστα εξοπλισμού ημερήσιας Ορεινής Πεζοπορίας", ένα άρθρο του Δημήτρη Δεσποινιάδη στο @Advendure_Net :… https://t.co/JCI1wp4mRl
Πεζοπορώντας με το SALEWA ALP MATE MID WP: https://t.co/LYzZ99XM0g https://t.co/mdP4P2qyL8
@thenorthface Enduris: Δοκιμάσαμε το ultra μοντέλο της νέας σειράς Vectiv™: https://t.co/KOTvPEcKKW https://t.co/KvcKfv0p0A
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Λίστα εξοπλισμού ημερήσιας Ορεινής Πεζοπορίας!

Πεζοπορώντας με το SALEWA ALP MATE MID WP

The North Face Enduris: Δοκιμάσαμε το ultra μοντέλο της νέας σειράς Vectiv™!

Τραγωδία στην Κίνα – 21 νεκροί στο Yellow River Stone Forest 100k!

Επιστροφή Αντώνη Συκάρη από Ιμαλάια μετά την ανάβαση στην Annapurna!

Karacal: Το νέο "όπλο" της La Sportiva για τρέξιμο σε τεχνικά μονοπάτια και μεσαίες ή μεγάλες αποστάσεις!

Προπονητικές οδηγίες μετά από τις δόσεις εμβολίων για την Covid-19!

"Two Dots And A Shoe Print'', μια ''ιδιαίτερη'' ομάδα outdoor δραστηριοτήτων με στόχους και όραμα!

MIZUNO Wave Daichi 6: Άνεση και απορρόφηση κραδασμών στο maximum!

Tihio Race Ultra Edition: Παρνασσός, Γκιώνα και Βαρδούσια σε μια συναρπαστική εμπειρία αγώνων ultra-trail!

Τεκτονικές αλλαγές στο διεθνές ultra-trail με τη σύμπραξη UTMB® και Ironman και το UTMB® World Series από το 2022!

Αδιάβροχος Σάκος Nitecore WDB20 20L – DRY BAG!