Cyclades Trail Cup 2018: Τα φούτερ του αγώνα για την οικονομική του ενίσχυση

23 Οκτ 2018

Δεκέμβρης, Κυκλάδες, Τήνος! Ένας εναλλακτικός αγώνας ορεινού τρεξίματος, στην χειμερινή Τήνο. Στα πλαίσια του Cyclades Trail Cup, το 3ο Tinos Challenge  να κάνει την διαφορά στο χειμερινό καλεντάρι αγώνων! Για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης και την προβολή του αγώνα Tinos Challenge, προσφέρονται αναμνηστικά φούτερ διάφορων χρωμάτων και τύπων με το σχέδιο του αγώνα, τον κριό!

Το φούτερ διατίθεται στην τιμή των 24 ευρώ και ποικίλει σε τύπους (με ή χωρίς κουκούλα) και χρώματα. Η ποιότητα υφάσματος είναι μάρκας Gildan. Η στάμπα του κριού εμφανίζεται μισή στην μπροστά πλευρά και η άλλη μισή στην πίσω πλευρά του φούτερ. Το λογότυπο Tinos Challenge εμφανίζεται μόνο στην μπροστά πλευρά στο σημείο της καρδιάς.

 

Διαλέξτε το χρώμα υφάσματος από την συλλογή της Sols και κάντε την παραγγελία σας μεσώ της φόρμας επικοινωνίας του Cyclades Trail Cup.

 

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφής στον αγώνα Tinos Challenge, θα πραγματοποιούνται μέχρι την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα https://cycladestrailcup.com/ . Νέες δηλώσεις συμμέτοχης θα μπορούν να γίνουν στην γραμματεία του αγώνα το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου μεταξύ 10:00-15:30 στην Μονή Ιεράς Καρδίας

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ