Την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 ο 3ος Υμηττός Marathon!

17 Νοε 2022

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «ΕΥΚΛΗΣ», υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, την υποστήριξη του ΟΝΑΔΕΑ(Οργανισμός Νεολαίας κ Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης), την υποστήριξη του ΣΠΑΥ(Σύνδεσμος Προστασίας κ Ανάπτυξης Υμηττού) και την εθελοντική προσφορά των ομάδων Δασοπροστασίας των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Κρωπίας, Ηλιούπολης, Βύρωνα, της Ε.ΔΑ.ΠΥ.Γ(Εθελοντική Δασοπροστασία Πυρόσβεση Γλυφάδας), της Ο.ΔΙ.Κ(Ομάδας Διαχείρησης Κρίσεων) και του Ε.Ο.Σ. Ηλιούπολης διοργανώνει τον αγώνα βουνού “3ος  ΥΜΗΤΤΟΣ MARATHON” με τρεις διαδρομές:

1. “ΣΦΗΤΙΙΑ” 46 χλμ με υψομετρική +2200 μ και 2 I.T.R.A. points

2. “ΣΕΣΙ” 27 χλμ με υψομετρική +1600 μ και 1 I.T.R.A. point

3. “Plogging” 27 χλμ με υψομετρική +1600 μ και 1 I.T.R.A. point (Ο μοναδικός αγώνας στην Ελλάδα που ο αθλητής μαζεύει τα σκουπίδια που βρίσκει στη διαδρομή και ο νικητής συμμετέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα WPC, το οποίο πέρσι έγινε στη Βόρειο Ιταλία, με πληρωμένα όλα τα έξοδα)

Οι διαδρομές αποτελούν αγώνες-κριτήριο για συμμετοχή στον ΟΜ (OLYMPUS MARATHON)

Σκοπός Αγώνα: Ο αγώνας γίνεται για να γνωρίσουμε την περιοχή του Νότιου Υμηττού με τα πανέμορφα μονοπάτια του, την Ιστορία του και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία στην ανάγκη προστασίας του.

Διεξάγεται στο Νότιο Υμηττό και καλύπτει μία περιοχή φυσικού κάλους στο βουνό πάνω από τους δήμους Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας,  Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, Κορωπίου, Ηλιούπολης, Βύρωνα.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ “ΕΥΚΛΗ”

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ