Τελευταία Νέα – Νέα συνεργασία με την Nomad Honey , παρουσίαση χορηγών!

28 Ιουλ 2020

Έκλεισαν οριστικά οι φόρμες εγγραφών και για τους 2 αγώνες της φετινής έκδοσης του Faethon Olympus Marathon.

Οι εργασίες συντήρησης των μονοπατιών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς καθιστώντας τα μονοπάτια έτοιμα για προπόνηση σε όλους.

Η γραμματεία και για τους 2 αγώνες θα είναι ανοιχτή και το Σάββατο 8 Αυγούστου από τις 16:00μμ ως 20:00μμ, την Κυριακή θα είναι ανοιχτή από τις 05:45 ως 07:45μμ, όσο αφορά την παραλαβή αριθμών-racebags.

H γραμματεία θα βρίσκετε στην Πλατεία Κοκκινοπλού.

Κάθε αθλητής θα πρέπει να φέρει την δική του μάσκα κατά την διάρκεια παραλαβής του αριθμού του και βασικά ο καθένας μας να δείξει ΑΤΟΜΙΚΗ  ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ όσο αφορά τα μέτρα κατά του Covid 19.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη δική σας ανταπόκριση στο φετινό μας κάλεσμα.

 

Η οργανωτική επιτροπή του FAETHON OLYMPUS MARATHON είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κορυφαία  εταιρεία  Nomad Honey θα είναι φέτος χορηγός του αγώνα Rupicapra 20k.

Η αρκούδα του BEAR STRENGTH βούτηξε το δάχτυλο στο κακάο! Το νέο ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΟ ενεργειακό τζελάκι της Nomad Honey, BEAR STRENGTH με γεύση κακάο είναι γεγονός! Η ελληνική εταιρεία που δημιούργησε το 1ο ελληνικό ενεργειακό τζελάκι επιστρέφει στον κόσμο των outdoor δραστηριοτήτων με νέα γεύση! Πάντα με βάση το ελληνικό ορεινό μέλι και με σεβασμό στην φύση και τον καταναλωτή, το νέο τζελ περιέχει κακάο, θαλασσινό αλάτι και για επιπλέον τόνωση;;; 25mg καφεΐνη!!!

Boost your day! Boost your race! Boost your outdoor adventures!

Ως συνεργάτης και χορηγός ένδυσης η Dynafit  συνεργάζεται με την οργανωτική επιτροπή σε τεχνικά θέματα του αγώνα δοκιμάζοντας τα προϊόντα της στο απαιτητικό τερέν του Ολύμπου. Για το 2020  αποφασίστηκε να αναβαθμιστεί σε όλους του τομείς ο αγώνας των 15χιλ. Στα πλαίσια αυτά θα  δοθούν τεχνικά μπλουζάκια Dynafit  εκτός από τους αθλητές που θα τρέξουν τον  Rupicapra  και σε όλους του αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Faethon Trail!!!

Το εξειδικευμένο κατάστημα αθλητικών –ορειβατικών ειδών Georgiadis Store-Peak store θα είναι και φέτος δίπλα μας προσφέροντας τα εκπληκτικά όσο και χρήσιμα  μαντήλια στους αθλητές του Rupicapra

Το νερό Διός που πηγάζει από τον Όλυμπο θα δροσίζει τους αθλητές στο τέλος του αγώνα στην Πλατεία του Κοκκινοπλού. Το ΔΙΟΣ είναι ένα αναγνωρισμένο φυσικό μεταλλικό νερό το οποίο, πηγάζει από τον μυθικό Όλυμπο, από το πιο προστατευμένο βουνό της Ελλάδας!

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο LA TRAVEL στηρίζει ακόμη μια χρονιά έμπρακτα την διοργάνωση συνεισφέροντας <χορηγικά> σε όλους τους τομείς του αγώνα.

Επίσης ο Δήμος Ελασσόνας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας και αυτήν την δύσκολη χρονιά στέκονται δίπλας μας..

Μεγάλος χορηγός επικοινωνία το περιοδικό IRUN ,επίσης το Advendure, Radio Elassona, Ekdosi.gr, Sport of Running, RunningNews.gr, Runfun.gr, Runner Magazine, trailrun.gr, Sportevent.gr

Ραντεβού στον Κοκκινοπλό στις 9 Αυγούστου!!

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ