Στις 9 & 10 Απριλίου 2022 οι αγώνες SPEEDWAY!

04 Φεβ 2022
Νέα χρονιά με νέους στόχους και νέους αγώνες στον ορίζοντα! Η ομάδα του SPEEDWAY έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τους λάτρεις των υπεραποστάσεων βουνού αλλά και της ασφάλτου! Στις 09/04 θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα των 100χλμ βουνού #SWUT και την επόμενη, στις 10/04 η εκκίνηση για τους λάτρεις της ασφάλτου, ο αγώνας εντός της πίστας κάρτ διάρκειας 6ωρών #SW6H. 
 
Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στην σελίδα της διοργάνωσης.
SWUT    |    SW6H    |    SWKIDS
 

#SWUT  SPEEDWAY ULTRA: μια διαφορετική εμπειρία ULTRA RUNNING, καθώς τα υψομετρικά δεν παίζουν ρόλο και οι κορυφές των βουνών δεν είναι στο δρομολόγιο μας! Στόχος μας ο γρηγορότερος αγώνας 100χλμ που έχεις τρέξει! 

#SW6H  6HOURS TRACK: Για τους φίλους της ασφάλτου, έχουμε κάτι διαφορετικό. Έναν αγώνα εντός της πίστας καρτ 69 SPEEDWAY διάρκειας 6ωρών την οποία μπορούν να την απολαύσουν μόνοι τους καθόλη την διάρκεια ή σε ομάδα των τριών (3) μοιράζοντας τον χρόνο σε δύο ώρες ο καθένας! 

Τέλος, το #SWKIDS Track & Fun για τους μικρούς μας φίλους. Η πίστα περιμένει να την απολαύσουν στην παιδική διαδρομή απόστασης 1.000μ, όπως οι "μεγάλοι" λίγες ώρες πριν! Ελπίζουμε οι φωνές και το γέλιο σας να ακουστούν και εκτός πίστας ;) 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ