Η αντίστροφη μέτρηση για το “Hydras Trail Event 2019” άρχισε! 

31 Δεκ 2018

Η αντίστροφη μέτρηση για το “Hydras Trail Event 2019” άρχισε! Για ακόμη μια χρονιά η Ύδρα θα δώσει το παρόν στο καλεντάρι των ορεινών αγώνων. Το μοναδικής ομορφιάς νησί μας, με την χαρακτηριστική απουσία οχημάτων, διαθέτει ένα απαράμιλλα όμορφο δίκτυο μονοπατιών. Μονοπάτια, που οδηγούν στις κορυφές του νησιού με απεριόριστη θέα στο Σαρωνικό κόλπο και το Αιγαίο πέλαγος!

 

Οι δρομείς, και σε αυτήν την έκτη χρονιά της διοργάνωσης, θα τύχουν πλήθους παροχών και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, οι οποίες θα ανακοινώνονται, όπως κάθε χρόνο, σταδιακά στο επόμενο διάστημα.

Τη Δευτέρα  14 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της διαδικασίας των εγγραφών. Για φέτος οι συμμετοχές θα παραμείνουν και πάλι στο ανώτατο όριο των χιλίων (1.000). Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας www.hydrastrail.gr. Ημερομηνία λήξης εγγραφών, όπως κάθε χρόνο, δεν θα ανακοινωθεί καθότι παραδοσιακά το Hydra’s Trail Event είναι sold out!

Οι αγώνες του διημέρου παραμένουν και φέτος πέντε (5). Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι δύο την Κυριακή. Και φυσικά όλοι οι αθλητές θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μέχρι και σε τρεις αγώνες, έχοντας όμως πληρώσει μόνο μια συμμετοχή.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 6 Απριλίου το μεσημέρι, με τον μοναδικό στην Ελλάδα αγώνα ταχείας κατάβασης Downhill, όπου οι αθλητές ξεκινούν από ένα υψόμετρο 500 μέτρων και τερματίζουν στο λιμάνι του νησιού, έχοντας τρέξει 3.300 κατηφορικά μέτρα με ατομική χρονομέτρηση. Η συνέχεια δίνεται με τους παιδικούς αγώνες Juniors Mini Race για παιδιά έως και 12 ετών. Τέλος η αγωνιστική μέρα κλείνει με τον αγώνα Run & Fun των πέντε (5) χιλιομέτρων που έχει χαρακτήρα city trail, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα γραφικά σοκάκια του οικισμού της Ύδρας και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίρια.

Ενώ όμως η αγωνιστική ημέρα τελειώνει, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σε ένα φανταστικό Pasta Party, με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα!

Για την Κυριακή 7 Απριλίου το μενού περιλαμβάνει τον κύριο αγώνα της διοργάνωσης, το Eros Mountain Trail, όπου οι δρομείς θα διανύσουν 26,3 χιλιόμετρα με συνολική θετική υψομετρική 1.400μ. Αντίστοιχα υπάρχει και ο entry level αγώνας Rock Race με τα 13 χιλιόμετρα και τα 600μ θετικής υψομετρικής, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τη μεγάλη διαδρομή.

Στόχος μας και φέτος είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομορφιές του νησιού και να απολαύσουν ένα αγωνιστικό διήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Έτσι, ο σχεδιασμός των διαδρομών έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνονται ορεινά και παραθαλάσσια μονοπάτια αλλά και καλντερίμια μέσα στον ιδιαίτερα γραφικό αστικό ιστό του νησιού.

Η μοναδική διοργάνωση, που γνώρισαν οι αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια, θα διεξαχθεί το διήμερο 6 και 7 Απριλίου 2019 ακόμα καλύτερη! Σε έναν ιδανικό προορισμό για δρομείς βουνού, όπου τα μονοπάτια έχουν τον πρώτο λόγο καθώς δεν υπάρχουν τροχοφόρα.

Σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε ένα μοναδικό αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές συγκινήσεις.

Από την Οργανωτική Επιτροπή

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

RT @ultratrailwtour: In 5 days starts @mozart100_run, 10th race of the 2019 #UTWT circuit 🔥 🏃‍♂ 109 km 5000 M+ 📍 Salzburg, Austria 📅 June…
Run the @CappadociaUltra @ultratrailwtour with Advendure! A great runner / travel package for one of the most majes… https://t.co/WQfwnRhlSE
Ampezzo: Η νέα πρόταση της @thenorthface για σταθερότητα, αντικραδασμικότητα και πρόσφυση στα μονοπάτια:… https://t.co/fQVvMZHMl4
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Μποτάκια πεζοπορίας SCARPA - SALEWA

Έρευνα: "Σύγκριση συχνότητας εμφάνισης μυοσκελετικών τραυματισμών σε δρομείς Υπερμαραθωνίων δρόμων ασφάλτου και βουνού και πιθανά αίτια πρόκλησής τους"

Απίστευτος Kilian παντός εδάφους!

O Jonathan Albon και η Blandine L’Hirondel παγκόσμιοι πρωταθλητές IAU-ITRA στην Πορτογαλία!

Σπουδαία ονόματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trail ITRA - IAU στη Πορτογαλία!

Τρέξτε στο Salomon Cappadocia Ultra-Trail® 2019 με το Advendure!

Dynafit Ultra Pro: Ultra προστασία και σταθερότητα για πολλά χιλιόμετρα

Ampezzo: Η νέα πρόταση της The North Face για σταθερότητα, αντικραδασμικότητα και πρόσφυση στα μονοπάτια!

Ο Θρύλος του Kilian συνεχίζεται στο Zegama!