ADVENDURE - Μη Διεξαγωγή του Hydra's Trail Event 2020 ...

Μη Διεξαγωγή του Hydra's Trail Event 2020 ...

13 Μαρ 2020

Ο Σύλλογος Δρομέων Ύδρας ως κύριος διοργανωτής, ο Δήμος Ύδρας ως συνδιοργανωτής καθώς και η Οργανωτική Επιτροπή, που έχει την κύρια ευθύνη της διεξαγωγής των αγώνων, πάντα στέκονταν με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη διοργάνωση, ώστε όλοι οι αθλητές, εθελοντές, συνοδοί, επισκέπτες του νησιού, χορηγοί, τοπικοί και ξένοι φορείς, επαγγελματίες και γενικά όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος και εμπλέκονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο Hydra’s Trail Event να αποκομίζουν τα μέγιστα οφέλη από τη συμμετοχή τους.

 

Καθ’ όλα τα έτη από την πρώτη διοργάνωση, πριν από 7 χρόνια, μέχρι σήμερα, πρωταρχικό μας μέλημα ήταν και θα συνεχίσει να είναι η ασφάλεια όλων. Εξάλλου τα μέτρα, που λαμβάνονται κάθε χρόνο στον τομέα της ασφάλειας των αγώνων, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Αυτές τις στιγμές, οι ραγδαίες και πρωτόγνωρες εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού, σε συνάρτηση με την προσπάθεια της Πολιτείας και των Αρχών να αποτρέψει την ανεξέλεγκτη εξάπλωσή του, μας αναγκάζουν δυστυχώς και με μεγάλη λύπη να αποφασίσουμε τη  ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ του Hydra’s Trail Event το οποίο είχε προγραμματιστεί για το διάστημα 4 και 5 Απριλίου 2020.

Αναμφίβολα για όλους εμάς είναι μια δύσκολη αλλά απαραίτητη απόφαση, η οποία λήφθηκε με πλήρη συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας και θα συμβάλλει, στο μέτρο που μας αναλογεί, στην αποτροπή εξάπλωσης της επικίνδυνης νόσου.

Φυσικά, λόγω του γεγονότος της μη διεξαγωγής του Hydra’s Trail Event λόγω ανωτέρας βίας, από τη Διοργανώτρια Αρχή αποφασίστηκε η εξ ολοκλήρου επιστροφή του ποσού συμμετοχής στους δικαιούχους.

Για το λόγο αυτό και προς διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούμε όσους έχουν πληρώσει τη συμμετοχή τους για το Hydra’s Trail Event 2020, να στείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αίτημα επιστροφής του ποσού στο οποίο να αναφέρουν α) την Τράπεζα από την οποία αρχικώς μετέφεραν το ποσό συμμετοχής, β) το ΙΒΑΝ και γ) το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου ο οποίος είχε καταθέσει το ποσό για λογαριασμό του, τα οποία θα πρέπει να υποβάλλονται το αργότερο μέχρι 10 Απριλίου 2020. Σε περίπτωση που κάποιος είχε καταθέσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό για τη συμμετοχή άλλου αθλητή, θα πρέπει να το αναφέρει στο μήνυμά του.

Παρακαλούμε πολύ η επικοινωνία για την διαδικασία επιστροφών να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στην παραπάνω email διεύθυνση!!!

Οργανωτική Επιτροπή Hydra’s Trail Event

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"Λίστα εξοπλισμού ημερήσιας Ορεινής Πεζοπορίας", ένα άρθρο του Δημήτρη Δεσποινιάδη στο @Advendure_Net :… https://t.co/JCI1wp4mRl
Πεζοπορώντας με το SALEWA ALP MATE MID WP: https://t.co/LYzZ99XM0g https://t.co/mdP4P2qyL8
@thenorthface Enduris: Δοκιμάσαμε το ultra μοντέλο της νέας σειράς Vectiv™: https://t.co/KOTvPEcKKW https://t.co/KvcKfv0p0A
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Λίστα εξοπλισμού ημερήσιας Ορεινής Πεζοπορίας!

Πεζοπορώντας με το SALEWA ALP MATE MID WP

The North Face Enduris: Δοκιμάσαμε το ultra μοντέλο της νέας σειράς Vectiv™!

Τραγωδία στην Κίνα – 21 νεκροί στο Yellow River Stone Forest 100k!

Επιστροφή Αντώνη Συκάρη από Ιμαλάια μετά την ανάβαση στην Annapurna!

Karacal: Το νέο "όπλο" της La Sportiva για τρέξιμο σε τεχνικά μονοπάτια και μεσαίες ή μεγάλες αποστάσεις!

Προπονητικές οδηγίες μετά από τις δόσεις εμβολίων για την Covid-19!

"Two Dots And A Shoe Print'', μια ''ιδιαίτερη'' ομάδα outdoor δραστηριοτήτων με στόχους και όραμα!

MIZUNO Wave Daichi 6: Άνεση και απορρόφηση κραδασμών στο maximum!

Tihio Race Ultra Edition: Παρνασσός, Γκιώνα και Βαρδούσια σε μια συναρπαστική εμπειρία αγώνων ultra-trail!

Τεκτονικές αλλαγές στο διεθνές ultra-trail με τη σύμπραξη UTMB® και Ironman και το UTMB® World Series από το 2022!

Αδιάβροχος Σάκος Nitecore WDB20 20L – DRY BAG!