ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ "ΞΕΣΚΟΥΡΙΑΖΩ"!

10 Σεπ 2020

Ως διοργανωτές του Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «ΞεΣκουριάΖω» βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τη φετινή μας διοργάνωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 04 Οκτωβρίου 2020, λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας COVID-19.


Για εμάς, αποτελεί προτεραιότητα η ασφάλεια των αθλητών & αθλητριών, της τοπικής κοινωνίας αλλά και των ανθρώπων που συμμετέχουν και συμβάλλουν ανιδιοτελώς στη διοργάνωση.

Αυτός ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς, πόσο μάλλον στην παρούσα συγκυρία όπου το περιβάλλον θυσιάζεται στο βωμό των «επενδύσεων».Αυτός ο αγώνας δε ξεχνάμε ότι είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον, τα δάση, το νερό, τη ζωή. Είναι ένας αγώνας που μας θυμίζει πόσο σημαντική είναι η υγεία των κατοίκων της Β.Α Χαλκιδικής που αγωνίζονται κόντρα στην «επένδυση» Χρυσού-Χαλκού που καταστρέφει τις ζωές μας.

Ακριβώς αυτό μας ωθεί και στη συγκεκριμένη απόφαση. Επειδή για μας η υγεία κάθε ανθρώπου αποτελεί προτεραιότητα. Συνεπώς, και με δεδομένη την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας, αποφασίζουμε ομόφωνα τη ματαίωση της φετινής διοργάνωσης.Δίνουμε το ραντεβού μας του χρόνου, 03 Οκτώβρη 2021, με την ελπίδα πως οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και πιο ασφαλείς για όλους και όλεςΗ Διοργάνωση του Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος "ΞεΣκουριάΖω"

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ