Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου του Lefkas Trail Run - Προσωρινά Αποτελέσματα!

06 Νοε 2018

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου  2018 για 5η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία, ο αγώνας  Ορεινού Τρεξίματος "Lefkas Trail Run",  με διαδρομές 23χλμ , 13χλμ, 5χλμ. , καθώς  και αγώνας για παιδιά 600 μέτρων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας με συνδιοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας "ΦΙΛΑΝΔΡΟ" υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), του Δήμου Λευκάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

 

 

Ο καιρός ήταν ιδανικός και  το πρωινό της Κυριακής σχεδόν  600 άτομα, αριθμός ρεκόρ,  πήραν εκκίνηση  στις 4 διαδρομές του αγώνα, μένοντας με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στη διαδρομή των 23 χιλιομέτρων, πρώτος  τερμάτισε  ο Κοσμάς Πλακετάς της Team Podilatomania με χρόνο 2:02:18 ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Δήμητρα Τσαλοκώστα από την Άρτα  με επίδοση  2:26:22. Και οι δύο επιδόσεις αποτελούν ρεκόρ διαδρομής για τα  23 χιλιόμετρα.

Στη διαδρομή των 13 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Ηλίας Νάτσιας   του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων  , με χρόνο 1:21:07 ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε Βασιλική Τάσση από την Πρέβεζα με επίδοση  1:45:00.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, πρώτος τερμάτισε ο Χαράλαμπος Βαμβακάς από το Αγρίνιο με χρόνο 0:20:58, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Χρυσάνθη Χαλαζία   από το Γυμνάσιον Fitness Club Μεσολόγγι με χρόνο 0:25:39.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές για την τιμή που μας έκαναν με τη συμμετοχή τους, τους χαμογελαστούς και ακούραστους εθελοντές που χωρίς την παρουσία τους ο αγώνας δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς για την πολύτιμη υλική και χρηματική υποστήριξη τους και τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας για την προώθηση του αγώνα μας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα

https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=0b7a8757e6370ebad1db04711f8164e8&c=1&pp=7544

Τέλος θα θέλαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2019, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Η  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"Μια περιπέτεια αναρρίχησης στα βάθη της Σιβηρίας!", το οδοιπορικό της αναζήτησης των μυστηριωδών Sundrun Pillars α… https://t.co/gLn81n6vAM
"Lailias Mountain Running: Πρέπει να πας στο Lailias!": Παρουσίαση της διοργάνωσης που θα γίνει στα όρη Βροντούς, σ… https://t.co/Oqj4mgUuAH
The end of the season for discovery races of @ultratrailwtour 2018 | One day left for Registration to @wser 100… https://t.co/kvSkY5inUj
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Μια περιπέτεια αναρρίχησης στα βάθη της Σιβηρίας!

Lailias Mountain Running: Πρέπει να πας στο Lailias!

La Sportiva Stream GTX®

Αναμνήσεις και εικόνες από τον φετινό Rodopi Ultra Trail

Σωματικές αλλαγές στους αθλητές ορεινού τρεξίματος και πως μπορούν να βοηθηθούν από την προπόνηση!

To Tor des Geants γιορτάζει και γίνεται … Tor des Glaciers | 450k | 32.000 D+!

Ξεκινά η «μάχη» για μία από τις τελευταίες μεγάλες προκλήσεις της Εξερεύνησης και της Περιπέτειας, τη μοναχική διάσχιση της Ανταρκτικής!

Big Backyard Ultra, ένας Αγώνας Χωρίς Τέλος ... για Highlanders!

Πρόληψη τραυματισμών: Η προπόνηση με εναλλακτικές μορφές άθλησης στο προπονητικό πρόγραμμα αθλητών ultra-trail!