Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου του Lefkas Trail Run - Προσωρινά Αποτελέσματα!

06 Νοε 2018

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου  2018 για 5η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία, ο αγώνας  Ορεινού Τρεξίματος "Lefkas Trail Run",  με διαδρομές 23χλμ , 13χλμ, 5χλμ. , καθώς  και αγώνας για παιδιά 600 μέτρων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας με συνδιοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Λευκάδας "ΦΙΛΑΝΔΡΟ" υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), του Δήμου Λευκάδας και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

 

 

Ο καιρός ήταν ιδανικός και  το πρωινό της Κυριακής σχεδόν  600 άτομα, αριθμός ρεκόρ,  πήραν εκκίνηση  στις 4 διαδρομές του αγώνα, μένοντας με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Στη διαδρομή των 23 χιλιομέτρων, πρώτος  τερμάτισε  ο Κοσμάς Πλακετάς της Team Podilatomania με χρόνο 2:02:18 ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Δήμητρα Τσαλοκώστα από την Άρτα  με επίδοση  2:26:22. Και οι δύο επιδόσεις αποτελούν ρεκόρ διαδρομής για τα  23 χιλιόμετρα.

Στη διαδρομή των 13 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Ηλίας Νάτσιας   του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων  , με χρόνο 1:21:07 ενώ πρώτη γυναίκα τερμάτισε Βασιλική Τάσση από την Πρέβεζα με επίδοση  1:45:00.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, πρώτος τερμάτισε ο Χαράλαμπος Βαμβακάς από το Αγρίνιο με χρόνο 0:20:58, ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Χρυσάνθη Χαλαζία   από το Γυμνάσιον Fitness Club Μεσολόγγι με χρόνο 0:25:39.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές για την τιμή που μας έκαναν με τη συμμετοχή τους, τους χαμογελαστούς και ακούραστους εθελοντές που χωρίς την παρουσία τους ο αγώνας δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς για την πολύτιμη υλική και χρηματική υποστήριξη τους και τέλος τους χορηγούς επικοινωνίας για την προώθηση του αγώνα μας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα

https://results.chronolog.gr/resultsv2.aspx?ev=0b7a8757e6370ebad1db04711f8164e8&c=1&pp=7544

Τέλος θα θέλαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2019, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Η  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Yiannis Tridimas @ydttwit, The Greek #fellrunning Legend! https://t.co/hZ9wnB8eLa https://t.co/mvNHdea7n6
License to thrill – Interview with Alen “The Mastermind of the @istria100 ” Paliska: https://t.co/LPLMFAGch4 https://t.co/AH3L9U3v2r
The report of the Greek team that ran the @lacametacoixa 2019: https://t.co/6gmF4HM2kt https://t.co/tx4PfE1J06
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Γιάννης Τριδήμας, ο Έλληνας θρύλος του fell running

Άδεια για περιπέτεια – Συνέντευξη με τον “Εγκέφαλο” του 100 Miles of Istria, Alen Paliska!

Μετάβαση από την άσφαλτο στο βουνό - Προβλήματα στον Αχίλλειο τένοντα!

ROC 50 Miles, η επιστροφή του ασώτου

La Cameta Coixa 2019 - Οι ιππότες της Καταλονίας!

Θολώνει το τοπίο ο ΣΕΓΑΣ για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος – ή μήπως όχι;

Το Runner Store @ More επέστρεψε ριζικά ανανεωμένο!

La Cameta Coixa: Απόβαση στη Καταλονία!

Και επίσημα τέλος η έρευνα για τις σωρούς των δύο άτυχων ορειβατών στο Nanga Parbat...