Ανακοίνωση Olympus Marathon!

12 Ιουν 2021

Οι μέρες του 17ου Olympus Marathon πλησιάζουν. Σίγουρα η φετινή διοργάνωση θα είναι διαφορετική από τις όλες προηγούμενες χρονιές. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, πάντα τηρώντας όλα τα μετρά ασφαλείας και ταυτόχρονα διευκολύνοντας τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος.Σας ανακοινώνουμε, ότι τη βδομάδα του Olympus Marathon, από την Τέταρτη 23 Ιουνίου (το απόγευμα) έως και Κυριακή 27 Ιουνίου (νωρίς το πρωί) , στο Λιτόχωρο θα βρίσκεται η πιστοποιημένη εταιρεία First Aid Ambulance, που θα κάνει Rapid-test στους εθελοντές και στο προσωπικό της διοργάνωσης.

 

 

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για όσους αθλητές το επιθυμούν και βρίσκονται στις λίστες συμμετοχών του Olympus Marathon, Olympus Vertical, "Στην Κόψη των Αετών", να κάνουν Rapid-test με έγγραφη έκδοση του αποτελέσματος και κόστος 10 ευρώ.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα από τη ΓΓΑ, όλοι οι αθλητές που θα πάρουν μέρος και στους τρεις αγώνες της διοργάνωσης είναι υποχρεωμένοι να κάνουν Rapid-test είτε PCR test στη διάρκεια των 48 ωρών πριν την εκκίνηση του αγώνα.Όλες οι εγγραφές, και για τους τρεις αγώνες της φετινής διοργάνωσης, κλείνουν οριστικά στις 14 Ιουνίου 2021, η ώρα 12:00 το μεσημέρι.Μετά το κλείσιμο των εγγραφών θα ανακοινωθεί η τελική λίστα συμμετοχών ανά αγώνα και μπλοκ της εκκίνησης.

Στο 1ο και 2ο μπλοκ του 1ου αγώνα θα περιλαμβάνονται οι αθλητές οι οποίοι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν επίδοση κάτω των 6 ωρών στον Olympus Marathon είτε υψηλή βαθμολογία της ITRA. Οι υπόλοιπες θέσεις των μπλοκ θα βγουν με κλήρωση.Υπενθυμίζεται ότι θα υπάρχουν μπλοκ των 50 αθλητών που θα παίρνουν εκκίνηση ανά 10 λεπτά. Η εκκίνηση του 1ου μπλοκ του 1ου αγώνα του Olympus Marathon θα δοθεί στις 05:30 τα ξημερώματα, το Σάββατο 26.06.2021.

Ο 2ος αγώνας θα ξεκινήσει 1 ώρα μετά την εκκίνηση του τελευταίου μπλοκ του 1ου αγώνα.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης, όπως και διαδικασία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής από τη γραμματεία, διαδικασία των εκκινήσεων, τροφοδοσία των σταθμών.Παρακαλούμε θερμά όλους εσάς που θα συμμετέχετε στους αγώνες (με όποια ιδιότητα, αθλητή ή εθελοντή) να τηρείτε αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ώστε να ζήσουμε με ασφάλεια και χωρίς απρόοπτα την θαυμάσια εμπειρία και την πανηγυρική ατμόσφαιρα που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχουμε σ΄ αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός της διοργάνωσης του Olympus Marathon.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ