Φτιάξτε τη δική σας δρομική ομάδα στο 3ο Veikou Trail!

21 Δεκ 2018

Το Veikou Trail, η εναλλακτική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος επιστρέφει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 για τρίτη χρονιά. Μια και η έδρα του, το Άλσος Βεΐκου αποτελεί τον ιδανικό στίβο για όλους τους δρομείς trail, αξίζει να τον εξερευνήσουν όλοι παρέα και να τρέξουν τις υπέροχες διαδρομές του με θέα την Αθήνα, σ’ αυτόν τον μοναδικό αγώνα! Γι’ αυτόν τον λόγο, η οργανωτική επιτροπή δίνει την δυνατότητα ομαδικής εγγραφής σε εκείνους που θέλουν να στηθούν στην εκκίνηση δίπλα στο σύντροφο, το φίλο, το συγγενή ή ακόμα και το συνάδελφό τους!

 

 

Κάθε αθλητικός σύλλογος, σύλλογος δρομέων, γυμναστήριο, εταιρεία, ιδιωτικός και δημόσιος οργανισμός, αλλά και απλή παρέα προσώπων μπορεί να φτιάξει το δικό του «running team» και να απολαύσει τα ειδικά προνόμια του αγώνα. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή κάθε ομάδας, είναι η συγκέντρωση πέντε ή και περισσότερων δρομέων (δεν υπάρχει περιορισμός στο νούμερο) και να υποβάλλει την εγγραφή στη διοργάνωση συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής με τα στοιχεία του αρχηγού της, ο οποίος θα εκπροσωπεί όλους για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Η ομαδική εγγραφή έρχεται με πολλά οφέλη για τους δρομείς, που δεν είναι διαθέσιμα στις ατομικές αιτήσεις συμμετοχής. Ως προς το κόστος εγγραφής, υπάρχουν  σημαντικές εκπτώσεις εντός των χρονικών ορίων που θέτει η διοργάνωση. Ακόμα, τα μέλη μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα όπου θα είναι διαθέσιμοι και οι μεμονωμένοι χρόνοι επίδοσης για κάθε δρομέα. Επίσης, κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού τις ημέρες πριν τον αγώνα, παρέχονται συγκεκριμένες διευκολύνσεις.

Το κάθε μέλος της ομάδας, μπορεί να συμμετάσχει στην απόσταση της αρεσκείας του, φορώντας τα διακριτικά του running team. Μετά τον τερματισμό, δεν θα λείψουν και τα απαραίτητα αναμνηστικά διπλώματα ενώ μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν τις ατομικές – ομαδικές φωτογραφίες τους από τις στιγμές της δράσης!

 Τα running teams που θα στηθούν στην αφετηρία των τριών διαφορετικών αγωνισμάτων του 3ου Veikou Trail, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στο λόφο του Άλσους Βεΐκου, σε μια όμορφη διαδρομή που περιλαμβάνει χωμάτινα μονοπάτια και δασικούς δρόμους με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το δημοτικό στάδιο Γαλατσίου.

Περπατώντας ή τρέχοντας τις υπέροχες διαδρομές του Veikou Trail οι ομάδες θα απολαύσουν την υπέροχη θέα της πόλης και θα βιώσουν την αίσθηση της παρουσίας στο βουνό παρότι θα βρίσκονται μια ανάσα από την πόλη.

Για να δηλώσετε τη δική σας ομάδα στο Veikou Trail πρέπει να μπείτε στη διεύθυνση και να την συμπληρώσετε όπως υποδεικνύεται την αίτηση, σημειώνοντας τα στοιχεία των μελών της ομάδας. Η αποστολή της πρέπει να γίνει έως την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. Μετά την επιτυχημένη υποβολή της αίτησης εγγραφής, θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το αποδεικτικό της εγγραφής που σας θα σας χρησιμεύσει για την παραλαβή των νούμερων συμμετοχής.

Η διαδικασία εγγραφής θα ολοκληρωθεί μόνο μετά την άμεση καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ομαδικές εγγραφές, καθώς και αναλυτικά στοιχεία για τις παροχές των πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής, θα βρείτε στο δικτυακό τόπο του αγώνα www.veikoutrail.gr.

Για άλλες διευκρινίσεις σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με την οργανωτική επιτροπή μέσω email στη [email protected]. Παράλληλα, Δευτέρα έως και Παρασκευή από  10:00 έως 14:00  μπορείτε να καλείτε στo τηλέφωνo 2155553665.

Λίγα λόγια για τον αγώνα

Πρόκειται για μια εναλλακτική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος που φέρει την σφραγίδα της Sportevent και την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου.

Το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές κατηγορίες αγωνισμάτων. Για τους ενήλικες προσφέρονται δύο διαφορετικές αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και μία εξειδικευμένη για Nordic Walking μήκους 5 χιλιομέτρων. Οι μαθητές των πρώτων τάξεων του δημοτικού (Α-Β-Γ) συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα 300 μέτρων ενώ οι μεγαλύτεροι συμμαθητές τους των υπόλοιπων τάξεων (Δ-Ε-ΣΤ) έχουν την δική τους διαδρομή 600 μέτρων. Τέλος, τα παιδιά του γυμνασίου εγγράφονται στον εφηβικό αγώνα μήκους ενός χιλιομέτρου.

Αφετηρία και τερματισμός για όλες τις διαδρομές έχει οριστεί το δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου μέσα στο άλσος Βεΐκου.

 

Υποστηρικτές 3ου Veikou Trail

Top Cycles, Outrun, SE Training, Zip Vit, Ideal Psychology Frosso Patsou, Viva.gr, Life Ergo, Sports Traveler 76, Race Finder, Cryosauna Icetube, Le Jardin.

Χορηγοί επικοινωνίας 3ου Veikou Trail

Advendure.com, ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8, A New Life, Running Magazine, Running Pass, I Run.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ