Έρχεται το Virtual Veikou Trail από 17 - 24/01!

07 Ιαν 2021

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση αναβολής του 5ου Veikou Trail, η Οργανωτική Ομάδα ανακοινώνει την διεξαγωγή του Virtual Veikou Trail. Στο «Virtual Veikou Trail» μπορεί να συμμετέχει ο καθένας ξεχωριστά, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκετε, ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας. Ο αγώνας «Virtual Veikou Trail» θα διαρκέσει από την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 έως και την ημέρα που θα πραγματοποιούνταν κανονικά ο αγώνας, τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2021.

 

 

Το σημαντικό, εκτός της δυνατότητας που δίνετε να δυναμώσει το ηθικό των δρομέων αυτές τις δύσκολες ημέρες, μέσα από διασκεδαστικό τρόπο, είναι ότι μέρος του ποσού από κάθε εγγραφή θα δοθεί για την αγορά δενδρυλλίων, που θα χρησιμοποιηθούν στην αναδάσωση που σχεδιάζετε να πραγματοποιηθεί άμεσα στο Άλσος Βεΐκου. Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.


Εγγραφή

Η εγγραφή πραγματοποιείτε εύκολα μέσα από την πλατφόρμα της Race Finder ή από τον παρακάτω σύνδεσμο:     Veikou Trail 2021 VR - Racefinder

Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα και θα υπάρξει ανακοίνωση.

Αντίτιμο συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής έχει οριστεί στα 10€ για κάθε απόσταση που θα επιλεγεί.

Απόσταση

Οι αποστάσεις που μπορείτε να τρέξετε είναι 3 χλμ – 5 χλμ 10 χλμ και θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε τερέν (χώμα ή άσφαλτο).

Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από την Κυριακή 17 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.
Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας,  εφόσον θέλετε να καταγραφεί ο χρόνος σας, θα κατεβάσετε το αρχείο GPX από το ρολοί ή το app που θα χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή της άσκησης και ακολουθώντας τα βήματα που μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό βίντεο στο YouTube (https://bit.ly/3pNGWoY) , θα ανεβάσετε τον χρόνο σας και αυτόματα θα μπείτε στην συνολική κατάταξη του αγώνα! Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην κατάταξη, τότε μπορεί να στείλει απλά μία φωτογραφία από το ρολόι ή το app του, σαν αποδεικτικό συμμετοχής στον αγώνα!

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα ανανεώνονται live, κάθε φορά που κάποιος αθλητής θα ανεβάζει τον χρόνο του.
Τα μεσάνυχτα της  Κυριακής 24 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας. Τι επόμενες ώρες, μετά τους απαραίτητους ελέγχους και την οριστικοποίηση τους, θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, για όσους έχουν ανεβάσει ηλεκτρονικά τον χρόνο τους.

Μετάλλια – Διπλώματα Συμμετοχής

Θα δοθούν μόνο διπλώματα συμμετοχής και όχι μετάλλια. Ο λόγος είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό για την αγορά δενδρυλλίων, που θα χρησιμοποιηθούν στην αναδάσωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Μια αποκλειστική συνέντευξη του @Advendure_Net τον Λάζαρο Ρήγο, για όλα τα θέματα που αφορούν την H.A.R.T.A:… https://t.co/g7WX8aHdcG
"Ο ρόλος του λεπτού Fleece στην Πεζοπορία", ο Δημήτρης Δεσποινιάδης αναλύει την χρήση και τα επιθυμητά χαρακτηριστι… https://t.co/cpo88T6DAw
"Χωρίς Ίχνη" - Παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Λάμπρη, από τον Γιώργο Βουτυρόπουλο, για το @Advendure_Net :… https://t.co/cM2dapetpL
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Λάζαρο Ρήγο, για όλα τα θέματα που αφορούν την H.A.R.T.A!

Ο ρόλος του λεπτού Fleece στην Πεζοπορία!

Η βελτίωση των νευρομυικών ικανοτήτων των δρομέων αντοχής – Ιδιαιτερότητες των γυναικών δρομέων!

Η πρώτη χειμερινή ανάβαση στο Κ2 είναι γεγονός!

Η HARTA ανακοίνωσε το πρώτο (δοκιμαστικό) πρωτάθλημα της για το 2021!

Ada Blackjack: Μια ξεχασμένη επική ιστορία διαβίωσης στον Αρκτικό κύκλο!

Το αγαπημένο μου Παντελόνι Πεζοπορίας!

7+1 ερωτήσεις, 1 χρόνο μετά την ολοκλήρωση του 7 summits! Μια “διαφορετική” συζήτηση με την Χριστίνα Φλαμπούρη!

Οργάνωση Φαρμακείου Ορειβατικών Αποστολών!

Μπορούμε μέσα από το μονοπάτι της φύσης να φτάσουμε πιο κοντά στο νόημα της ζωής;

Ο Αντώνης Συκάρης αλλά και ο Colin O’Brady έφτασαν στο Basecamp του K2!

Αδιάβροχα jacket SALEWA