Suunto Spartan Trainer: Στη σειρά προστίθενται δυο μοντέλα εμπνευσμένα από την ύπαιθρο, το Amber και το Sandstone.

19 Ιαν 2018


Στη σειρά Suunto Spartan Trainer προστίθενται δυο μοντέλα εμπνευσμένα από την ύπαιθρο, το Amber και το Sandstone. Η αναβάθμιση του λογισμικού σας επιτρέπει να μετράτε τις ζώνες καρδιακών παλμών σε όλα τα ρολόγια Suunto Spartan.

Το ελαφρύ και κομψό Spartan Trainer είναι ένα ρολόι με GPS για κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα για εσάς που θέλετε να αθλείστε ευέλικτα στην ύπαιθρο, με δυνατότητα παρακολούθησης των καθημερινών σας δραστηριοτήτων και μέτρηση καρδιακού παλμού από τον καρπό με την βοήθεια της Valencell, του ειδικού στην βιομετρική τεχνολογία. 

Τα νέα σχέδια Amber και Sandstone έχουν στεφάνη από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί από ορυκτό κρύσταλλο που υπογραμμίζουν την περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σας και φέρνουν τη χαρά των υπαίθριων δραστηριοτήτων στην καθημερινή σας ζωή.

 


Ανθεκτικά και ευέλικτα ρολόγια με GPS για υπαίθρια σπορ και παρακολούθηση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων. Η άσκηση με το Spartan Trainer είναι απλή και ευχάριστη. Τα ρολόγια χρησιμοποιούν GPS για να μετρήσουν την ταχύτητα, το ρυθμό, την απόσταση και το υψόμετρο. Με 80 προκαθορισμένες λειτουργίες αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι έτοιμο να υποστηρίξει σχεδόν όλα τα αθλήματα. Η ενσωματωμένη πλοήγηση GPS σας βοηθάει να ανακαλύψετε νέες διαδρομές και μέρη.

Οι καθημερινοί σας στόχοι βημάτων και θερμίδων σας βοηθούν να κινείστε και να παραμένετε fit. Tα χρωματιστά γραφήματα σας δίνουν feedback και περιλήψεις 24 ώρες το 24ωρο καθώς είναι εύκολα στο να τα διαβάσετε. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία της παρακολούθησης ύπνου (sleep tracking) για να δείτε στοιχεία όπως η διάρκεια ύπνου, οι μέσοι καρδιακοί παλμοί κατά τη διάρκεια του ύπνου και τη διάρκεια του βαθύ ύπνου (deep sleep).

Η αυτονομία μπαταρίας 10 ωρών (έως και 30 ώρες με τις επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας) και το γεγονός ότι το Spartan Trainer είναι αδιάβροχο ως τα 50 μέτρα σας δίνουν άπλετο χρόνο για προπόνηση. Με βάρος μόνο 66 γραμμάρια, είναι σχεδόν αόρατο στον καρπό και το κομψό του σχέδιο ταιριάζει επίσης και σε πιο λεπτούς καρπούς.

Τα καινούρια μοντέλα Spartan Trainer Wrist HR Amber και Sandstone θα είναι διαθέσιμα από την 1η Φεβρουαρίου.

Τα performance ρολόγια Suunto διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Shop & Trade.

 

Σχετικά με τη Suunto:

Η Suunto ιδρύθηκε το 1936, όταν ο Φινλανδός μηχανικός Tuomas Vohlonen ανακάλυψε τη μέθοδο μαζικής παραγωγής για τις πυξίδες υγρού τύπου. Από τότε, η Suunto παραμένει στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της καινοτομίας για τα αθλητικά ρολόγια, τους υπολογιστές βυθού και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι λάτρεις της περιπέτειας σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα ψηλότερα βουνά έως τα βάθη των ωκεανών, η Suunto εξοπλίζει τους λάτρεις της περιπέτειας σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν νέα εδάφη.

 

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας και το εργοστάσιο βρίσκονται στη Vantaa, στη  Φινλανδία. Με πάνω από 400 εργαζομένους σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα της Suunto πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η εταιρία είναι θυγατρική της Amer Sports Corporation, στην οποία ανήκουν επίσης τα σήματα Salomon, Arcteryx, Atomic, Wilson, Precor, Mavic και Nikita.


 www.facebook.com/Suunto.Greece

www.movescount.com


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"Ο ρόλος του λεπτού Fleece στην Πεζοπορία", ο Δημήτρης Δεσποινιάδης αναλύει την χρήση και τα επιθυμητά χαρακτηριστι… https://t.co/cpo88T6DAw
"Χωρίς Ίχνη" - Παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Λάμπρη, από τον Γιώργο Βουτυρόπουλο, για το @Advendure_Net :… https://t.co/cM2dapetpL
"Η βελτίωση των νευρομυικών ικανοτήτων των δρομέων αντοχής – Ιδιαιτερότητες των γυναικών δρομέων", ένα άρθρο των Ιω… https://t.co/Jp6vobHc2T
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Ο ρόλος του λεπτού Fleece στην Πεζοπορία!

Η βελτίωση των νευρομυικών ικανοτήτων των δρομέων αντοχής – Ιδιαιτερότητες των γυναικών δρομέων!

Η πρώτη χειμερινή ανάβαση στο Κ2 είναι γεγονός!

Η HARTA ανακοίνωσε το πρώτο (δοκιμαστικό) πρωτάθλημα της για το 2021!

Ada Blackjack: Μια ξεχασμένη επική ιστορία διαβίωσης στον Αρκτικό κύκλο!

Το αγαπημένο μου Παντελόνι Πεζοπορίας!

7+1 ερωτήσεις, 1 χρόνο μετά την ολοκλήρωση του 7 summits! Μια “διαφορετική” συζήτηση με την Χριστίνα Φλαμπούρη!

Οργάνωση Φαρμακείου Ορειβατικών Αποστολών!

Μπορούμε μέσα από το μονοπάτι της φύσης να φτάσουμε πιο κοντά στο νόημα της ζωής;

Ο Αντώνης Συκάρης αλλά και ο Colin O’Brady έφτασαν στο Basecamp του K2!

Αδιάβροχα jacket SALEWA

Κ2 - «Μαζί στην κορυφή»: Αντίστροφη μέτρηση για την ανάβαση του Αντώνη Συκάρη στο πιο δύσκολο βουνό του κόσμου!