Σπουδαία ρεκόρ και μεγάλη επιτυχία στην 1η μέρα του Zagori Mountain Running - Αποτελέσματα

Από 22 Ιουλ 2017

 

Με δύο σπουδαία ρεκόρ έκλεισε η πρώτη μέρα του Zagori Mountain Running στον TeRA των 80 χιλιομέτρων. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα από την αρχή του αγώνα κατέρριψε το δικό του περσινό ρεκόρ τερματίζοντας νικητής σε 9.18.06. Ακόμα πιο μεγάλο ρεκόρ ειδικά με τον τρόπο που επιτεύχθηκε από την Γλυκερία Τζιατζιά αφού αποφάσισε να τρέξει στον TeRA αντί του μαραθωνίου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Τερμάτισε νικήτρια σε 11.12.07 στην 9η θέση της γενικής κατάταξης. Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση από την Γλυκερία!

Στην 2η θέση τερμάτισε ο Jessed Hernandez σε 9.25.32 και στην 3η ο Ιταλός Guilio Ornati με 9.39.01 παρότι κουρασμένος όπως δήλωσε μετά την νίκη του σε αντίστοιχης δυσκολίας αγώνα στην Ιταλία μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Στις γυναίκες στην 2η θέση η Κατερίνα Τσεκόσκα σε 13.12.06 και στην 3η θέση η Ιωάννα Χουρίδου σε 13.33.26. Στον αγώνα ξεκίνησαν 229 και οι τερματισμοί θα συνεχίζονται μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.  

 

 

 

Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα του TeRA 

 

Στον Marathon+ στον οποίον ξεκίνησαν 243 αθλητές νικητής τερμάτισε ο Δημήτρης Σελέτης σε 4.44.04 σε μία διαδρομή η οποία φέτος στα πρώτα της χιλιόμετρα ήταν αλλαγμένη με εξαιρετικής ομορφιάς το νέο κομμάτι της διαδρομής και εκκίνηση - τερματισμό το Τσεπέλοβο. Στις γυναίκες νικήτρια τερμάτισε η Ευγενία Μπουλμέτη σε 6.28.13.


Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα του Marathon+ 

 

Εξαιρετικές οι πρώτες εντυπώσεις από την διοργάνωση! Η σήμανση ήταν όπως πάντα εξαιρετική, το ίδιο εξαιρετική ήταν και η δουλειά καθαρισμού στα μονοπάτια, ενώ οι σταθμοί ανεφοδιασμού.  Φέτος εμφανώς βελτιωμένοι και αναβαθμισμένοι με κύριο χαρακτηριστικό το ότι διέθεταν παγωμένα νερά και καρπούζια κάτι εξαιρετικά σημαντικά σε μία ζεστή μέρα σαν την σημερινή η οποία ταλαιπώρησε τους πιο αργούς αθλητές.

 

 

Εξαιρετική τεχνική ενημέρωση πριν τους αγώνες, αναβαθμισμένη expo με πολλούς εκθέτες και χορταστικό το πάστα πάρτυ για όλους. Πολύς ο κόσμος στο γυμνάσιο του Τσεπέλοβου όπου και οι τερματισμοί των αγώνων, συμμετέχει σε μία μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος που δεν πρέπει κανείς να χάσει!

 

Η διοργάνωση αύριο συνεχίζεται με τους δύο μικρότερους αγώνες στους οποίους αναμένεται κοσμοσυρροή αφού πάνω από 1.000 αθλητές αναμένεται να πάρουν εκκίνηση στους αγώνες των 21 και 10 χιλιομέτρων. Περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια σε αναλυτικό ρεπορτάζ!

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

profly2: https://t.co/i5YdZl28GW via @YouTube
Η δύναμη της αρκούδας σε ένα gel! Ο Βασίλης και η Ελένη της Nomad Honey μας μιλούν για το Bear Strength:… https://t.co/DBjNbnwmu3
In Barcelona at January 11 2019 the @ultratrailwtour award ceremony by @VolvicFraise https://t.co/TKr3sHAeWE #UTWT https://t.co/cN1QT8ELHn
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Ζωντανεύοντας τα μονοπάτια του Πάικου ...

Πεζοπορικά σακίδια SALEWA

Η δύναμη της αρκούδας σε ένα gel! Ο Βασίλης και η Ελένη της Nomad Honey μας μιλούν για το Bear Strength!

Το Χρονικό της ανάβασης στο Kangchenjunga 8586μ, την 3η υψηλότερη κορφή του κόσμου

Agility Peak Flex-2: H πρώτη πρόταση της MERRELL για τρέξιμο στα ελληνικά βουνά!

CAT S61: Ένα τηλέφωνο για σκληρή χρήση με μοναδικές δυνατότητες

Brooks Caldera 2: Ένας αξιόπιστος “σύντροφος” στα μονοπάτια!

Προετοιμασία και συμμετοχή (στρατηγική, αποκατάσταση, διατροφή) κατά τη διάρκεια αγώνων που διεξάγονται σε stages!

Πεζοπορήστε στο βουνό με Salomon!