Dynafit, η συλλογή των μοντέλων του 2017!

Από 27 Απρ 2017

Πλέον η εταιρία Dynafit δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ορεινό τρέξιμο. Τα τελευταία χρόνια, έπειτα από την μεταπήδηση της από τον απαιτητικό κόσμο του ορειβατικού σκι σε αυτόν του ορεινού τρεξίματος, ακολουθεί μια αλματώδη πορεία. Για το 2017, η εταιρία έρχεται να ταράξει τα νερά, με δύο νέα μοντέλα παπουτσιών, το “Alpine Pro” και το “Trailbreaker”, διατηρώντας στην γκάμα της τα επιτυχημένα μοντέλα προηγούμενων ετών, όπως είναι τα “Feline SL”, “Ultra Feline”, “Feline Vertical” και “Feline Vertical Pro”.

Alpine Pro

 


Το “Alpine Pro” με βάρος 300gr υπόσχεται άνεση, ευελιξία και προστασία σε δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Η κατασκευή “Alpine Rolling” της ενδιάμεσης σόλας, διαθέτει διπλής συμπίεσης υλικό EVA με κατάλληλη σχεδίαση που αυξάνει τη δυναμική του παπουτσιού κατά το τρέξιμο. Επίσης, παρέχει ομαλή κίνηση από τη φτέρνα στα δάκτυλα. Με drop 8mm εγγυάται καλή στήριξη για μεσαία και μεγάλα τρεξίματα σε απαιτητικά, ποικιλόμορφα εδάφη. Παρέχει επιπρόσθετη προστασία σε πετρώδη εδάφη και προσφέρει ένα ενδιάμεσο φύλλο carbon που βρίσκεται ανάμεσα στη ενδιάμεση και εξωτερική σόλα ώστε να διατηρεί το πόδι ασφαλές από πετρώδεις ανωμαλίες του εδάφους. Το φύλλο από ανθρακόνημα προσθέτει επίσης απόκριση και ανθεκτικότητα. Κατά το μήκος της φτέρνας έχει τοποθετηθεί διαγώνια μια νέα στήριξη “Rubber Tension”, ώστε να παρέχει πιο ακριβές κράτημα. Η επιλογή της “Vibram® Megagrip” στην εξωτερικής σόλας, υπόσχεται το καλύτερο κράτημα τόσο σε στεγνές όσο και σε υγρές συνθήκες.

 

Χαρακτηριστικά: 

 • HEEL PRELOADER : Σάς προσφέρει ένα νέο επίπεδο άνεσης και ακρίβειας. Η αίσθηση που παρέχει, αφορά αυξημένη υποστήριξη αγκαλιάζοντας γύρω απο τη φτέρνα το πόδι, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση λόγω ενός χαμηλότερου και μαλακότερου προφίλ στο πίσω μέρος του ποδιού. Εν τέλη, μια καλύτερη εφαρμογή, οδηγεί σε καλύτερη απόδοση - επίδοση όταν θέλετε να κινηθείτε σε υψηλό επίπεδο.
 • INVISIBLE LACING: Γκέτα, η οποία καλύπτει τη γλώσσα, επίσης μπορούν να τοποθετηθούν τα κορδόνια μέσα για την προστασία τους από την φθορά
 • QUICK LACING SYSTEM: Δίνει την δυνατότητα για γρήγορο σφίξιμο του κορδονιού
 • CARBON SHIELD: Η προστασία από το φύλλο carbon παρέχει προστασία από πέτρες και κοφτερά αντικείμενα τα οποία μπορούν να πληγώσουν κατά την διάρκεια του τρεξίματος. Όλα τα παπούτσια με φύλλο από ανθρακόνημα έχουν ολοκληρωμένο επίπεδο στη ενδιάμεση σόλα για την προστασία του ποδιού και δίνοντας μια αίσθηση διάρκειας και σταθερότητας κατά το τρέξιμο.
 • ALPINE ROLLING: Κάνει το τρέξιμο σας πιο δυναμικό, με την κατασκευή Alpine rolling. To σχήμα της ενδιάμεσης σόλας, 8mm, έχεις σαν αποτέλεσμα να κατευθύνει την ροή του τρεξίματος από τη φτέρνα στα δάκτυλα. Θα έχετε την αίσθηση της συνεχείς ώθησης σε κάθε βήμα. Με αυτή την νέα κατασκευή, το τρέξιμο σας θα γίνει πιο γρήγορο, πιο δυναμικό και με λιγότερες επιβαρύνσεις στο σώμα σας.
 • BALLISTIC BUMPER: Προφυλάσσει τα δάκτυλα και μειώνει την επιβάρυνση από χτυπήματα.
 • ADAPTIVE GRID: Προσφέρει άνεση και καλό αερισμό, καθώς και την ικανότητα να προσαρμόζεται στην κίνηση του πέλματος.
 • MEGAGRIP COMPOUND
 • ORTHOLITE FOOTBED: Αναπνέον, ελαφριά, απορροφητική σόλα, η οποία προσαρμόζεται στο σχήμα του ποδιού.
 • ΒΑΡΟΣ : Αντρικό – 300gr Γυναικείο – 260gr
 • ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 155€

Trailbreaker

 

 

Το “Trailbreaker” είναι ένα πολύ ελαφρύ παπούτσι, το οποίο μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε τύπου εδάφους. Τα πλεονεκτήματα του καινούργιου αυτού μοντέλου είναι τόσο η αποκλειστική κατασκευή της καινούργιας σόλας από την εταιρία Pomoca , όσο και τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας της Dynafit “Alpine Air Mesh” που ενσωματώνεται στο επάνω μέρος του παπουτσιού. Προσδίδοντας στο παπούτσι εξαιρετικές ιδιότητες στη σόλα, η οποία διαθέτει διαφορετικές ζώνες για την πρόσφυση και την ολίσθηση. Το επάνω μέρος του παρουσιάζει πολύ καλή διαπνοή, εξαιρετική άνεση, αλλά και συμβάλλει στη μείωση του συνολικού βάρους του παπουτσιού. Ο σχεδιασμός “adaptive grip” που αφορά το πλέγμα συγκράτησης, προσφέρει προστασία και το απαραίτητο κράτημα σε οποιαδήποτε κίνηση. Η ενδιάμεση σόλα EVA του “Trailbreaker” είναι απλής συμπίεσης ώστε το παπούτσι να παραμένει ελαφρύ και διατηρεί το χαμηλό προφίλ του. Με 10mm drop, είναι ιδανικό κάποιον που τρέχει μικρές και μεσαίες αποστάσεις όταν το έδαφος είναι αρκετά ποικιλόμορφο.

 

Χαρακτηριστικά:

 • ADAPTIVE GRID: Προσφέρει άνεση και καλό αερισμό, καθώς και την ικανότητα να προσαρμόζεται στην κίνηση του ποδιού.
 • ALPINE AIR MESH: Το επάνω μέρος του “Trailbreaker” καλείται “Alpine Air Mesh”. Σχεδιάστηκε για να παρέχει διαπνοή, χαμηλό βάρος και άνεση. Η κατασκευή εγγυάται το σταθερό αερισμό και την καλή διαπνοή κατά το τρέξιμο, επίσης το πολύ ελαφρύ και απαλό επάνω μέρος παρέχει ένα νέο επίπεδο άνεσης. Καθιστώντας το τόσο ελαφρύ, και μαλακό, που δύσκολα θα το συναντήσεις.
 • POMOCA GLIDING PATH
 • ORTHOLITE FOOTBED: Αναπνέον, ελαφριά, απορροφητική σόλα, η οποία προσαρμόζεται στο σχήμα του πέλματος.
 • ΒΑΡΟΣ: Αντρικό 260gr – Γυναικείο 220gr
 • ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 120€

 

View this photo set on Flickr


Feline SL

 

 

Το παπούτσι “Feline SL” αποτελεί μια επιλογή, για υψηλού επιπέδου αθλητές που έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολα τεχνικά εδάφη στο ορεινό τρέξιμο και σε αγώνες Sky race. Είναι σχεδιασμένο για λάσπες, βράχια, σάρες και απότομα εδάφη. Δίνει μια πολύ καλή αίσθηση του εδάφους σε κάθε πάτημα, σε συνάρτηση με το πολύ χαμηλό βάρος του. Στη Dynafit έχουμε εμπνευστεί από το πάτημα της λεοπάρδαλης του χιονιού για να αναπτύξουμε την “Multipad” ενδιάμεση σόλα, ικανή να προσαρμόζεται δυναμικά στις απαιτήσεις του εδάφους. Επιπλέον, η “Mapping Compound” σόλα της “Vibram®” εγγυάται απίστευτη πρόσφυση σε οποιαδήποτε τύπο εδάφους, ακόμα και σε υγρές και λείες επιφάνειες. Το σύστημα “Sensitive Fit” που χρησιμοποιήθηκε στο “Feline SL” δημιουργήθηκε για ανθρώπους που τους αρέσει και απαιτούν ακρίβεια, καλή προσαρμογή, σε συνδυασμό με τη φυσική κίνηση και κάμψη του ποδιού. Ο πάτος “Ortholite®” με αφρό προσφέρει άνεση και ευλυγισία ακόμα και στην πρώτη χρήση του. Η γκέτα στο επάνω μέρος, προστατεύει το “Quick Lacing System” από πέτρες και άλλα αντικείμενα.


Χαρακτηριστικά:

 • ADAPTIVE GRID: Προσφέρει άνεση και καλό αερισμό, καθώς και την ικανότητα να προσαρμόζεται στην κίνηση του ποδιού.
 • MULTIPAD MIDSOLE: Ανεξάρτητα κομμάτια σόλας ενεργοποιούν τη δυναμική προσαρμοστικότητα στις έντονες κλίσεις του αλπικού εδάφους.
 • BALLISTIC BUMPER: Προφυλάσσει τα δάκτυλα και μειώνει την επιβάρυνση από χτυπήματα.
 • QUICK LACING SYSTEM: Δίνει την δυνατότητα για γρήγορο σφίξιμο του κορδονιού.
 • INVISIBLE LACING: Γκέτα, η οποία καλύπτει τη γλώσσα, επίσης μπορούν να τοποθετηθούν τα κορδόνια μέσα για την προστασία τους από την φθορά
 • ORTHOLITE FOOTBED: Αναπνέον, ελαφριά, απορροφητική σόλα, η οποία προσαρμόζεται στο σχήμα του πέλματος.
 • ALPINE OUTSOLE BY VIBRAM®: Σχεδιασμένο για μαλακά εδάφη , λάσπη και χιόνι. Χάρη στη “Mapping Compound” εξωτερική σόλα της “Vibram”, το παπούτσι παρέχει ένα εκπληκτικό συνδυασμό πλευρικής σταθερότητας στο μπροστινό μέρος του ποδιού, εξαιρετικό πλέγμα κάτω από το μέσο μέρος του ποδιού και ενισχυμένη ανθεκτικότητα και τριβή σε όλο το πέλμα από το πίσω μέρος μέχρι τα δάκτυλα. 
 • ΒΑΡΟΣ: Αντρικό 290gr - Γυναικείο 250gr
 • ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 150€

 

View this photo set on Flickr


Feline Ultra

 

 

Αφήστε το “Feline Ultra” να σας οδηγήσει. Σχεδιασμένο για μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις σε μονοπάτι από σκληρό και συμπαγές έδαφος, παρέχει αξιόπιστη υποστήριξη στο πόδι και σπουδαία απορρόφηση. Η κύλιση που παρέχεται από την διπλής πυκνότητας στρώση EVA, σε συνδυασμό με την ενδιάμεση σόλα “Multipad”, προσαρμόζουν δυναμικά στις προκλήσεις του εδάφους, δίνοντας ασφάλεια, υποστήριξη και μια φυσική κίνηση σε κάθε πάτημα. Πρόσφυση και πλευρική στήριξη σε σκληρές και λείες επιφάνειες παρέχονται από τη σόλα της “Vibram® Mapping Compound”, η οποία στη μεσαία περιοχή του πέλματος χρησιμοποιεί την “Megagrip Compound”. Η επάνω κατασκευή του παπουτσιού “Form Fitted”, σε συνδυασμό με τη “Sensitive Fit+” αγκαλιάζει το πέλμα, αλλά παράλληλα προσδίδει αρκετό χώρο ώστε να επιτρέπει τη κυκλοφορία του αίματος στο πόδι, έπειτα από πάρα πολλά χιλιόμετρα χρήσης.


Χαρακτηριστικά:

 • FORM FITTED UPPER: Προσφέρει στο επάνω μέρος, βέλτιστη εφαρμογή και καλύτερη προστασία.
 • DUO MOTION: Η ενδιάμεση σόλα είναι κατασκευασμένη από δύο λεπτές διαφορετικές στρώσεις EVA για βέλτιστο έλεγχο της κίνησης.
 • ADAPTIVE GRID: Προσφέρει άνεση και καλό αερισμό, καθώς και την ικανότητα να προσαρμόζεται στην κίνηση του ποδιού.
 • BALLISTIC BUMPER: Προφυλάσσει τα δάκτυλα και μειώνει την επιβάρυνση από χτυπήματα.
 • QUICK LACING SYSTEM: Δίνει την δυνατότητα για γρήγορο σφίξιμο του κορδονιού
 • ORTHOLITE FOOTBED: Αναπνέον, ελαφριά, απορροφητική σόλα, η οποία προσαρμόζεται στο σχήμα του πέλματος.
 • ULTRA OUTSOLE BY VIBRAM®: Προσφέρει μεγάλη ανθεκτικότητα και πλευρική σταθερότητα σε συμπαγές εδάφη, πρόσφυση σε συνδυασμό με την “Outstanding Grip” ακόμα και σε σκληρές επιφάνειες. Χάρη στο σχεδιασμό “Mapping Compound” της “Vibram” η οποία χρησιμοποιεί “Megadrip” καουτσούκ στη μεσαία ζώνη του πέλματος παρέχει σιγουριά κατά το πάτημα. 
 • MEGAGRIP COMPOUND
 • ΒΑΡΟΣ: Αντρικό 340gr - Γυναικείο 289gr
 • ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 145€


View this photo set on Flickr


Feline Vertical

 

 

Ελαφρότητα, πρόσφυση και ανατροφοδότηση. Το “Feline Vertical” έχει σχεδιαστεί για γρήγορες και μεσαίες αποστάσεις σε ανώμαλο έδαφος και απότομες κλίσεις, λάσπη και πέτρα. Η επαναστατική σχεδίαση του, στο πλευρικό πλέγμα, σε συνδυασμό με την “Megagrip” σόλα της “Vibram®”, παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένες επιφάνειες και συνεχή αντίληψη του εδάφους λόγω της καλής τριβής, επιτρέποντας στον δρομέα να εκμεταλλεύεται 100% τη δύναμη που παρέχει στα πόδια του. Το μειωμένο drop στη ενδιάμεση σόλα, σε συνδυασμό με το αγκάλιασμα του ποδιού από το σύστημα “Minimal Fit” δημιουργούν ένα πολύ ελαφρύ, ανταποδοτικό και με ακρίβεια παπούτσι, το οποίο είναι ιδανικό για φιλόδοξους αθλητές όσον αφορά τις μικρές και μεσαίες αποστάσεις, σε αγώνες καθώς και σε προπονήσεις.


Χαρακτηριστικά:

 • QUICK LACING SYSTEM: Δίνει την δυνατότητα για γρήγορο σφίξιμο του κορδονιού.
 • ORTHOLITE FOOTBED: Αναπνέον, ελαφριά, απορροφητική σόλα, η οποία προσαρμόζεται στο σχήμα του πέλματος.
 • VERTICAL OUTSOLE BY VIBRAM®: Παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και σταθερή αντίληψη του εδάφους, τα τακούνια του πέλματος της “Vibram” σόλας παρουσιάζουν ένα επαναστατικό σχεδιασμό, προσφέροντας άμεση ανατροφοδότηση της δυναμικής που ασκεί ο δρομέας. Η πρόσφυση σε υγρό και λείο έδαφος έρχεται από την τεχνολογία που καλείται “Megagrip”. Καλό σταμάτημα στις κατηφόρες και προσαρμοστικότητα στα ανώμαλα εδάφη, εγγυάται ο σχεδιασμός της σόλας στη φτέρνα.
 • MEGAGRIP COMPOUND
 • ΒΑΡΟΣ: Αντρικό 250gr- Γυναικείο 210gr
 • ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 135€

 

View this photo set on Flickr


Feline Vertical Pro

 

 

Ελαφρότητα, πρόσφυση και ανατροφοδότηση. Το “Feline Vertical Pro” έχει σχεδιαστεί για γρήγορες και μεσαίες αποστάσεις σε ανώμαλο έδαφος και απότομες κλίσεις, λάσπη και πέτρα. Η επαναστατική σχεδίαση του πλέγματος, σε συνδυασμό με την “XS Grip Compound” από την “Vibram®”, προερχόμενη από τον κόσμο της αναρρίχησης, παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και συνεχή αντίληψη της κατάστασης του εδάφους, επιτρέποντας τον δρομέα να εκμεταλλευτεί το 110% της ενέργειας που παρέχει στα πόδια του. Ένα φύλο από ανθρακόνημα “Carbon Shield” ανάμεσα στην ενδιάμεση σόλα εγγυάται προστασία και μεγάλη σταθερότητα. Το μειωμένο drop στη ενδιάμεση σόλα, σε συνδυασμό με το αγκάλιασμα του ποδιού από το σύστημα “Minimal Fit” δημιουργούν ένα πολύ ελαφρύ, ανταποδοτικό και με ακρίβεια παπούτσι, το οποίο απευθύνεται σε φιλόδοξους αθλητές που τρέχουν μικρές και μεσαίες αποστάσεις, σε αγώνες καθώς και σε προπονήσεις.


Χαρακτηριστικά:

 • QUICK LACING SYSTEM: Δίνει την δυνατότητα για γρήγορο σφίξιμο του κορδονιού.
 • ORTHOLITE FOOTBED: Αναπνέον, ελαφριά, απορροφητική σόλα, η οποία προσαρμόζεται στο σχήμα του πέλματος.
 • VERTICAL OUTSOLE BY VIBRAM®: Παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και σταθερή αντίληψη του εδάφους, τα τακούνια του πέλματος της “Vibram” σόλας παρουσιάζουν ένα επαναστατικό σχεδιασμό, προσφέροντας άμεση ανατροφοδότηση της δυναμικής που ασκεί ο δρομέας. Η πρόσφυση σε υγρό και λείο έδαφος έρχεται από την τεχνολογία που καλείται “Megagrip”. Καλό σταμάτημα στις κατηφόρες και προσαρμοστικότητα στα ανώμαλα εδάφη, εγγυάται ο σχεδιασμός της σόλας στη φτέρνα.
 • MEGAGRIP COMPOUND
 • CARBON SHIELD: Η προστασία από το φύλλο carbon παρέχει προστασία από πέτρες και κοφτερά αντικείμενα τα οποία μπορούν να πληγώσουν κατά την διάρκεια του τρεξίματος. Όλα τα παπούτσια με φύλλο από ανθρακόνημα έχουν ολοκληρωμένο επίπεδο στη ενδιάμεση σόλα για την προστασία του ποδιού και δίνοντας μια αίσθηση διάρκειας και σταθερότητας κατά το τρέξιμο.
 • ΒΑΡΟΣ: Αντρικό 250gr- Γυναικείο 210gr
 • ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 170€
 
 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Running @marathonDsables for #charity @Hopeforchildren https://t.co/fTx1zLBY7G https://t.co/fnMaB33Vgf
"Σέιχ Σου από τη μια άκρη ως την άλλη", o Θεοχάρης Λεζπουρίδης παρουσιάζει 13 πανέμορφες διαδρομές σε μονοπάτια του… https://t.co/OjXkEpDBeU
"Όταν οι συνηθισμένες προπονήσεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα", καινούργιο άρθρο του κόουτς Γιάννη Δαγκόγλου στο… https://t.co/ieS8KuTKHh
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Τρέχοντας στον Marathon des Sables για φιλανθρωπικό σκοπό

Σέιχ Σου από τη μια άκρη ως την άλλη!

SALEWA Speed Beat GTX®, o ιδανικός σύντροφος για τις χειμωνιάτικες προπονήσεις σας

Όταν οι συνηθισμένες προπονήσεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα!

Hoka One One Torrent: Ένα ελαφρύ και με εξαιρετική πρόσφυση αγωνιστικό παπούτσι!

Ζωντανεύοντας τα μονοπάτια του Πάικου ...

Πεζοπορικά σακίδια SALEWA

Η δύναμη της αρκούδας σε ένα gel! Ο Βασίλης και η Ελένη της Nomad Honey μας μιλούν για το Bear Strength!

Το Χρονικό της ανάβασης στο Kangchenjunga 8586μ, την 3η υψηλότερη κορφή του κόσμου