Ο Koray Murmann, επικεφαλής του Salomon Cappadocia Ultra-Trail® μιλάει στο Advendure! Κύριο

H Καππαδοκία είναι μια περιοχή πολύ γνωστή παγκόσμια για την γεωλογική και ιστορική σημασία της, με χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον πλανήτη να την επισκέπτονται για να θαυμάσουν τους εκπληκτικούς βραχώδεις σχηματισμούς, τις σπηλιές, τα πετρώματα που σχηματίζουν νεραϊδένιες καμινάδες και κοιλάδες, αλλά και τους πρώτους οικισμούς των Χριστιανών κατοίκων. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO,  άρα από  πολιτιστική σκοπιά είναι μια περιοχή εξαιρετικά υψηλού ενδιαφέροντος.

 

Το 2014, μερικοί πολύ έμπειροι Τούρκοι δρομείς αποφάσισαν να διοργανώσουν έναν αγώνα ultra-trail στην Καππαδοκία, προκειμένου να δημιουργηθεί σε αυτό το καταπληκτικό τοπίο μια ονειρική κούρσα για κάθε δρομέα! Το 2015, ανακαλύψαμε - στο Advendure - τον αγώνα, και δημοσιεύσαμε ένα εκτενές άρθρο, παρουσιάζοντας την διοργάνωση στην ελληνική κοινότητα του ορεινού τρεξίματος. Μετά από αυτό, αρκετοί δρομείς από τη χώρα μας ταξίδεψαν στην Καππαδοκία και έζησαν την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν από τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης (110, 60 & 30 χιλιόμετρα), με τον Νίκο Ροδόπουλο της Tecnica Blizzard Hellas να είναι μάλιστα ο νικητής του αγώνα των 60 χιλιομέτρων  με επίδοση 6:29.

 

Πριν από τα ατυχή γεγονότα στην Τουρκία αυτό το καλοκαίρι, το ενδιαφέρον των Ελλήνων δρομέων να τρέξουν στο Salomon Cappadocia Ultra-Trail® ήταν ακόμη υψηλότερο, αλλά φαίνεται να πάγωσε σχετικά μετά από τις εξελίξεις στην γείτονα χώρα, με μόνο 7 δρομείς να έχουν τελικά εγγραφεί μέχρι στιγμής.

 

  

 

Το Advendure δημοσιεύει σήμερα μια αποκλειστική συνέντευξη του κ. Koray Murmann, επικεφαλής του Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, προκειμένου να διευκρινιστούν σημαντικά θέματα, αλλά και να μας αναλύσει σε βάθος το όνειρο του πίσω από τον αγώνα και τις εξελίξεις όσο αφορά μια διοργάνωση που αποτελεί επίσημα μελλοντικό γεγονός του Ultra-Trail® World Tour. Συζητάμε επίσης για τις τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα, για τις πιο σημαντικές ομορφιές του τοπίου που θα συναντήσει ο αθλητής, για τις πλούσιες παράλληλες δραστηριότητες για τους δρομείς και τους συνοδούς τους και φυσικά για τις ειδικές τιμές στα ξενοδοχεία και την μεταφορά από το αεροδρόμιο που έχει εξασφαλίσει και προσφέρει η διοργάνωση.

 

Μπορείτε να δείτε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του Salomon Cappadocia Ultra-Trail® στο άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει παλιότερα, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, μαζί με τα αποτελέσματα του 2015 . Άλλα άρθρα που δημοσίευσε το Advendure σχετικά με την διοργάνωση μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ, εδώ και εδώ.

 

 

 

[Advendure]: Ποιά ήταν η αρχική έμπνευση και το κίνητρο για την διοργάνωση του Cappadocia Ultra-Trail®; Πώς ξεκίνησαν όλα;

 

[Koray Murmann]: Η ιδέα του αγώνα ήρθε από Τούρκους δρομείς, τα αδέλφια Girgin. Παθιασμένοι δρομείς που είχαν συμμετάσχει σε αγώνες όπως το UTMB, το TDS, το 4Κ, το Eiger και σε πολλούς άλλους αγώνες για αρκετές φορές. Αφού έτρεξαν και βίωσαν τα εκατοντάδες μονοπάτια αυτού του όμορφου τοπίου, θέλησαν να οργανώσουν έναν αγώνα ορεινού τρεξίματος εδώ και έτσι το Salomon Cappadocia Ultra-Trail® γεννήθηκε το 2014.

 

[Advendure]: Ο αγώνας φιλοξένησε 752 δρομείς το 2015 από διάφορες χώρες, 5 φορές περισσότερους από ότι την πρώτη χρονιά. Τώρα, έχετε ήδη φτάσει τους 900 δρομείς με το 42% να είναι ξένοι, οι οποίοι προέρχονται από 51 χώρες!  Πολύ εντυπωσιακό! Η διοργάνωση έχει επίσημα ανακοινωθεί ως ένας από τους μελλοντικούς αγώνες του Ultra-Trail® World Tour, το οποίο είναι επίσης ένα πολύ ελπιδοφόρο γεγονός για εσάς. Ποιο είναι το όνειρό σας τελικά για αυτόν τον αγώνα;

 

[Koray Murmann]: Πρώτα απ 'όλα, ο κύριος λόγος είναι το σουρεαλιστικό τοπίο της Καππαδοκίας, ένα ξεχωριστό μέρος στον πλανήτη Γη που ουσιαστικά αποτελεί μια γιγαντιαία παιδική χαρά για τους δρομείς ορεινού τρεξίματος, αλλά είναι επίσης μοναδικό και  Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Έχει υποδεχθεί εκατομμύρια ανθρώπους για αρκετές δεκαετίες, καθώς ήταν ένας από τους πρώτους οικισμούς των χριστιανών και η διοργάνωση κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει όλους τους δρομείς να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Τέλος , το όνειρό μας για το Salomon Cappadocia Ultra-Trail® είναι να γίνει ένας αγώνας όνειρο για κάθε δρομέα.

 

  

 

[Advendure]: H περιοχή της Καππαδοκίας παρουσιάζει ένα μεγάλο γεωλογικό και ιστορικό ενδιαφέρον και είναι ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Υπάρχουν παράλληλες πολιτιστικές δραστηριότητες που έχετε σχεδιάσει για τους δρομείς και τους συνοδούς τους; Τι θα προτείνατε σε όλους εμάς, που επισκεπτόμαστε την περιοχή για να τρέξουμε τον αγώνα, ώστε να απολαύσουμε στο έπακρο την Καππαδοκία;

 

[Koray Murmann]: Σχεδόν κάθε μονοπάτι καταλήγει σε μια ιστορική εκκλησία ή σε εκατομμυρίων ετών πετρώδεις σχηματισμούς σαν καμινάδες και κοιλάδες. Οργανώνουμε ημερήσιες εκδρομές για τους δρομείς και τους υποστηρικτές τους, που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής, με επαγγελματίες ξεναγούς και ντόπια κουζίνα. Προσφέρουμε επίσης βόλτες με αερόστατο πάνω από την Καππαδοκία, που διαρκούν 60 λεπτά, σε ειδικές τιμές για τους δρομείς και τους υποστηρικτές τους, ώστε να θαυμάσουν αυτό το εκπληκτικό τοπίο από ψηλά.

 

  

 

[Advendure]: Θα μπορούσατε να μας δώσετε μερικές πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές των αγώνων, ειδικά για τις διαδρομές των 110 & 60 χιλιομέτρων; Αντιλαμβανόμαστε από το υψομετρικό προφίλ ότι το ψηλότερο σημείο της διαδρομής δεν ανεβαίνει πάνω από τα 1.600 μέτρα και ότι η θετική υψομετρική διαφορά στα 110 χιλιόμετρα είναι +3.360 μέτρα, η οποία δεν είναι τόσο μεγάλη για αγώνες ultra-trail άνω των 100 χιλιομέτρων. Είναι το συνεχές πάνω-κάτω και η γεμάτη λόφους και βραχώδης φύση των μονοπατιών η κύρια δυσκολία των αγώνων; Τι γίνεται με το έδαφος, είναι τεχνικό ή μαλακό και εύκολο για τρέξιμο;

 

[Koray Murmann]: Είναι μια πολύ όμορφη διαδρομή, είναι γρήγορη, αλλά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Τα πρώτα 60 χιλιόμετρα της διαδρομής των 110Κ είναι ουσιαστικά η διαδρομή του αγώνα των 60Κ. Σε αυτά τα πρώτα 60 χιλιόμετρα η διαδρομή περνάει ως επί το πλείστον μέσα από τις κοιλάδες της Καππαδοκίας, σε single-track και τεχνικά μονοπάτια, ενώ στα τελευταία 55 χιλιόμετρα περνάει μέσα από μερικά οροπέδια και μικρά γραφικά χωριά. Οι δρομείς θα εκπλαγούν τρέχοντας μέσα από σπηλαιώδη τούνελ, νεραιδένιες πετρώδεις καμινάδες και καταπληκτικές κοιλάδες. Σχεδόν κάθε χιλιόμετρο είναι γεμάτο εκπλήξεις και εκπληκτική θέα.

 

  

 

[Advendure]: Πιθανώς ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός αγώνα ορεινού τρεξίματος είναι η ομορφιά των μονοπατιών και του τοπίου. Οι καμινάδες σε σχήμα βράχου, οι σπηλιές, τα γραφικά χωριά, οι κοιλάδες και οι ηφαιστειακές κορυφές τριγύρω φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες. Πείτε μας μερικά πράγματα για τις εικόνες της φύσης που πρόκειται  να απολαύσουμε στην Καππαδοκία.

 

[Koray Murmann]: Ο αγώνας ξεκινά από το Urgup, μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της περιοχής. Μετά από λίγα χιλιόμετρα οι δρομείς αρχίζουν να περνούν μέσα από μερικά μικρά χωριά όπου τους υποδέχονται θερμά οι ντόπιοι, ενώ στη συνέχεια περνούν μέσα από κοιλάδες με θέα που κόβει την ανάσα ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σημείο της περιοχής, το Uchisar. Είναι το καλύτερα διατηρημένο χωριό, με σπίτια λαξευμένα στο βράχο από ανθρώπινα χέρια  και τα καλύτερα ξενοδοχεία-μπουτίκ της περιοχής. Η διαδρομή πάλι ακολουθεί μυστικιστικές κοιλάδες της περιοχής, όπως η Love Valley, η Rose Valley και η Red Valley, γεμάτες από διάφορους πετρώδεις σχηματισμούς. Οι δρομείς κυριολεκτικά δεν μπορούν να σταματήσουν να αφήνουν τη φαντασία τους να "οργιάζει" και να βλέπουν αυτούς τους βραχώδεις σχηματισμούς να μοιάζουν κάποιες φορές με καμήλες, άλλες με σκυλιά, φώκιες και πουλιά. Ένα από τα καλύτερα κομμάτια της διαδρομής είναι όταν διασχίζει ορισμένες μη τουριστικές κοιλάδες και ψηλά βουνά, όπου μπορούν να απολαύσουν οι αθλητές τη φύση και την εκπληκτική θέα της Καππαδοκίας.

 

  

 

[Advendure]: Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για έναν αγώνα ultra-trail είναι οι καιρικές συνθήκες. Έλληνες δρομείς που έτρεξαν το  Salomon  Cappadocia Ultra-Trail® το 2015, ανέφεραν μόλις επέστρεψαν τη συνεχή βροχή κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ποιες είναι οι κλιματολογικές συνθήκες στην περιοχή στα τέλη Οκτωβρίου; Ποιός εξοπλισμός νομίζετε ότι είναι απαραίτητος για να τρέξει κανείς τον αγώνα χωρίς προβλήματα;

 

[Koray Murmann]: Η πιθανότητα βροχής στα τέλη Οκτωβρίου είναι συνήθως χαμηλή. Ενώ το 2014 ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και ζεστός, το 2015 ήταν βροχερός το πρωί του αγώνα και καθάρισε το απόγευμα. Δεδομένου ότι η επιφάνεια των μονοπατιών στην Καππαδοκία είναι γεμάτη από ηφαιστειακό έδαφος, δεν υπάρχει λάσπη. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τους δρομείς. Η μέση θερμοκρασία κατά το τέλος του Οκτωβρίου στην Καππαδοκία είναι περίπου 18-20 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας και  περίπου 10-12 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

  

 

[Advendure]: Το Advendure παρουσίασε για πρώτη φορά τον αγώνα στην ελληνική κοινότητα ορεινού τρεξίματος και ultra-trail το 2015, με αρκετούς δρομείς από τη χώρα μας να τρέχουν τον αγώνα εκείνη τη χρονιά. Το 2016, υπήρχε και πάλι μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα, αλλά τα πολιτικά και τρομοκρατικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Τουρκία στα τέλη του καλοκαιριού φαίνεται να έχουν παγώσει τη διαδικασία εγγραφής από Έλληνες αθλητές, λόγω φυσικά της αβεβαιότητας σχετικά με την ασφάλειά τους. Μέχρι τώρα μόνο 7 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή για τους τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά, βλέπουμε μια πολύ μεγάλη αύξηση φέτος σε συμμετοχές από άλλες χώρες (αθλητές από 51 χώρες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή), μεταξύ των οποίων αρκετά γνωστά ονόματα του ultra-trail σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Έλληνες θέλουν να έρθουν και να τρέξουν στην Καππαδοκία, αλλά θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς. Είναι σημαντικό να ακούσουμε κάποια πράγματα από εσάς σχετικά με αυτό το κρίσιμο παράγοντα. Πρέπει να ανησυχούν για την ασφάλειά τους; Ή η κατάσταση είναι απολύτως φυσιολογική και ασφαλής τώρα;

 

[Koray Murmann]: Όπως γνωρίζετε, είχαμε μια αναπάντεχη απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, αλλά η κυβέρνηση και ο τουρκικός λαός στάθηκαν ισχυρά εναντίον του και μέσα σε 12 ώρες κατέρρευσε. Είμαστε όλοι ενωμένοι ξανά και η πολιτική ζωή έχει γίνει κανονική πολύ γρήγορα. Η Καππαδοκία ήταν πάντα στην ασφαλή πλευρά σε σχέση με τρομοκρατικά γεγονότα και δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από καμία από τις πράξεις αυτές. Τις τελευταίες 30 ημέρες, έχουμε ολοκληρώσει 3 πολύ μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Καππαδοκία με αρκετές διεθνείς συμμετοχές: το Aladaglar Sky Trail και δύο μεγάλες ποδηλατικές διοργανώσεις. Ως διοργανωτής κορυφαίων αθλητικών γεγονότων στην Τουρκία, είμαι σίγουρος πως όλοι οι Έλληνες φίλοι μας θα περάσουν πολύ καλά στην Καππαδοκία.

 

Ο Νικόλαος Ροδόπουλος ήταν ο νικητής του αγώνα των 60K το 2015! 

 

[Advendure]: Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι γείτονες. Υπάρχει μια σημαντική τουριστική ανταλλαγή μεταξύ των δυο χωρών και οι αγώνες ultra-trail είναι επίσης μια σημαντική μορφή αθλητικού τουρισμού. Το να προσφέρει η διοργάνωση κάποιες παράλληλες πολιτιστικές δραστηριότητες είναι  μεγάλης πολιτιστικής και τουριστικής σημασίας και στην περίπτωση των χωρών μας, όπου και το φαγητό είναι εξαιρετικό, ο γαστρονομικός τουρισμός παίζει επίσης ισχυρά. Έχετε σχεδιάσει κάποια ειδικά πακέτα για τους Έλληνες δρομείς, όσον αφορά τις μειώσεις των τιμών για τα ταξίδια, τη διαμονή κλπ;

 

[Koray Murmann]: Πάντα πίστευα πως ''όλα έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό''. Για το λόγο αυτό, βάζουμε πάντα τα δυνατά μας για να υποδεχθούμε τον κάθε  αθλητή στις εκδηλώσεις μας. Έχουμε ειδικές συνεργασίες με ξενοδοχεία που προσφέρουν ειδικές τιμές για τους δρομείς  του Salomon Cappadocia Ultra-Trail® και τους συνοδούς τους. Παρέχουμε επίσης δωρεάν - από πόρτα σε πόρτα - μεταφορά από το αεροδρόμιο για τους δρομείς μεταξύ των Kayseri & Nevsehir Airports και τυχόν ξενοδοχείων στην Καππαδοκία. Έχουμε επίσης ταξιδιωτικά πακέτα πριν και μετά  για τους συμμετέχοντες, που καλύπτουν μόνο την Καππαδοκία ή και ταξιδιωτικά πακέτα που καλύπτουν επίσης την Κωνσταντινούπολη και την Έφεσο.

 

Η Francesca Canepa κέρδισε τον αγώνα των 110K στην κατηγορία των γυναικών το 2015! 

 

[Advendure]: Η Salomon είναι ο νέος χορηγός τίτλου του Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, όπως είδαμε στην σχετική ανακοίνωση. Πείτε μας λίγα πράγματα για αυτή την αλλαγή στον βασικό χορηγό του αγώνα. Τι περιμένετε από αυτή τη συνεργασία;

 

[Koray Murmann]: Είμαστε πολύ περήφανοι να έχουμε νέο χορηγό τίτλου μας την Salomon. Μας δίνει ένα νέο όραμα. Βοηθά την διοργάνωσή μας να γίνει πιο εξωστρεφής σε διεθνές επίπεδο και μας δίνει την ευκαιρία να υποδεχτούμε παγκοσμίου φήμης αθλητές της Salomon Team.

 

[Advendure]: Το Salomon Cappadocia Ultra-Trail® είναι ένα μελλοντικό γεγονός (πιθανόν το 2017) του Ultra-Trail® World Tour. Τι περιμένετε από αυτό; Νομίζετε ότι το αποτέλεσμα είναι γενικά θετικό για έναν αγώνα ultra-trail, από την άποψη του τι δίνετε και τι παίρνετε σαν διοργάνωση; Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη σας, γιατί υπάρχουν σίγουρα κάποια ελληνικοί αγώνες ultra-trail που μπορεί να ενδιαφέρονται για μια τέτοια συνεργασία.

 

[Koray Murmann]: Το Ultra Trail® World Tour μας φέρνει γνώση από τους δρομείς όλων των άλλων αγώνων που αυξάνει σύντομα την τεχνογνωσία μας. Αντί να περιμένεις για να το ζήσεις, μπορείς να πάρεις τις απαντήσεις και τις λύσεις από την κοινότητα. Ένα επίσης θετικό είναι ότι υποστηρίζουν κορυφαίους δρομείς και  έτσι αυτοί ενθαρρύνονται να ανακαλύψουν νέους αγώνες στον κόσμο. Γι 'αυτό θεωρούμε πως το να είναι ο αγώνας μας μια μελλοντική διοργάνωση του Ultra-Trail® World Tour είναι κάτι πολύτιμο.

 

 Matthias Krah, νικητής του αγώνα των 110Κ το 2015!

 

[Advendure]: Ο Matthias Krah και  η Francesca Canepa κέρδισαν τον αγώνα το 2015. Βλέπουμε επίσης κάποια ελίτ ονόματα που θα συμμετάσχουν φέτος, όπως η Amy Sproston και η Graziana Pe. Ποιές ήταν οι εντυπώσεις σχετικά με τον αγώνα για τον Matthias και την Francesca, αλλά και  τι προσδοκούν η Amy και η Graziana από τη συμμετοχή τους; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να έχουμε κάποια λόγια από αυτούς.

 

[Koray Murmann]: Θα σας περάσω τις σκέψεις τους με μια φράση: Francesca Canepa: “Το τοπίο είναι απλά εκπληκτικό, τα καταφέρατε θα έλεγα. Η Καππαδοκία είναι το δεύτερο σπίτι μου τώρα" και Matthias Krah: “Η διαδρομή του αγώνα είναι από τις πιο όμορφες που έχω τρέξει έως τώρα. Απολαμβάνεις υπέροχα τοπία σε μια περιοχή που είναι μνημείο φυσικής κληρονομιάς του κόσμου. Πρόκειται για μια μάλλον γρήγορη διαδρομή με κάποιες απότομες σύντομες αναβάσεις για να απολαύσεις. Τρέχεις επίσης μέσα από κάποια απομακρυσμένα χωριά, κάτι που χαρίζει μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία. Τόσο η φιλοξενία σε ένα ξενοδοχείο-σπηλιά, όσο και η ζεστασιά των ανθρώπων ήταν μοναδική. Τέλος, υπήρχαν πολλά νόστιμα τοπικά φαγητά για να απολαύσεις. Ειδικά μετά τον αγώνα δεν μπορούσατε να με πάρετε μακριά από τα τουρκικά γλυκά ".  Η Graziana Pe, η οποία τρέχει φέτος, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα ζήσω αυτή τη νέα περιπέτεια σε αυτή την όμορφη χώρα. Δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι.”

 

 

 

[Advendure]: Το ορεινό τρέξιμο και τα ultra-trail  γνωρίζουν μια εντυπωσιακή ανάπτυξη σε διεθνές επίπεδο, γεγονός το οποίο είναι εμφανές τόσο από τον αριθμό των αθλητών που συμμετέχουν, όσο και από τους εκατοντάδες πολύ ενδιαφέροντες αγώνες κάθε απόστασης και δομής. Ο Οκτώβριος είναι μια πολύ καυτή περίοδος για αγώνες ultra-trail, ειδικά στην Ελλάδα. Γιατί θα πρέπει κάποιος να επιλέξει το Salomon Cappadocia Ultra-Trail®;

 

[Koray Murmann]: H Καππαδοκία υπήρξε ένα λίκνο των πολιτισμών για χιλιάδες χρόνια. Δεν έρχεσαι στην Καππαδοκία μόνο για να τρέξεις τα μοναδικά και γραφικά μονοπάτια της, αλλά και για να επισκεφθείς τις εκκλησίες, τις υπόγειες πόλεις, τα πέτρινα κάστρα και τα καραβανσεράι (χάνια). Η Καππαδοκία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και διαθέτει πάνω από 600 σπηλαιώδεις εκκλησίες  με όμορφες και καλοδιατηρημένες ζωγραφιστές τοιχογραφίες. Αυτές είναι όλες ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες.

 

Το Advendure είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης και θα συμμετάσχει με τον Δημήτρη Τρουπή στο Salomon Cappadocia Ultra-Trail®, μετά από πρόσκληση και με την ευγενική φιλοξενία από τους διοργανωτές, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγένεια τους. Θα καλύψουμε τη διοργάνωση με δημοσιεύσεις στο facebook και το twitter, όσο αφορά την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του αγώνα και θα δημοσιεύσουμε ένα εκτενές μεταγωνιστικό άρθρο, παρουσιάζοντας και αναλύοντας την εμπειρία μας, όχι μόνο από τη διοργάνωση, αλλά και από την περιοχή που γίνεται ο αγώνας.

 

Δημήτρης Τρουπής

Μετάφραση / Μεταφορά στα Ελληνικά: Φανή Τρουπή

Photo©: Cappadocia Ultra-Trail®

 

Δημήτρης Τρουπής

Γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας το 1969 και ζει στην Πάτρα τα τελευταία 30 χρόνια. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο στην φύση μας βοηθά να ενισχύσουμε την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μας.

www.advendure.com

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

10 Years @Rout100miles, A Travel in History ... https://t.co/HY0fNw8S5e https://t.co/0Jek3WrAtH
Imressive closing of the @Skyrunning_com 2018 season in Limone! https://t.co/36JfywsGFC #ISD | Photo (c)… https://t.co/7OzCkCYU35
@SalomonSports Store Κηφισιάς: Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη λίγες ημέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια:… https://t.co/X8emTgCsyu
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Αύξηση της ταχύτητας ή του αριθμού επαναλήψεων σε διαλειμματικές προπονήσεις και πότε;

10 Χρόνια Rodopi Ultra Trail, ένα Ταξίδι στον Χρόνο...

Με εντυπωσιακό ρεκόρ έκλεισε η σεζόν του Migu Run Skyrunner® World Series στον Limone Extreme SkyRace®

Salomon Store Κηφισιάς: Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη λίγες ημέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια!

Ios Adventure – Ένα τριήμερο multi-sport περιπέτειας στο νησί της ατέλειωτης νιότης και της ξέφρενης διασκέδασης!

Τρέχεις στον πρώτο σου ultra βουνού; Ένας μίνι "οδηγός επιβίωσης"

Andros Trail Race 2018: Κι όμως ... είναι ακόμα εδώ!

Για πρώτη φορά Έλληνες ορειβάτες στο Manaslu (8.163μ)

 Άρωμα Ελλάδας στο Salomon Ultra Pirineu!