Δημήτρης Τρουπής

Δημήτρης Τρουπής

Γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας το 1969 και ζει στην Πάτρα τα τελευταία 30 χρόνια. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο στην φύση μας βοηθά να ενισχύσουμε την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μας.

Η οργανωτική επιτροπή του 3ου Veikou Trail στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, εκτός της δυνατότητας εγγραφής με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα, δίνει  στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να εγγραφούν απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών Viva. Συγκεκριμένα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί μέσω Viva είτε μέσω του ειδικού κουμπιού που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο πεδίο των εγγραφών, είτε απευθείας στο Viva.gr, επιλέγοντας τα αθλητικά γεγονότα – Αγώνες Δρόμου και αμέσως μετά την εκδήλωση Veikou Trail. Εκεί, η πληρωμή γίνεται άμεσα με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας ή ειδικού λογαριασμού Viva. 

Lemkowyna, the land of Lemkos, invites you for an unforgettable trail experience. Breathe in the wild, breathe out happiness. Modern world is a global village. Even distant locations are easily accessible. Satellite maps give you a preview of adventure. There are few places without phone signal and Internet access. Yet in Poland, a country which has gone a long way in last decades and has gained well-deserved recognition worldwide, there is an enclave where the hands of the clock are moving slower than anywhere else.

Χειμωνιάζει .. και αυτό σημαίνει λάσπες στα μονοπάτια, τρέξιμο σε βρεγμένες πέτρες και γλιστερές επιφάνειες και όλα αυτά τα “ωραία” που φέρνει μαζί του ο Χειμώνας. Αν μάλιστα το συνδυάσετε και με την ανάγκη να κάνετε μερικά πιο γρήγορα τρεξίματα ή αγώνες αλλά με προστασία από κραδασμούς, ίσως πρέπει να δείτε το Torrent, το οποίο είναι σαφώς το λιγότερο “Hoka” μοντέλο της εταιρείας που έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής, αλλά με κορυφαία πρόσφυση, πολύ χαμηλό βάρος και πολύ καλή ισορροπία μεταξύ απόκρισης και αντικραδασμικής προστασίας. Α, μην το ξεχάσω… και με πολύ ωραίο design και χρώμα! Ας τα δούμε όλα αυτά όμως με λεπτομέρεια.

Η Αδελφότητα Θεοδωριανιτών Άρτας προκηρύσσει τον 6ο αγώνα ορεινού τρεξίματος  με την ονομασία   ΄΄Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄  περιλαμβάνοντας για φέτος τρείς διαδρομές: 10 χλμ,21 χλμ. και 40χλμ.

Ενεργειακό gel ελληνικής παραγωγής; Ναι! Και μάλιστα με βάση μεγάλης διατροφικής αξίας ανεπεξέργαστο ελληνικό μέλι! Σημειώστε το “ανεπεξέργαστο” γιατί έχει σπουδαία σημασία. Η Nomad Honey, με μεγάλη εμπειρία στον κόσμο της μέλισσας και των προϊόντων της,  μπήκε με το “Bear Strength” δυναμικά και στο χώρο του ορεινού τρεξίματος με τις πρώτες παρουσίες της να είναι στα πλαίσια των αγώνων στο Ζαγόρι και το Μέτσοβο, αλλά και από την expo του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ήρθε η ώρα να την μάθουμε ακόμη καλύτερα, μέσα από την συζήτηση με τον  Βασίλη Ρήτα και την Ελένη Πλαχούρα που δημοσιεύουμε σήμερα στο Advendure.

H ιστορία της Merrell ξεκινάει το 1981, όταν ο Randy Merrell σχεδιάζει και υλοποιεί μια ειδική παραγγελία για ένα ζευγάρι ορειβατικές μπότες. Εκείνη την χρονική περίοδο λοιπόν αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του, καθώς και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο αντικείμενο, ξεκινώντας την εταιρεία μαζί με τον Ολυμπιονίκη Clark Matis και τον John Schweizer o οποίος ήταν πολύ έμπειρος στην βιομηχανική παραγωγή. Ο συνδυασμός των τριών ανδρών αποδεικνύεται καταλυτικός και η Merrell γίνεται με γρήγορους ρυθμούς κορυφαία εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο αφορά τις ορειβατικές μπότες και τα παπούτσια πεζοπορίας. Τα τελευταία χρόνια και καθώς το ορεινό τρέξιμο γίνεται πλέον όλο και πιο δημοφιλές άθλημα, έχει μπει δυνατά και στον χώρο αυτό με αρκετά μοντέλα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των αθλητών. Εδώ και λίγο καιρό η Merrell κάνει αισθητή την παρουσία της και στην χώρα μας όχι μόνο στο outdoor κομμάτι αλλά πλέον και στο ορεινό τρέξιμο, με το πρώτο μοντέλο που είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά, το Agility Peak Flex 2 E-Mesh, το οποίο δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε στο σημερινό άρθρο.

H γνωστή πλέον σε όλους μας Αμερικανική εταιρεία Brooks με έδρα το Seattle στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέρει με το Caldera 2 μια λύση για τρέξιμο στα μονοπάτια που κινείται - τόσο σε θέμα βάρους όσο και χαρακτηριστικών - μεταξύ του Cascadia το οποίο αποτελεί κορυφαία λύση για μεγάλες αποστάσεις  utra trail και του Mazama το οποίο είναι το γρήγορο trail μοντέλο της.  Είναι ένα ουδέτερο (Neutral) παπούτσι, με χαμηλό drop, πολύ άνετο, γρήγορο και με έμφαση στη άνεση, την διαπνοή και την απορρόφηση κραδασμών.

Spring is well suited to the Costa Brava! A few months after autumn’s amazing Pyrenees Experience with the Pyrenees Stage Run, Tomàs & Jordi and their team (BiFree) carry us on the Catalan coastline with a three-day stage race, the Costa Brava Stage Run 2019, which will take place between 3 & 5 of May 2019. Fewer kilometers and racing days than the PSR, more racing alongside the beaches, two running events for all kinds of taste and athletes' experience, with the same amazing philosophy, atmosphere and services that impressed us in the Pyrenees race and with considerably lower cost of participation! Extra Bonus, that you can bring your own people with the "Family & Friends" package to enjoy this beautiful area of ​​Catalonia. Tomas Llorens Marès, CBSR technical director and good friend, talks to us in his exclusive interview at Advendure, about everything we need to know regarding the organization, its philosophy and benefits, but also about the nature and culture of the Costa Brava area.

Η Άνοιξη ταιριάζει πολύ στην Costa Brava! Λίγους μήνες μετά την ανεπανάληπτη Φθινοπωρινή εμπειρία των Πυρηναίων και το Pyrenees Stage Run ο Tomàs και ο Jordi με την ομάδα τους (BiFree) μας μεταφέρουν μεταξύ 3 & 5 Μαΐου 2019 στην ακτογραμμή της Καταλονίας, με έναν τριήμερο αγώνα stage, το Costa Brava Stage Run 2019. Λιγότερα χιλιόμετρα και αγωνιστικές ημέρες σε σχέση με το PSR, πιο δρομικές διαδρομές δίπλα στην θάλασσα, σε δυο αγώνες για όλα τα γούστα και την εμπειρία των αθλητών, με την ίδια καταπληκτική φιλοσοφία, ατμόσφαιρα και υπηρεσίες που μας εντυπωσίασαν στον αγώνα των Πυρηναίων και με σημαντικά μικρότερο κόστος συμμετοχής! Extra Bonus ότι μπορείτε να φέρετε και τους δικούς σας ανθρώπους με το πακέτο “Family & Friends”, ώστε να χαρούν τουριστικά την πανέμορφη αυτή περιοχή της Καταλονίας. Ο καλός φίλος και τεχνικός διευθυντής του CBSR Tomàs Llorens Marès, μας μιλάει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την διοργάνωση, την φιλοσοφία και τις παροχές της, αλλά και την φύση και τον πολιτισμό της Costa Brava, στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Advendure.

Bhandar (8-11-18). The Catalan rider Jordi Gamito and the Brazilian Manu Vilaseca both from The Elements team have achieved the first stage victory in the Everest Trail Race. They were the fastest on a course with a cumulative 3,800m drop in just 21.5km in Nepal.

Σελίδα 1 από 57

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Running @marathonDsables for #charity @Hopeforchildren https://t.co/fTx1zLBY7G https://t.co/fnMaB33Vgf
"Σέιχ Σου από τη μια άκρη ως την άλλη", o Θεοχάρης Λεζπουρίδης παρουσιάζει 13 πανέμορφες διαδρομές σε μονοπάτια του… https://t.co/OjXkEpDBeU
"Όταν οι συνηθισμένες προπονήσεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα", καινούργιο άρθρο του κόουτς Γιάννη Δαγκόγλου στο… https://t.co/ieS8KuTKHh
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Τρέχοντας στον Marathon des Sables για φιλανθρωπικό σκοπό

Σέιχ Σου από τη μια άκρη ως την άλλη!

SALEWA Speed Beat GTX®, o ιδανικός σύντροφος για τις χειμωνιάτικες προπονήσεις σας

Όταν οι συνηθισμένες προπονήσεις δεν φέρνουν αποτέλεσμα!

Hoka One One Torrent: Ένα ελαφρύ και με εξαιρετική πρόσφυση αγωνιστικό παπούτσι!

Ζωντανεύοντας τα μονοπάτια του Πάικου ...

Πεζοπορικά σακίδια SALEWA

Η δύναμη της αρκούδας σε ένα gel! Ο Βασίλης και η Ελένη της Nomad Honey μας μιλούν για το Bear Strength!

Το Χρονικό της ανάβασης στο Kangchenjunga 8586μ, την 3η υψηλότερη κορφή του κόσμου