
ADVENDURE is the leading web portal in Greece about Mountain Running, Adventure, Endurance and other Mountain Sports
Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν στο τέλος για τους περισσότερους, το φθινόπωρο έρχεται και μαζί του η συνέχεια των αγώνων του Κυπέλλου alpamayoPRO Trail Project.
Ο τρίτος αγώνας της σειράς θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου στον Υμηττό.
Μικρή και γρήγορη διαδρομή με μήκος 12χλμ και συνολική θετική υψομετρική περίπου στα 750 μέτρα. Η απόσταση είναι ιδανική για όσους ξεκινάνε και πάλι προπόνηση μετά τις διακοπές αλλά και ένα πολύ ωραίο τεστ για όσους προετοιμάζονται για μεγαλύτερους αγώνες του φθινοπώρου.
Στην ιστοσελίδα του αγώνα http://www.trailrace.gr/projects/events/cats/?LevelCatID=12μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική περιγραφή της διαδρομής, να δείτε το χάρτη και το υψομετρικό της προφίλ και φυσικά να δηλώσετε συμμετοχή. Σύντομα θα υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα την ημέρας του αγώνα ενώ αν έχετε απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα alpamayoPRO στο 210 3627032.
Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο Keep on running.