
ADVENDURE is the leading web portal in Greece about Mountain Running, Adventure, Endurance and other Mountain Sports
Η διοργάνωση του 3ου Ορεινού Ημιμαραθωνίου Οχυρού Νυμφαίας ανακοινώνει τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα. Όπως είχε ανακοινωθεί εξ’ αρχής και ήταν μόνιμα αναρτημένο στην αρχική σελίδα του συλλόγου μας, η τελευταία ημέρα εγγραφών και οικονομικής τακτοποίησης της συμμετοχής των αθλητών, ήταν η 15η Νοεμβρίου 2012.
Για λόγους τάξης λοιπόν και οργάνωσης, οι συμμετοχές για τον φετινό αγώνα κλείνουν σήμερα έχοντας φτάσει σε αριθμό τις 215. Η ανοδική πορεία τους συνεχίζεται σταθερά για 3η χρονιά παρά τις δυσκολίες των καιρών, ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλει ο Σπάρτακος Ροδόπης για να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων και προσδοκιών σας για μια προσιτή, πλήρη διοργάνωση και έναν όμορφο αγώνα.
{NoRelated}
Οι 9 ημέρες που απομένουν μέχρι τη στιγμή της εκκίνησης, θα είναι η περίοδος της τελικής προετοιμασίας για να υποδεχθούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη συμμετοχή σας.
Παρακαλούμε, δώστε προσοχή στα παρακάτω σημεία:
1) Ο χώρος διεξαγωγής του αγώνα (εκκίνηση / τερματισμός) ΔΕΝ βρίσκεται στο χωριό Νυμφαία το οποίο απέχει περίπου 17 χλμ από την Κομοτηνή. Βρίσκεται στο άλσος Νυμφαίας, 8 χλμ από το κέντρο ης πόλης. Αφού φτάσετε στο κέντρο της Κομοτηνής (διασταύρωση μπροστά στο γνωστό μνημείο της πόλης «Σπαθί»), ανεβαίνετε την πολύ γνωστή οδό Λεωφόρο Ηρώων. Στο τέλος της στρίβετε αριστερά και μετά από περίπου 50 μέτρα και πάλι στρίβετε δεξιά για να διασχίσετε τον ανηφορικό ασφάλτινο δρόμο που περνά ανάμεσα από τα δύο μεγάλα και γνωστά στρατόπεδα της πόλης, με τις ονομασίες «Ηλιοπούλου» και «Παράσχου». Στη διασταύρωση που βρίσκεται στο τέλος των στρατοπέδων συνεχίζετε ευθεία και σε λιγότερο από 3 χλμ χωρίς να στρίψετε πουθενά βρίσκεστε στην εκκίνηση του αγώνα.
2) Για να δοθεί η εκκίνηση στις 10:00 όπως έχει οριστεί, παρακαλούμε να έχετε προσέλθει στο χώρο της γραμματείας το αργότερο μέχρι τις 09:00 και αμέσως να παραλάβετε τη σακούλα με το νούμερο συμμετοχής σας από τη γραμματεία.
3) Υπάρχουν προτάσεις με τιμές ξενοδοχείων ευνοϊκότερες των κανονικών, τις οποίες έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να διανυκτερεύσετε στην Κομοτηνή, μπορείτε να τις κάνετε χρήση δηλώνοντας στο ξενοδοχείο ότι θα συμμετάσχετε στον Ημιμαραθώνιο Ορεινού τρεξίματος που διοργανώνει ο Σπάρτακος Ροδόπης στη Νυμφαία την Κυριακή 25/11/2012.
4) Για ό,τι χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο [email protected] και στα κινητά 693.60.90.480 (Λαμπρινός), 6974.849.749 (Στάθης) και 6932.40.70.73 (Λευτέρης).
Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας προσμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!!!
Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Σπάρτακου Ροδόπης