Δυναμικό παρών της Salomon Hellas Team στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

17 Μαρ 2014

Οι αθλητές της Salomon Hellas έδωσαν ακόμη μία φορά δυναμικό παρών σε αγώνες που έγιναν  την Κυριακή 16 Μαρτίου. Η καλοκαιρία που επικρατούσε σε όλη τη χώρα και η άνοιξη που έρχεται με γοργό ρυθμό, ανέβασε τη διάθεση όλων στα ύψη, με αποτέλεσμα όλοι να απολαύσουμε ένα υπέροχο διήμερο με πολύ δράση.

Στην Αττική και στο αγαπημένο βουνό της Πάρνηθας είχαμε τον τελευταίο αγώνα της πολύ επιτυχημένης σειράς ορεινών αγώνων Pearl Izumi Mountain Cup 2014 όπου ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος και η Μαρία Μάλαι κέρδισαν την πρώτη θέση της γενικής στην κατηγορία τους και με τρεις νίκες σε ισάριθμούς αγώνες ήταν οι αδιαμφισβήτητοι νικητές του Κυπέλλου. Ο Δημήτρης μετά τον τερματισμό του μας είπε «Αν και πλέον έρχομαι συχνά στην Πάρνηθα για προπόνηση, αυτό το βουνό κάθε φορά με εκπλήσσει ευχάριστα αφού συνεχώς ανακαλύπτω καινούργιες διαδρομές!»  

 

 

Στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Δάσος του Σειχ Σου πραγματοποιήθηκε o πρώτος Cycle Trail Run αγώνας όπου νικητής αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Φωτιάδης. Ο Γιάννης Κουρκουρίκης, τεχνικός διευθυντής του αγώνα μας είπε «Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στον Αλέξανδρο για την καταπληκτική του επίδοση και ένα μεγάλο μπράβο για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, μεγάλο εφόδιο για έναν νέο άνθρωπο και πολύ καλό αθλητή για να πετύχει στην ζωή του!»

 

 

Στην Καβάλα έγινε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 300 αθλητών ο 2ος Trail Run αγώνας όπου ο Νίκος Σιδερίδης τερμάτισε δεύτερος και αμέσως μετά τον τερματισμό του μας είπε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές οι οποίοι εκτός της άψογης διοργάνωσης κατάφεραν με τον τρόπο τους να φέρουν τον κόσμο στο βουνό, για να χαρεί την φύση και την ομορφιά του! Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου που μου δώσατε την χαρά να τρέξω τα τελευταία μέτρα με τον γιο μου και να γνωρίσω ανθρώπους με σεβασμό στις αξίες του αθλητισμού. Συνεχίστε το έργο σας με την ίδια αγάπη που έχετε για την φύση και εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες για να σας τιμάμε με τον τρόπο μας!»

 

Επόμενο ραντεβού της ομάδας στην Καρδαμύλη με τον Taygetos Challenge by Salomon όπου ανοίγει και η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Sky Running 2014.

 

View this photo set on Flickr

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ