Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του 5ου Lycabettus Run!

22 Φεβ 2019

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus Lifestyle Hotel η παρουσίαση του επετειακού 5ου Lycabettus Run. Σε χαλαρούς ρυθμούς με θέα την νυχτερινή Αθήνα και την φωτισμένη Ακρόπολη στο Le Grand Balcon στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου, δημοσιογράφοι, προσωπικότητες του τρεξίματος και του αθλητισμού, εκπρόσωποι των χορηγών και υποστηρικτών της διοργάνωσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον φετινό αγώνα.

 

 

Το παρόν έδωσαν επίσης οι  πρεσβευτές του 5ου Lycabettus Run που είναι οι:

Τόνια Βασιλοπούλου, Μανουέλλα Λαιμού, Μυρτώ Κάζη (vlogger, youtuber, ιδρύτρια YES I DO), Τάσος Μπίθας (ιδρυτής YES I DO), Κατερίνα Μαντά (δημιουργός/ αρχισυντάκτρια www.K-mag.gr), Έλενα Μπουζαλά (αθλητικογράφος ΕΡΤ), Αμαλία Κυπαρίσση (επικοινωνιολόγος), Διονύσης Αρυγυροκώστας (μπασκετμπολίστας), Πλάτων Παπαγιανόπουλος (μοντέλο, influencer), Χάρις Μακράκου (επικοινωνιολόγος, influencer), Ολίβια Λαμπρινού (one beauty, influencer), Έφη Ανέστη (blogget , vlogger), Ανδρονίκη Κολοβού (αρθρογράφος bovary.gr), Φώτης Καρύδας (δημοσιογράφος, πολιτικός), Ρένε Νόστη (blogger, smart press), Ιωάννα Σαμαρά (ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής, vlogger ,youtuber).

 

 

Την παρουσίαση ανέλαβε η γνωστή δημοσιογράφος και αθλήτρια Γκρέτα Λυμπεροπούλου, όπου στην  σύντομη παρουσίασή της ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της διοργάνωσης και την φιλανθρωπική διάσταση του αγώνα χάρη στη συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» για ακόμα μία χρονιά.

Ακολούθησε η παρουσίαση του βίντεο της προηγούμενης διοργάνωσης, που καθήλωσε τους καλεσμένους με τα εντυπωσιακά πλάνα από τις διαδρομές του Λυκαβηττού.

 

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο διοργανωτής και εμπνευστής του αγώνα Δημήτρης Θώδης, ο οποίος στάθηκε στα στοιχεία που κάνουν το Lycabettus Run να ξεχωρίζει. Ακόμα, έκανε μια ιστορική αναδρομή, από την σύλληψη της ιδέας και την πρώτη  διοργάνωση έως τον φετινό πέμπτο επετειακό αγώνα.

«Χάρη στη βοήθεια του ξενοδοχείου St. George Lycabettus Lifestyle Hotel και την φροντίδα που βάζει η διοργανώτρια εταιρία Sportevent,  το Lycabettus Run έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες τρεξίματος στο εγχώριο καλεντάρι. Άλλωστε εμείς βλέπουμε τη διοργάνωση σαν ένα μικρό παιδί που για να μεγαλώσει σωστά θέλει την ανάλογη φροντίδα. Τώρα, το Lycabettus Run γιορτάζει την πέμπτη του χρονιά και καλεί να συμμετάσχουν όλους τους δρομείς που θέλουν να βιώσουν την κορυφαία εμπειρία του τρεξίματος στο βουνό μα και στο κέντρο της πόλης ταυτόχρονα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Θώδης.

 

 

Με το τέλος των ομιλιών, ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης του επίσημου T-Shirt της φετινής διοργάνωσης που ξεχωρίζει για την απλότητα, τη χρηστικότητα και τη φινέτσα ενώ με τις χρυσές του λεπτομέρειες ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του επετειακού αγώνα.

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης σερβίρονταν ποτά κι αναψυκτικά προσφορά του ξενοδοχείου St.  George Lycabettus Lifestyle Hotel. Επίσης υπήρχε παγωμένο POWERADE και υπέροχες μπάρες από την Three Hearts Superbar, χορηγών του αγώνα.

 

 

Η εκδήλωση έκλεισε με χαλαρή κουβέντα συνοδεία κερασμάτων από τον μπουφέ που είχε στηθεί.  Φεύγοντας όλοι έδωσαν ραντεβού στις 10 Μαρτίου, στην εκκίνηση του αγώνα, για να τρέξουν στην κορυφή της πόλης.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ