×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

Energy Races, νέα σειρά αγώνων στην Αττική

21 Οκτ 2015

EnergyRaces: Αγώνες με ιδιαίτερη ενέργεια το2016! Η EnergyRaces, μία φρέσκια ιδέα στην διοργάνωση αθλητικών events και αγώνων μαζικής συμμετοχής που επιμελείται ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον χώρο του αθλητισμού, ανακοινώνει το πρόγραμμα αγώνων για το2016.

Στόχος της Energy Races είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες ξεχωριστές εμπειρίες running και multisport, γεμάτες ενέργεια!

 

Το πρόγραμμα της Energy Races για το 2016 ξεκινά με αγώνες τρεξίματος, με την ονομασία EnergyRun. Τον Χειμώνα, οι αγώνες περιλαμβάνουν πανέμορφες διαδρομές σε περιβάλλον εξοχής, στα βουνά της Αττικής.

 

Το 1ο EnergyRun 2016 θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2016 στην περιοχή της Πεντέλης, με 2 διαδρομές, μία πιο μικρή διαδρομή στα 7χλμ και μία πιο μεγάλη, στα 14χλμ.

 

Το 2EnergyRun 2016 θα γίνει στην Πάρνηθα στις 14 Φεβρουαρίου 2016, με αντίστοιχου μήκους διαδρομές, και μπαίνοντας στην Άνοιξη, θα πραγματοποιηθεί το 3EnergyRun 2016 σε διαδρομή ημιαστικού περιβάλλοντος.

 

Οι διαδρομές των EnergyRu nείναι βατές για όλους τους συμμετέχοντες ώστε όλοι να απολαύσουν το βουνό, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, σε ήπιους χωματόδρομους και χωρίς πολύ απότομες κλίσεις. Οι διαδρομές και οι αγώνες είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να  μπορούν να τις ευχαριστηθούν όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το επίπεδο ή την φυσική τους κατάσταση.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.energyraces.grμπορείτε να βρείτε όλα τα νέα της διοργάνωσης και, σύντομα, περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες. Οι εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα και θα πραγματοποιούνται μέσω του www.energyraces.gr.

 

#EnergyRaces

 

Ακολουθήσετε την EnergyRaces στα social media και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα των αγώνων.

 

Facebook

facebook.com/EnergyRaces.gr

Instagram

instagram.com/EnergyRaces.gr

Twitter

twitter.com/EnergyRaces

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα ΑφροδίτηΟρφανοπούλου (Τηλ: 6980346101, e-mail:info@energyraces.gr).

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ