Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος…..για όλους! Karpenissi Trail Bus!

05 Σεπ 2023

Πέρα από τα πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες, που ανακοινώθηκαν στο προηγούμενο δελτίο τύπου, μια ακόμα παροχή έρχεται να προστεθεί. Δωρεάν μεταφορά από Αθήνα με το Karpenissi Trail Bus!!! Το Σάββατο το πρωί εκκίνηση από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις επιβίβασης στην Κηφισιά, στα διόδια της Θήβας αλλά και στην Λαμία. Επιστροφή την Κυριακή το απόγευμα μετά το τέλος των απονομών. Φυσικά το Σάββατο το απόγευμα αλλά και την Κυριακή θα υπάρχουν δρομολόγια από Καρπενήσι προς Μεγάλο Χωριό για να εξυπηρετηθούν όλοι οι δρομείς ανεξάρτητα με το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν. Η κράτηση θέσης γίνεται είτε με απλή αποστολή e-mail στο [email protected] είτε με συμπλήρωση στην φόρμα εγγραφής. Λεπτομέρειες για την ώρα εκκίνησης, το ακριβές σημείο αλλά και η λίστα όσων έχουν κάνει έγκυρη κράτηση θα ανακοινωθεί μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις.

Αναλυτικό πρόγραμμα

Σάββατο 23/9

09:00 Αναχώρηση από Πλατεία Καραϊσκάκη

09:20 Επιβίβαση Μεταμόρφωση (παλιά Renault)

09:30 Επιβίβαση Κηφισιά (Θανόπουλος)

10:30 Επιβίβαση Θήβα

11:00 Επιβίβαση Αταλάντη (Εθνική Οδό)

12:00 Επιβίβαση Λαμία

Κυριακή 24/9

15:30 Αναχώρηση από Μεγάλο Χωριό

16:30 Αναχώρηση από Καρπενήσι

Η Ευρυτανία είναι σε όλους γνωστή για τα βουνά της, τα ποτάμια και τις λίμνες. Ένα πεδίο ιδανικό για όλα αθλήματα βουνού και μάλιστα όλο το χρόνο. Σκι στο Βελούχι το χειμώνα, ραφτινγκ στον Τρικεριώτη την άνοιξη, river trekking στα δροσερά νερά στο φημισμένο φαράγγι «Πάντα Βρέχει» το καλοκαίρι και mountainbike στα ελατοδάση της Χελιδώνας το φθινόπωρο! Ιδανικός προορισμός για να απολαύσει κάποιος την μαγεία της φύσης επιλέγοντας το άθλημα που τον εκφράζει!

  • Kaliakouda Trail 25K (D+1900m)
  • Lakomata Trail 13K (D+980m)
  • Gavros Trail 6K (D+450m)
  • Kaliakouda Junior 1K

 

Όλες οι πληροφορίες των αγώνων είναι αναρτημένες στο www.karpenissitrail.gr. Οι εγγραφές συνεχίζονται και σας περιμένουμε για να τρέξουμε στον πιο ορεινό νομό της χώρας στις 23-24/9/2023!

Unique experience ….. Karpenissi trail!!!