ADVENDURE - Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» συνεχίζουν το ταξίδι τους και τον χειμώνα σε 8 απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου!

Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» συνεχίζουν το ταξίδι τους και τον χειμώνα σε 8 απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου!

19 Νοε 2021

Για 4η συνεχή χρονιά τα «Αθλητικά Μονοπάτια» συνεχίζουν και τον χειμώνα το ταξίδι τους στα απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου! ΆγιοςΕυστράτιος, Αμοργός, Αστυπάλαια, Κάσος, Καστελλόριζο, Λειψοί, Νίσυρος και Τήλος είναι τα νησιά που θα υποδεχθούν 8 Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι θα βρεθούν για τους επόμενους μήνες δίπλα στα παιδιά του κάθε νησιού, υλοποιώντας καθημερινά ποικίλες αθλητικές, μουσικοκινητικές & κιναισθητικές δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης.

 

Όπως κάθε χρόνο, στόχος μας ο εμπλουτισμός του προγράμματος, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του εκάστοτε πληθυσμού. Μεταφέρουμε στα νησιά όλα τα καινοτόμα προγράμματα που εφαρμόζονται τόσο στο εξωτερικό όσο και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 

Τα καινούργια γνωστικά πεδία που θα καλυφθούν μέσω του προγράμματος

 

Μία ακόμα καινοτόμα προσθήκη του φετινού προγράμματος είναι η δημιουργία της δικής μας ψηφιακής πλατφόρμας, η οποία θέτει την τεχνολογική βάση για ακόμα καλύτερη, αμφίδρομη και δυναμική επικοινωνία με τον καθένα συμμετέχοντα ξεχωριστά! Η πλατφόρμα των «Αθλητικών Μονοπατιών» θα δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε εκπαιδευτικό υλικό ποικίλων γνωστικών πεδίων και διασύνδεσης με πληροφοριακές ιστοσελίδες.

Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» διοργανώνονται από το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, που λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, και υλοποιούνται από την «Αναγέννηση & Πρόοδος», με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

 

Ένα δίκτυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπως η Ιατρική Σχολή, τα ΣΕΦΑΑ, το Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστήμιου Κρήτης, το Ερευνητικό Εργαστήριο «Προηγμένων Εκπαιδευτικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών Κινητών Συσκευών» του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, οργανισμοί και κορυφαίοι επιστήμονες, υποστηρίζουν τις δράσεις μας χαράσσοντας τα μελλοντικά μονοπάτια μας!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

@SCARPAspa Golden Gate ATR - Ένα πραγματικά "All Terrain" παπούτσι: Αναλυτικό review από το @Advendure_Net :… https://t.co/ZhYWgC1GTd
Norcha 2021 - A unique Adventure Race in Portugal: Interview with Mr Pedro Pinto, General Director of the race:… https://t.co/pI3aN2oWtv
Αόρατες παρουσίες και παιχνίδια του μυαλού .. ένα άρθρο για τις ψευδαισθήσεις και τα παιχνίδια του μυαλού στις υπερ… https://t.co/3Gg9eCb56m
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Χωρίζουν οι δρόμοι του Kilian Jornet και της Salomon!

SCARPA Golden Gate ATR - Ένα πραγματικά "All Terrain" παπούτσι!

HARTA SERIES 2022, το Ελληνικό πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος, οι λεπτομέρειες

Ο Άνθρωπος της Υπερβατικής Συμπεριφοράς

H The North Face έδωσε το παρών στην παγκόσμια σύνοδο κορυφής COP26 για την κλιματική αλλαγή!

Το πακέτο του Chianti Ultra Trail 2022 για το Advendure!!

Από την θάλασσα στην κορυφή των Λευκών Ορέων - Sfakia Sky Marathon!

To La Sportiva® Lavaredo Ultra Trail® συμμετέχει στο UTMB® World Series 2022!

Σακίδια GREGORY, ποιοτικά ορειβατικά / πεζοπορικά σακίδια!

Η Hoka One One βασικός χορηγός του UTMB®!

Τι προσμέναμε και τι μας έλειψε από το Rout Classic 100 miles 2021!

To ROUT Classic 100 miles δεν έγινε φέτος... ή μήπως έγινε;