Ρογκάς 2021, ακυρώνεται ο αγώνας για φέτος!

01 Απρ 2021

Αγαπητοί φίλοι μας αθλητές,

Σας ανακοινώνουμε ότι μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της οργανωτικής ομάδας, αποφασίστηκε να ακυρωθεί ο φετινός Ρογκάς, εξαιτίας των κακών επιδημιολογικών δεδομένων αυτής της περιόδου στη χώρα μας! Η 3η και τελευταία παράταση είχε προσδιοριστεί για τις 25 Απριλίου, όμως με τις παρούσες συνθήκες είναι απίθανο να υπάρχουν τότε οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Σύμφωνα με τη δέσμευσή μας, αυτή ήταν και η τελευταία παράταση που μπορούσαμε να δώσουμε, ελπίζοντας πως οι συνθήκες θα είχαν βελτιωθεί.

 

 

Σήμερα 31 Μαρτίου, η τρέχουσα κατάσταση αλλά και οι προοπτικές βελτίωσης των επιδημιολογικών συνθηκών αλλά και της απελευθέρωσης κοινωνικών δραστηριοτήτων και μετακινήσεων, είναι εξαιρετικά δυσοίωνες και έτσι οδηγηθήκαμε στην απόφαση της οριστικής ακύρωσης του φετινού Ρογκά. Είμαστε βέβαιοι πως τον Ιανουάριο του 2022 οι συνθήκες θα είναι εντελώς διαφορετικές και θα επιτρέψουν την απρόσκοπτη διεξαγωγή του δημοφιλούς χειμωνιάτικου trail στον Όλυμπο. Τις επόμενες ημέρες θα ακυρωθούν όλες οι εγγραφές αθλητών, όπως και οι πληρωμές τους, με τον αντιλογισμό των χρεώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις τραπεζικές κάρτες κατά την εγγραφή (ποσό επιστροφής 28 ευρώ). Να σημειωθεί ότι καμία συμμετοχή δεν μπορεί να μεταφερθεί για το 2022.

Ως διοργάνωση, συνεχίζουμε με τις προετοιμασίες για τον φετινό επετειακό 10ο Olympus Mythical Trail, που είναι προγραμματισμένος για την 3η Ιουλίου, με την αισιοδοξία πως σε τρεις μήνες από τώρα η επιδημιολογική κατάσταση θα έχει βελτιωθεί θεαματικά. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να τιμήσουμε τότε το θερμό ενδιαφέρον της κοινότητας του ορεινού τρεξίματος, σε έναν από τους σημαντικότερους ultra-trail ελληνικούς αγώνες.  

 

Με ειλικρινείς χαιρετισμούς

Λιτόχωρο, 31.03.2021

Από την Οργανωτική Ομάδα της “Olympus Trails”  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"Race For Liberty: Ένας νέος αγώνας δρόμου 100 μιλίων σε ορεινό περιβάλλον: https://t.co/R4wjlm3zv7 https://t.co/oUnDU1VSON
The @thenorthface Vectiv™: H νέα τεχνολογία για δρομείς βουνού ... και όχι μόνο: https://t.co/wMS6amGaeS… https://t.co/kTx5YRNSqE
70 χρόνια ΕΕΠΦ - η μνήμη της ελληνικής φύσης – 11/4/2021: https://t.co/YNv3ZZGciT https://t.co/EZnqYeJyzY
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

The North Face Vectiv™: H νέα τεχνολογία για δρομείς βουνού ... και όχι μόνο!

70 χρόνια ΕΕΠΦ - η μνήμη της ελληνικής φύσης – 11/4/2021!

Run Messinia: Στις 5-14 Ιουνίου 2021 - 10 συνολικά μαραθώνιοι σε 10 ημέρες για την ελευθερία!

Φαράγγι Ριντόμου, Χαλασμένο, Λαγκάδα ... Ο Γιώργος Μάλαμας μας αποκαλύπτει την άγρια ομορφιά της Μεσσηνιακής Γης!

Mike Horn: Η περιπέτεια και η εξερεύνηση "κυλούν" στο αίμα του!

Ξεκινούν και πάλι από 19 Απριλίου οι αγώνες Ορεινού Τρεξίματος, αλλά με απρόβλεπτες εξελίξεις (Πρωταπριλιάτικο)!

Dick Dorworth: Τελευταία φορά επικεφαλής!

Ορειβατική αποστολή στις Άνδεις, στο εξωτικό Εκουαδόρ (Ισημερινός)!

Barkley Marathons 2021: και πάλι έφαγε τα παιδιά του!!!

Αντώνης Συκάρης: Η πρώτη, ελληνική αποστολή στο βουνό Anapurna (8.091 μ.)!

Κάντε τη νύχτα μέρα στο ποδήλατο με τον NITECORE BR35 !

Τρέξιμο και Οστικοί Τραυματισμοί!