O Olympus Mythical Trail στον κύκλο του “TORX eXperience”!

28 Φεβ 2023

Μια σημαντική σελίδα στη 12χρονη ιστορία του γράφει ο "Salewa Olympus Mythical Trail", ο σκληρότερος ελληνικός ultra-trail αγώνας, ο οποίος εισέρχεται φέτος στο θεσμό του "TORX eXperience", επεκτείνοντας έτσι τη διεθνή του παρουσία. Ο Mythical θα συμμετέχει στον νέο αυτό θεσμό, που δημιούργησε το γνωστό "Tor des Geants" αξιοποιώντας την παγκόσμια φήμη του. Οι αγώνες που συμμετέχουν στον κύκλο του "TORX eXperience" πληρούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως το ότι πρέπει να έχουν διαδρομή τουλάχιστον 100 χιλιομέτρων, να γίνονται σε περιοχές με ιδιαίτερη αισθητική ή πολιτισμική σημασία και να είναι διαπιστευμένοι στην ITRA.

Το όφελος που προκύπτει για έναν αθλητή συμμετέχοντας σε αγώνα του κύκλου "TORX eXperience", είναι ότι αποκτά τη δυνατότητα να αποφύγει την κλήρωση του "Tor des Geants", προκειμένου να συμμετάσχει στον κορυφαίο αγώνα των 350 χιλιομέτρων στις Άλπεις. Έτσι, ο Mythical του 2023 θα δώσει τη δυνατότητα άμεσης εγγραφής στο TdG του 2024, σε 30 από τους αθλητές που θα τον τερματίσουν, ανεξαρτήτως σειράς τερματισμού ή εθνικότητας.

 
Η οργανωτική ομάδα του Mythical χαιρετίζει αυτήν την εξέλιξη με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το μέλλον του αγώνα, θεωρώντας ότι η εξωστρέφεια και οι ισχυρές συμμαχίες αποτελούν παράγοντα προοπτικής και ανάπτυξης.

Οι εγγραφές του φετινού Mythical ξεκίνησαν τον Ιανουάριο και συνεχίζονται.

Επισκεφθείτε https://world.torxtrail.com/



Από την Οργανωτική Ομάδα

Λιτόχωρο, 28 Φεβρουαρίου 2023

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ