Hercules Mountain Marathon 2020 : Πρόγραμμα διοργάνωσης!

14 Σεπ 2020

Φίλες και φίλοι.

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα της διοργάνωσης,  όπως έχει προσαρμοστεί, για την αποφυγή μαζικής συγκέντρωσης,  σε όλα τα στάδια που απαιτούν την “επαφή” με τη γραμματεία του αγώνα.

 

 

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής και Αναμνηστικού.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, έχει ξεκινήσει ήδη ηλεκτρονικά, μέσω αυτόματου συστήματος ( για τους διαμένοντες στην Αθήνα ) που είναι εγκατεστημένο στο κατάστημα Alpamayo , Χαριλάου Τρικούπη 6. Εκεί γίνεται η παραλαβή του chip και του αριθμού συμμετοχής, ενώ το αναμνηστικό T-Shirt θα παραλαμβάνεται από ξεχωριστό τμήμα της γραμματείας, το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί. Η διανομή στην Αθήνα, θα γίνεται μέχρι την Πέμπτη 17/9/2020.

Η γραμματεία του αγώνα, θα είναι ανοικτή το Σάββατο 19/9/2020 από τις 2 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Αλεξάκη, στα Λουτρά Υπάτης και θα παραμείνει εκεί, μέχρι τις 6 το απόγευμα. Εκεί θα λειτουργούν δυο ξεχωριστά τμήματα, ένα για την παραλαβή αριθμών συμμετοχής και chip, ενώ ξεχωριστά σε διπλανό σημείο, θα δίνονται τα αναμνηστικά T-Shirt.

Από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, μέχρι τις 9:30, η γραμματεία του αγώνα μεταφέρεται και θα λειτουργεί  στην πλατεία της Υπάτης, στον χώρο εκκίνησης των αγώνων, εκεί όπου θα δοθεί και το προαγωνιστικό γεύμα.

Την Κυριακή το πρωί, η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 06:30, στην πλατεία της  Υπάτης και στον χώρο εκκίνησης των αγώνων, σε δυο ξεχωριστά τμήματα, για την παραλαβή συμμετοχών και αναμνηστικού T-Shirt.

 

 

Προαγωνιστικό γέυμα ( pasta party )

Το προαγωνιστικό γεύμα, θα δοθεί στην πλατεία της Υπάτης, το Σάββατο 19/9/2020 από τις 19:30 μέχρι τις 21:30.  Όλα τα τρόφιμα, ( ζυμαρικό, σάλτσα, τυρί, γλυκό ) θα είναι συσκευασμένα και θα τα παραλαμβάνετε μόνοι σας, από το περίπτερο που θα έχει στηθεί για το σκοπό αυτό. Μέλη του συλλόγου που έχουν αναλάβει την προετοιμασία των φαγητών, θα βρίσκονται εκεί να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί, τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα.

Ώρες εκκίνησης αγώνων.

Όλοι οι αγώνες, γίνονται την Κυριακή 20/9/2020 και με μεγάλη διαφορά στις ώρες εκκίνησης, για την αποφυγή συνωστισμού.

Μαραθώνιος Ηρακλής : Από 08:00 μέχρι 08:20

Ελλέβορος : Από 08:30 μέχρι 08:50

Φαρμακίδες : Από 09:00 μέχρι 09:20

Το πρόγραμμα των εκκινήσεων θα τηρηθεί αυστηρά, ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα θα είναι 10  άτομα / λεπτό,  με τις ανάλογες αποστάσεις μεταξύ τους.  Ο χρόνος που έχει δοθεί για τον κάθε αγώνα, είναι αρκετός για την τμηματική εκκίνηση ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και ατομικών εκκινήσεων ενδιάμεσα.

Προϋπόθεση συμμετοχής : Δελτίο καταγραφής αθλούμενου.

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής σε οποιονδήποτε από τους αγώνες, είναι η προσκόμιση του δελτίου καταγραφής αθλούμενου, της Υγειονομικής Επιτροπής, το οποίο και σας αποστέλλουμε. Κατά την προσέλευση στη γραμματεία του αγώνα, θα πρέπει να προσκομίζεται συμπληρωμένο, με ημερομηνία 17/9/2020 και μετά. Εναλλακτικά, θα υπάρχει η δυνατότητα να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά ειδικό ερωτηματολόγιο, το οποίο υποκαθιστά το δελτίο καταγραφής και απλοποιεί τη διαδικασία. Την Πέμπτη το βράδυ, όλες και όλοι θα έχετε παραλάβει στο μέιλ σας ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο καλείστε να συμπληρώσετε, έτσι ώστε να μην είναι απαραίτητη η εκτύπωση και συμπλήρωση του δελτίου καταγραφής.

Σε όλα τα παραπάνω στάδια και για όσο είμαστε σε κοντινή απόσταση, για την εξυπηρέτηση όλων, έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα μετάδοσης του ιού . Θα υπάρχουν διαθέσιμες μάσκες από τη διοργάνωση, για όποιον η όποια δεν έχει, θα υπάρχουν στους χώρους της γραμματείας και της πλατείας, αντισηπτικά από τη διοργάνωση, ενώ έχουν γίνει και σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της γραμματείας, έτσι ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός σε κανέναν στάδιο. Πέρα από την όποια προετοιμασία, εξίσου  σημαντική είναι και η κατανόηση και η συνεργασία όλων και αυτό περιλαμβάνει και εσάς, τους φιλοξενούμενους αθλητές. Εδώ, θέλουμε και τη δική σας βοήθεια, έτσι ώστε να αποφύγουμε εικόνες συνωστισμού αλλά και τη δημιουργία ανασφάλειας. Με την τήρηση των παραπάνω και το κυριότερο, με την τήρηση της απόστασης, ας απολαύσουμε τα μονοπάτια και στις τρεις υπέροχες διαδρομές, στις πλαγιές της Οίτης, μένοντας ασφαλείς.

 

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ