Pontini Race στις 8 Μαΐου 2016

16 Μαρ 2016

Για 3η συνεχή  χρονιά ο αθλητικός και ο πολιτιστικός σύλλογος Ποντινής Γρεβενών διοργανώνει αγώνα δρόμου 10 χλμ  με την ονομασία Pontini Race.Επίσης θα διεξαχθεί παιδικός αγώνας 1,500 μέτρων για παιδιά ηλικίας ως 12 ετών μη αγωνιστικού χαρακτήρα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:08.05.2016

ΩΡΑ:11:00

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ:10:30

ΑΠΟΣΤΑΣΗ:10 ΧΛΜ(9600)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:Ποντινή Γρεβενών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ

Αγώνας ανωμάλου δρόμου με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία του χωριού. Ιδιαίτερα όμορφη διαδρομή μέσα στη φύση που σε συνδυασμό με την ημερομηνία διεξαγωγής θα ικανοποιήσει κάθε αθλούμενο .Είναι μέτριας δυσκολίας με μικρές υψομετρικές διαφορές και κινείται  εξ΄ολοκλήρου σε χωματόδρομους.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 Συμμετέχουν όλοι οι ελεύθερα ασκούμενοι αθλητές καθώς και μέλη αθλητικών συλλόγων .Η συμμετοχή για άτομα κάτω των 18 ετών επιτρέπεται μόνο με γονική συγκατάθεση.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμέτοχης είναι δωρεάν. Προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να δώσει το ποσό των 2-3 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων του αγώνα.

 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Νερά θα υπάρχουν στο 5ο χλμ καθώς και στον τερματισμό. Επίσης κατά τον τερματισμό τους οι αθλητές θα μπορούν να απολαύσουν διάφορα εδέσματα που θα προσφέρουν οι κάτοικοι του χωριού.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Οι δρομείς τρέχουν με δική τους ευθύνη αλλά η διαδρομή θα επιτηρείται από την Ελληνική ομάδα διάσωσης  και από τους διοργανωτές. Θα υπάρχει γιατρός για την κάλυψη του αγώνα.

 

ΕΠΑΘΛΑ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Στον αγώνα των 10 χλμ θα βραβευτούν με κύπελλα και μετάλλια οι τρεις πρώτοι αθλητές  καθώς και οι τρεις πρώτες αθλήτριες.

Μετάλλιο συμμετοχής θα δοθεί σε όσους ολοκληρώσουν με επιτυχία τον αγώνα.

Επίσης οι διοργανωτές θα βραβεύσουν τον μικρότερο και τον μεγαλύτερο σε ηλικία αθλητή που θα τερματίσει.

Στον αγώνα παιδιών θα δοθούν σε όλα τα παιδάκια  μετάλλια.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ(ΔΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ)

Στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες θα δοθούν τεχνικά μπλουζάκια με τα στοιχεία του αγώνα και  το σήμα της διοργάνωσης.Στο τέλος του αγώνα και πριν τις απονομές των νικητών θα κληρωθούν 5 τεχνικά μπλουζάκια για 5 τυχερούς σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής.

 

ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται τηλεφωνικά στους κ.ΤΑΡΑΜΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟ 6972072232,κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΜΑΚΗ 6948835372 μέχρι τις 01/05/2016.Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους ώστε να μπορεί η διοργανώτρια αρχή να παραλάβει σωστό αριθμό από μετάλλια, αριθμούς κ.τ.λ..

 

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΝΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΝΗΣ

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ