
ADVENDURE is the leading web portal in Greece about Mountain Running, Adventure, Endurance and other Mountain Sports
Την Κυριακή 28/2 ολοκληρώθηκε το Κύπελλο ορεινών αγώνων της Pearl Izumi για το 2016. Τρεις αγώνες στα βουνά της Αττικής που έχουν αγαπηθεί από τους φίλους του ορεινού τρεξίματος και απευθύνονται σε όλους αφού για τους έμπειρους είναι ευκαιρία για μία δυνατή προπόνηση ενώ στους αρχάριους δίνουν τη δυνατότητα να πάρουν με ασφάλεια, μία μικρή γεύση από αγώνες βουνού!
Η διοργάνωση φέτος πρόσθεσε για πρώτη φορά την κατηγορία ομάδων αυξάνοντας έτσι το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Η Salomon Hellas εκπροσωπήθηκε από την Γλυκερία Τζιατζιά, τον Γιώργο Διαλεκτό και τον Σλαβομίρ Μάτρα οι οποίοι πέτυχαν το 3 στα 3 κερδίζοντας την πρώτη θέση στο ομαδικό και στους τρεις αγώνες της σειράς!
Αναλυτικότερα και ανά κατηγορία, ο Γιώργος κέρδισε την γενική και την κατηγορία και στους τρεις αγώνες, η Γλυκερία πρώτη στην κατηγορία της σε όλους τους αγώνες αλλά και με εξαιρετικά πλασαρίσματα στη γενική (Κρυονέρι 11η –Πεντέλη 7η –Πάρνηθα 11η ) και ο Σλάβεκ που αν και έχει προτίμηση σε μεγαλύτερες αποστάσεις πέτυχε εξίσου πολύ καλά αποτελέσματα (Κρυονέρι 15ος –Πεντέλη 9ος –Πάρνηθα 8ος ).
Επόμενος μεγάλος αγώνας για την ομάδα στις 26-27 Μαρτίου στην υπέροχη Καρδαμύλη και στον Taygetos Challenge by Salomon ο οποίος ανοίγει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning 2016.
