Η Shop and Trade στην Έκθεση του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας!

01 Νοε 2017

Για άλλη μια χρονιά η Shop and Trade συμμετέχει  στην Έκθεση του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αυτή τη φορά με τέσσερα περίπτερα, ένα για τη Salomon, ένα για τη SUUNTO, ένα για τη ΗΟΚΑ  και ένα για τη Brooks.

 

 

Στο περίπτερο της Salomon οι λάτρεις του τρεξίματος και των δραστηριοτήτων outdoor,  θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής, να μιλήσουν με τους εκπροσώπους της εταιρείας και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό.

 

Στο περίπτερο της SUUNTO οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν από κοντά τη νέα συλλογή των ρολογιών SUUNTO SPARTAN αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα ρολογιών outdoor & running της SUUNTO, ηγέτιδας εταιρίας στον σχεδιασμό και την παραγωγή ρολογιών (sports watches), υπολογιστών κατάδυσης και αθλητικών οργάνων. Επίσης, αυτή τη χρονιά, θα βρίσκεται στο περίπτερο εκπρόσωπος της εταιρίας CHRONOTECHNICA που προσφέρει εξουσιοδοτημένο service για όλα τα μοντέλα της SUUNTΟ και τον οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές να συμβουλευτούν για θέματα του ρολογιού τους.  

 

Στα περίπτερα της ΗΟΚΑ και της Brooks οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν  την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής, και να δοκιμάσουν τα παπούτσια τρεξίματος της ΗΟΚΑ καθώς και το νέο  μοντέλο της Brooks  Levitate σε διάδρομο που θα υπάρχει στο περίπτερο για τον σκοπό αυτό. Θα μπορούν επίσης να πάρουν κουπόνι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν με έκπτωση τα παπούτσια των εταιριών αυτών με έκπτωση 15%.

 

Και στα τέσσερα περίπτερα  θα βρίσκονται οι αθλητές της Salomon, της SUUNTO, της ΗΟΚΑ και της Brooks, τους οποίους το κοινό θα μπορεί να γνωρίσει από κοντά και να τους συμβουλευτεί για θέματα που αφορούν στο τρέξιμο.

Η έκθεση οργανώνεται στο γήπεδο TaeKwonDoστο Παλαιό Φάληρο και θα διαρκέσει 3 ημέρες, από Πέμπτη 9/11 έως Σάββατο 11/11.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο athensclassicmarathonexpo.gr.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Ιστορίες της Πλάκας για τις μέρες της καραντίνας: "Τσάμπα βόλτα", το τρίτο μέρος της σειράς άρθρων του Γιώργου Βουτ… https://t.co/xPuniNfmVA
"Ιστορίες της Πλάκας για τις μέρες της καραντίνας: 'Παρασκευή και 13'", ο δεύτερο άρθρο της σειράς του Γιώργου Βουτ… https://t.co/dDYD0IWRLx
"Παρουσίαση και δοκιμή της απωθητικής συσκευής σκύλων Ultrasonic Dogchaser": https://t.co/KE5cIwXvHW https://t.co/YlTaHXkiYu
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Ιστορίες της Πλάκας για τις μέρες της καραντίνας: 'Τσάμπα βόλτα' !

Ιστορίες της Πλάκας για τις μέρες της καραντίνας: 'Παρασκευή και 13' ...

Παρουσίαση και δοκιμή της απωθητικής συσκευής σκύλων Ultrasonic Dogchaser!

'Ενα από τα ομορφότερα μονοπάτια του πεζοπορικού δικτύου της Άνδρου απειλείται!

Χειμερινή ανάβαση στο Κ2 - Ο Αντώνης Συκάρης στο κυνήγι του ακατόρθωτου!

Ιστορίες της Πλάκας για τις μέρες της καραντίνας: 'Πονάει πάντα η πρώτη φορά' !

Winter expedition K2 / 2020-21: Η πρώτη ελληνική, χειμερινή συμμετοχή σε αποστολή στα Ιμαλάια!

Ενώνοντας 12 καταφύγια του Ολύμπου: Ένα δύσκολο ορειβατικό εγχείρημα που ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Nitecore SCL10: Φωτιστικό για φωτογραφικές μηχανές και αποθήκευση ενέργειας σε μια συσκευή!

Φώτης Ζησιμόπουλος: Το “Εξπρές” της Ροδόπης μιλάει στο Advendure!

SALOMON Alphacross Blast GTX® - Ένα all around παπούτσι για τα χειμερινά τρεξίματά μας

SCARPA Maverick Mid GTX - Ιδανικό για τις πρώτες πεζοπορίες σας