Αναβολή του 5ου Ορειβατικού αγώνα Τσαριτσάνης- Ολύμπου!

25 Ιουν 2020

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης αποφάσισε την αναβολή του αγώνα που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2020, εξ αιτίας της πανδημίας αλλά και των μέτρων και των προϋποθέσεων,του πρωτοκόλλου διεξαγωγής ορεινών αγώνων, που καθιστούν τυπικά και ουσιαστικά αδύνατη τη διεξαγωγή του . Διότι, εκτός των άλλων, δεν μπορούν να συμμετέχουν στις παράλληλες δράσεις τρεξίματος τα παιδιά καθώς και στις πεζοπορίες επίσης.. Οι θεατές, οι επισκέπτες και οι εθελοντές είναι λιγότεροι. Η τροφοδοσία είναι σε έλλειψη,στους σταθμούς υποστήριξης και στον τερματισμό.

 

 

Προϋποθέσεις και μέτρα που ξεφεύγουν από τους σκοπούς και τους στόχους του  Συλλόγου και της οργανωτικής επιτροπής,που επιδιώκουν τη μαζική συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στις πολύπλευρες. δράσεις του αγώνα καθώς και την προβολή του τόπου.

Εξ άλλου η διοργάνωση απαιτεί έξοδα που κατά βάση στηρίζεται και στους συνδιοργανωτές  Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Ελασσόνας και Συμβούλιο Κοινότητας Τσαριτσάνης καθώς και στους υποστηρικτές που λόγω της κρίσης της πανδημίας και της οικονομικής,συνάμα δε μπορούμε να απευθυνθούμε,σεβόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν.

Ωστόσο παροτρύνουμε τους φίλους του βουνού και του δάσους,πεζοπόρους και αθλητές, να έρθουν να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές να γνωρίσουν τα βότανα την ιστορία και τον πολιτισμό της Τσαριτσάνης ,σε ήπιες διαδρομές, στο δίκτυο μονοπατιών που συνεχίζουμε τη συντήρησή του με καθαρισμό και σήμανση για μεγαλύτερη ασφάλεια και ενημέρωση.

 Ακόμη , ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης θα συμμετάσχει στις δράσεις του Δήμου Ελασσόνας,από 1 έως 5 Ιουλίου 2020 για την παραπέρα ευαισθητοποίηση της προστασίας του περιβάλλοντος με διάφορες καινοτόμες δραστηριότητες,που θα γίνουν σε χώρους αναψυχής και στα μονοπάτια του δάσους Τσαριτσάνης, με τη συνεργασία και άλλων Συλλόγων.

 

Το Δ.Σ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"H Άνδρος αλλιώς ... ", ένα ορειβατικό και αναρριχητικό διήμερο γεμάτο εικόνες, συναισθήματα και αδρεναλίνη:… https://t.co/KINjAv9WFT
Ξεκινάει το "Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020', το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου: https://t.co/ynOpCAhVPT https://t.co/FHVVVhRPfv
Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την @DYNAFIT_SpeedUp, αναλυτικό review από το… https://t.co/1kmBj5jjur
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Η Άνδρος ... αλλιώς!

Ξεκινάει το Nisos Crete - Lizard Ultra Tour 2020, το νέο εγχείρημα του Δ. Δημητρίου!

Salomon Supercross, ένα άξιο μέλος της "Cross" οικογένειας

Διάσχιση της Ορεινής Ελλάδας ενάντια στην αιολική καταστροφή των ελληνικών βουνών!

Μια μέτρια μέρα ...

Feline SL: Σταθερότητα, προστασία και εξαιρετική πρόσφυση από την Dynafit!

Η Γη δεν ανήκει σε κανέναν - Save Greek Mountains! (video)!

Η ζωή των “ultra”...

Accept the Challenge: Ορειβατικό & Αναρριχητικό διήμερο στην Άνδρο!

Κατασκηνωτικός εξοπλισμός POLO

Συσκευές θερμικής απεικόνισης PULSAR AXION XM30S, KEY XM22 και ΧΜ30!

Αντίσκηνο Salewa Litetrek Pro II - Εντυπώσεις από νύχτες εκεί έξω !