Ultra Pelion Trail - UPT: Έναρξη εγγραφών στις 12 Αυγούστου!

12 Αυγ 2019

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 στις 12 το μεσημέρι ξεκινούν οι εγγραφές του φετινού Ultra Pelion Trail όπως μετονομάστηκε ο μέχρι πρότινος Ultra Trail Pelion. Η διεξαγωγή του φετινού αγώνα μεταφέρεται για το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Νοέμβρη 2019


Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 6:00π.μ. από το αθλητικό  κέντρο Πορταριάς- Μακρυνίτσας Πηλίου. Χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα είναι οι 17 ώρες. Ο αγώνας επίσης έχει τα παρακάτω  ενδιάμεσα χρονικά όρια αποκλεισμού:

  1. Μακρυνίτσα  08:30π.μ.  Δηλ. 2 ώρες και 30 λεπτά και απόσταση 12,3km από την εκκίνηση,
  2. Χάνια-1       12:30 μ.μ.  Δηλ. 6,5 ώρες και απόσταση 30 km. από την εκκίνηση,
  3. Τσαγκαράδα 16:30 μ.μ.  Δηλ. 10,5 ώρες και απόσταση 48 km. από την εκκίνηση,
  4. Ανήλιο         19:30 μ.μ.  Δηλ. 13,5 ώρες και απόσταση 58 km. από την εκκίνηση,
  5. Χάνια-2        23:00 μ.μ.  Δηλ. 17 ώρες και απόσταση 68 km. από την εκκίνηση,
  6.                    Τερματισμός Xenia Palace Portarias 01:00π.μ. 19 ώρες 

Δικαίωμα συμμετοχής: Ο αγώνας είναι ατομικός. Θα υπάρξουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι θα έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους την ημερομηνία εκκίνησης του αγώνα . 

Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή/αθλήτρια είναι 65 ευρώ, το οποίο καταβάλλεται σε τραπεζικό λογαριασμό οπως σας αναφέρεται στην  επικοινωνία μας μετά την έγγριση της εγγραφής σας.

Παροχές που συμπεριλαμβάνονται:
Α) Για όλους τους συμμετέχοντες:
1. Σακίδιο Υποδοχής
2. Δώρο Υποδοχής με τοπικά προιόντα
3. Ατομικός αριθμός αγώνα (bib)
4. Τροφοδοσία καθ` όλη την διάρκεια του αγώνα, σε 8 σταθμούς συνολικά
5. Ιατρική υποστήριξη κατά την διάρκεια του αγώνα
6. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
7. Pasta Party Προσφέρεται πλήρες γεύμα την προηγούμενη του αγώνα

Β) Για όσους αθλητές τερματίσουν εμπρόθεσμα τον αγώνα θα παρέχεται μετάλιο και επίσημο t-shirt finisher. Επίσης καλύπτεται η μετακίνηση στον χώρο τερματισμού όσων αθλητών εγκαταλείψουν ή αποκλεισθούν με οχήματα της διοργάνωσης στα συγκεκριμένα σημεία αποκλεισμού (Χάνια - Τσαγκαράδα - Ανήλιο). Η μετακίνηση τους θα πραγματοποιείται μετά το πέρας του ελεγκτή του αγώνα (σκούπα). Η διοργάνωση δεν αναλαμβάνει την μεταφορά των αθλητών που εγκαταλείπουν τον αγώνα σε άλλα σημεία της διαδρομής. 

Γ) Στoυς 3 πρώτους τερματίσαντες κάθε κατηγορίας θα δοθούν έπαθλα, ενώ σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Aπαραίτητος Εξοπλισμός: Οι αθλητές/αθλήτριες που θα συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον τον παρακάτω απαραίτητο (υποχρεωτικό) εξοπλισμό. Οι αθλητές θα ελεγχθούν τόσο κατά την εκκίνηση του αγώνα, όσο και κατά την διάρκεια του σε όλους τους σταθμούς.

  1. Σακίδιο πλάτης με ιμάντες ή νέου τύπου γιλέκο - σακίδιο
  2. Δοχείο Υδροδοσίας
  3. Αλουμινοκουβέρτα
  4. Φακό κεφαλής
  5. Κινητό
  6. Αδιάβροχο ή αντιανεμικό

Προτινόμενος Εξοπλισμός Επιβίωσης: :

  1. Κιτ πρώτων βοηθειών
  2. Γάντια - σκούφος
  3. Φάρμακα
  4. Μπατόν
  5. Ηλεκτρολύτες
  6. Τροφή

Αιτήσεις συμμετοχής αθλητών: Οι αιτήσεις συμμετοχής των αθλητών θα ξεκινήσουν στις 19 Ιουλιου 2019 και θα ολοκληρωθούν στις 19 Σεπτεμβρίου 2019. Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας www.utp.gr. Με την αίτηση οι συμμετέχοντες οφείλουν να καταβάλλουν το ανάλογο ποσό, εως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Σήμανση της διαδρομής:Η σταθερή σήμανση των μονοπατιών που χρησιμοποιεί ο αγώνας είναι επαρκής, όπως επίσης και το ίδιο το ίχνος των μονοπατιών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα απώλειας της σωστής διαδρομής από τους αθλητές.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ