Το 2ο VOREIA BEER Serres Trail στις 26 Απριλίου 2020

22 Νοε 2019

Το τμήμα του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ,προκηρυσσει και διοργανώνει αγωνα δρόμου με την επωνυμία “VOREIA BEER SERRES TRAIL 2020” υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ με τους παρακάτω όρους το διήμερο 25 - 26 Απριλίου 2020.2st VOREIA BEER Serres Trail
Απόσταση 17150μ
Θετική υψομετρικη 570μ
Σταθμοί 3
1ος 4100μ (νερό-υλεκτρολύτη)
2ος 8950μ(νερό-υλεκτρολύτη-πατατάκια-αποξηραμένα φρούτα-τζελάκια)
3ος 13650μ(νερό-αλάτι-μπανάνα)
Εκκίνηση-τερματισμος:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
Ημερομηνία:26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
Ώρα εκκινησης:10:00


SERRES RUN...Your Juice Life
Απόσταση 5000μ
Εκκίνηση ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
Ημερομηνία:26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
Ώρα εκκινησης:10:15

2ος περίπατος για παιδιά στους πεζόδρομους της πολης
Απόσταση 600μ
Εκκίνηση ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
Ημερομηνία:25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
Ώρα εκκινησης:18:00

2st VOREIA BEER Serres Trail
Το 2st SERRES TRAIL VOREIA BEER των Σερρων είναι ένας πανέμορφος αγώνας που διεξάγεται στις ΣΕΡΡΕΣ με εκκίνηση το κέντρο της πόλης και κατεύθυνση το ορεινό γραφικό χωριό Ελαιώνας, η άγρια ομορφιά των μονοπατιών του αγώνα μέσα στη καταπράσινη φύση η απαράμιλλη θέα από ψηλά της πόλης των Σερρών αλλά και το πέρασμα από 3 μικρούς ποταμούς θα συνεπάρει τους αθλητές και θα τους ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη!!!!!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 2st VOREIA BEER Serres Trail
Ο αγώνας ξεκινάει μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο και το κέντρο της πολης των Σερρων με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας και τα συντριβάνια της,συνεχίζοντας και αφού διασχίσουμε κάθετα την Εθνικής Αντιστάσεως φτάνουμε στον ιερό Μητροπολιτικό ναό της πολης,μια διαδρομή περίπου 200μ.
Στην συνέχεια συνεχίζουμε για περίπου 900μ σε ασφάλτινη διαδρομή και διασχίζουμε την όμορφη περιοχή Καλλιθέα,περνάμε μπροστά από την ιστορικό ναό των Αγίων Θεοδωρων,τον ναό της Αγίας Παρασκευής αλλά και τον ναό του Τίμιου Προδρόμου για να φτάσουμε στην μοναδική κοιλαδα των Σερρων.
Σε αυτό το σημείο αφήνουμε την άσφαλτο και στο ύψος της τσιμεντένιας πεζογέφυρας μπαίνουμε στα μονοπάτια του αγώνα,ξεκινάει σε επίπεδη επιφάνεια για 600μ παράλληλα με το ποτάμι, στο ύψος της Βαλέριας στρίβουμε δεξια στη ξύλινη πεζογέφυρα και μόλις την περάσουμε αμέσως άριστερα για να φτάσουμε μετα από 100μ περίπου στη επόμενη ξύλινη πεζογέφυρα,αφού την περάσουμε συνεχίζουμε για 300μ έχοντας στα δεξιά μας το ποτάμι και αριστερά την τεχνητή λίμνη της κοιλάδας,εκει συναντάμε το σημείο που θα διασχίσουμε το ποτάμι για να μπούμε πλέον στα ανηφορικά κομμάτια του αγώνα.
Μετά από 100μ σε δασικό δρόμο συναντάμε στο δεξί μας χέρι το μονοπάτι,αρκετά τεχνικό και ανηφορικό μήκους 1100μ.Το μονοπάτι συνεχίζεται για λιγο ακόμη μέχρι τον ασφάλτινο δρόμο το οποίο περνάμε κάθετα!
Κινούμαστε πλέον σε σχεδόν επίπεδο μικρό δασικό δρομο για 450μ,στην συνέχεια μπαίνουμε σε χαραγμένο μονοπάτι παράλληλα με το χωράφι για 250μ,για να φτάσουμε στον 1ο Σταθμό του αγώνα οπού μπορούμε να δροσιτούμε πίνοντας νερό και υλεκτρολύτη.
Σε αυτό το σημείο θα απολαύσουμε ένα αρκετα τεχνικο κομμάτι του αγώνα,θα κινηθούμε στα επόμενα 700μ σε μικρές σε μήκος ανηφοροκατηφορες,όλη η διαδρομή είναι μέσα σε πευκοδάσος,στην συνέχεια θα βρούμε μπροστά μας μια αρκετά απαιτητική ανηφόρα μήκους 200μ.
Η διασκεδαστική μα παράλληλα απαιτητική διαδρομή συνεχίζεται,θα κινηθούμε για τα επόμενα 1350μ πάλι σε μονοπάτι μέσα στο πευκόδασος με μικρές εναλλαγές κλίσεων.Στο τέλος του μονοπατιού θα βρεθούμε σε ένα ξέφωτο σημείο του αγώνα.
Θα κινηθούμε τωρα σε δασικό δρομο για 1000μ με το μεγαλύτερο μέρος του να είναι κατηφορικό για να φτάσουμε και να διασχίσουμε κάθετα το ποτάμι του Ελαιώνα.
Τα επόμενα 460μ είναι ανηφορικά και αρκετα τεχνικά,στο τέλος του μονοπατιού φτάνουμε σε έναν μικρό δασικό δρόμο ελαφρώς ανηφορικο,μήκους 330μ.
Μας μένουν ακόμη 500μ για να φτάσουμε στα πρώτα σπίτια του όμορφου χωριού Ελαιώνας,το κομμάτι αυτό είναι σε μικρό τσιμεντένιο και αρκετα ανηφορικό δρομο.
Πλέον έχουμε μπει στο χωριό και μας απομένουν ακόμη 300μ για να φτάσουμε στον κεντρικό σταθμό του αγώνα και στην όμορφη πετρόχτιστη βρύση που βρίσκεται 8950μ από την εκίννηση.Στο σταθμό του Ελαιώνα θα βρούμε νερο-υλεκτρολυτη-πατατάκια-αποξηραμένα φρούτα-τζελακια.
Τα δύσκολοτερο κομμάτι του αγώνα έχει τελειώσει,μετά τον σταθμό θα κινηθούμε ανατολικά του χωριού σε ασφάλτινο δρόμο σε πρώτη φάση και μετά σε χωμάτινο για 1180μ ώσπου θα συναντήσουμε στο δεξί μας χέρι ένα περιφραγμένο οικόπεδο με μια αποθήκη στη μέση,σε αυτό το σημείο θα κινηθούμε κάθετα παράλληλα με το φράχτη μέχρι το μονοπάτι που θα βρούμε μπροστά μας.
Σε αυτό το σημείο θα τρέξουμε στο πιο όμορφο κομμάτι του αγώνα με θέα το βουνό στο αριστερό μας χέρι αλλά και τη πόλη των Σερρών να φαίνεται σαν μικρογραφία από ψηλα.Το κομματι αυτό του αγώνα είναι 1450μ,στην αρχή είναι ευθεία αλλά θα συναντήσουμε 3 μικρές κατηφόρες, απότομες και αρκετά τεχνικές.Στο τέλος συναντάμε πλέον το πευκοδάσος και μετα από 200μ θα αλλάξουμε μονοπάτι και θα στρίψουμε δεξιά.
Μέσα στο πευκοδάσος θα κινηθούμε τώρα σε μονοπάτι για 670μ και αφού περάσουμε κάθετα το ποτάμι (μαλλον δεν θα εχει νερό) φτάνουμε στο δασικό δρομο.
Τα επόμενα 1200μ είναι σε δασίκο δρόμο στο μεγαλύτερο του μέρος κατηφορικό και μετα επίπεδο,στο τέλος του θα συναντήσουμε ένα ξερό ποτάμι και τον τελευταίο σταθμό του αγώνα για πιούμε μερικές γουλιές νερού,αλάτι και μπανάνες.
Συνεχίζουμε για 500μ σε δασίκο δρόμο μεχρί να φτάσουμε και να περάσουμε κάθετα το πόταμι (έχουμε τοποθετήσει για την διευκόλυνση σας παλέτες).Σε αυτό το σημείο θα ακολουθήσουμε μια μικρή ανηφόρα για 600 μέχρι να φτάσουμε πλέον μια ανάσα από την πολη των Σερρών
Για τα επόμενα 370μ θα τρέξουμε κατηφορικά στον ασφάλτινο δρόμο που οδηγεί από το χωριό του Ελαιώνα στη πόλη των Σερρών.οπού και θα στρίψουμε δεξιά για να μπούμε στην πόλη.
Τα πρώτα σπίτια της πολης πλέον είναι μπροστά μας,τα επόμενα 550μ θα τρεξουμε στη περιοχή των Σερρων Κατακονοζι,θα κινηθούμε σε ασφάλτινη κατηφόρα στην αρχή απότομη για να φτάσουμε στην κοιλαδα των Σερρων,σε αυτό το σημείο μόλις αντικρήσουμε την κοιλαδα στρίβουμε δεξιά με κατεύθυνση την πεζογέφυρα.
Ο αγωνας φτάνει σιγά σιγά στο τέλος μια και μας έχουν απομείνει μόλις 1150μ,αφού διασχίσουμε την πεζογέφυρα περνάμε κάθετα τον δρόμο και συνεχίζουμε στην ασφαλτινη διαδρομή της Καλλιθέας μέχρι την Ιερά Μητρόπολη Σερρων όπου και στρίβουμε αριστερά για την πλατεία Ελευθερίας και τον τερματισμό μπροστα στο Δημοτικό Μεγαρο.

Σήμανση διαδρομης:Η διαδρομή του αγώνα στα μονοπάτια θα σημαίνεται με άσπρη-κόκκινη ταινία καθώς και κόκκινο σπρέϋ στα δέντρα όπου χρειάζεται.Θα υπάρχουν και εθελοντές στις διακλαδώσεις τον μονοπατιών που θα σας δείχνουν την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Απορρίμματα:Απογορεύετε αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής,όπως πλαστικά μπουκάλια η οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας Στερεάς ή υγρής μορφής τροφής που καταναλώνουν οι αθλητες στη διάρκεια τουαγώνα.Σε κάθε σταθμό υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων.Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν απορρίματα μέσα στο σάκο.Απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομης πέρα από τα καθορισμένα,επισύρει ποινή αποκλεισμού.

SERRES RUN 5km....Your Juice Life
Το SERRES RUN είναι ενας αγωνας 5000μ που γίνετε στη πόλη των Σερρών,ένας "αθλητικος περίπατος"για μικρούς και μεγάλους,για αυτούς που απλά θέλουν να κάνουν μια γρήγορη βολτα στην πόλη των Σερρών και στην όμορφη κοιλάδα,με τον φίλο ή τη φίλη,με την οικογένεια,μόνος η με παρέα αλλά και για αυτούς που τους αρέσει να τρέχουν στα οριά τους κυνηγώντας το ρεκόρ.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ SERRES RUN....Your Juice Life
Ο αγώνας ξεκινάει μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο και το κέντρο της πολης των Σερρων με κατεύθυνση την πλατεία Ελευθερίας και τα συντριβάνια της,συνεχίζοντας και αφού διασχίσουμε κάθετα την Εθνικής Αντιστάσεως φτάνουμε στον ιερό Μητροπολιτικό ναό της πολης,μια διαδρομή περίπου 200μ.
Στην συνέχεια συνεχίζουμε για περίπου 900μ σε ασφάλτινη διαδρομή και διασχίζουμε την όμορφη περιοχή Καλλιθέα παίρνοντας μπροστά από την ιστορικό ναό των Αγίων Θεοδωρων,τον ναό της Αγίας Παρασκευής αλλά και τον ναό του Τίμιου Προδρόμου για να φτάσουμε στην καταπράσινη κοιλαδα των Σερρων.
Σε αυτό το σημείο θα στρίψουμε αριστερά στο δρόμο για να περπατήσουμε-τρέξουμε για 1100μ σε αυτό το όμορφο μέρος της πόλης των Σερρων,στο ύψος του κόμβου της κοιλάδας και αμέσως μετα τον θερινό Cinema θα συναντήσετε τον σταθμό όπου θα μπορέσετε να δροσιστείτε από το νερό που θα σας προσφέρουν οι εθελοντές.
Συνεχίζουμε αντίστροφα αυτή τη φορά στην πορεία που ακολουθήσαμε μέχρι τον σταθμό και σε 2450μ φτάνουμε πλέον στο Δημοτικό Μεγαρο και τον τερματισμό!!

Απορρίμματα:Απογορεύετε αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής,όπως πλαστικά μπουκάλια η οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας Στερεάς ή υγρής μορφής τροφής που καταναλώνουν οι αθλητες στη διάρκεια τουαγώνα.Στον σταθμό υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων.Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν απορρίματα μέσα στο σάκο.Απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομης πέρα από τα καθορισμένα,επισύρει ποινή αποκλεισμού.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2ος περίπατος για παιδιά στους πεζοδρόμους της πόλης
Ο αγώνας ξεκινάει μπροστα από την εισοδο του Δημοτικού Μεγάρου,σε 50μ περίπου στρίβουμε αριστερά στον πεζόδρομο της οδού Ν.Σταυριδη και περνάμε μπροστά από το Μουσείο της πολης,στη συνέχεια στρίβουμε παλι αριστερά και αμέσως δεξιά στον πεζόδρομο της οδού Κουντουριωτου.μετα από 150μ περίπου στρίβουμε αριστερά στον πεζόδρομο της οδού Σκρα.Μολις διασχίσουμε κάθετα την Ερμού μπαίνουμε στον πεζόδρομο της οδού Παναγη Τσαλδαρη και σε 100μ στρίβουμε παλι αριστερά,σε αυτό το σημείο θα ανέβουμε την οδό Κων.Καραμανλή για να φτάσουμε μετά από 70μ περίπου φτάνουμε στην γραμμή του τερματισμού μπροστά από την είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου.

Ώρα προσέλευσης:Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης 30’ λεπτά τουλάχιστον πριν την εκκίνηση του αγώνα που θα αγωνιστούν.Θα πρέπει να τοποθετήσουν τους σάκους,με τα προσωπικά τους αντικείμενα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εχει ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

Χρονικό όριο
17150μ : 4 ώρες
5000μ: χωρις οριο
500μ: χωρίς όριο

Όριο συμμετοχών:για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα.
2ο VOREIA BEER Serres Trail :200 δρομείς
Serres Run...Your Juice Life :500 δρομεις
2ο Run and Fun: 300 μαθητές

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχης:Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει την Παρασκευή 24-4 από 17:30 εως 21:00,Σάββατο από 10:00 εώς 21:00 και Κυριακή από 8:00 εώς 9:30 μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο και το καφε μπαρ JUICE BOX. ΠΡΟΣΟΧΗ:Οι κάτοικοι των Σερρων θα πρέπει να παραλάβουν τα πακέτα τους τις 2 πρώτες ημέρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΠΑΚΕΤΟ SERRES TRAIL 12 ΕΥΡΩ κ περιλαμβάνει ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ

ΠΑΚΕΤΟ SERRES RUN...Your Juice Life: 5 ΕΥΡΩ κ περιλαμβάνει ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ SERRES RUN

ΠΑΚΕΤΟ Run and Fun στους πεζόδρομους της πολης:5 ΕΥΡΩ κ περιλαμβάνει ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ

Τρόποι εγγραφης:

1.Με online εγγραφή στην ιστοσελίδα των ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ www.dromeis-panserraikou.gr από τις 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020.
2.Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ σε κατάστημα της Εθνικής Τραπεζας με ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:46554425838
3.Αυτοπροσωπως στο καφε JUICE BOX στην είσοδο της πλατειας Ελευθεριας.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ-ΑΘΛΗΤΗ

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας τον ονοματεπώνυμο σας θα εμφανιστεί σε 5 εργάσιμες στην λίστα με τους συμμετέχοντες.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ VOREIA BEER SERRES TRAIL 17km:Μπορουν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.Αθλητές κάτω των 18 χρόνων θα πρέπει να έχουν την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SERRES RUN 5km:Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά εώς 10 ετών συνοδευόμενα από τους γονείς,παιδιά από 11 εώς 18 με την έγγραφη συγκατάθεση των γονιών και από 18 ετών και πάνω.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Run and Fun στους πεζόδρομους της πολης 500μ:Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 5 εως 12 χρόνων με την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους,επιτρέπεται και η συνοδεία από τους γονείς.

Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική με τη χρήση chip.Εκτός από την εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν σημεία ελέγχου για να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.Ισχύουν οι κανονισμοί ΣΕΓΑΣ για τους αγώνες δρόμου,τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων καθώς και να τους διαγράψουν από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις ,ηλεκτρονικό κ οπτικό υλικό.

Ιατρική εξεταση: Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δίκη τους αποκλειστικά ευθύνη.Οι διοργανωτές δεν έχουνε καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατα τη διάρκεια του αγωνα σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη ιατρικού ελέγχου,οι αθλητες κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ιατρική κάλυψη: Την ιατρική κάλυψη του αγωνα θα αναλάβουν εθελοντές ιατροί,εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.Επίσης θα υπάρχουν ασθενοφόρα στη διαδρομή του αγώνα.

Ασφάλεια: Οι διοργανωτές φροντίζουν για την ασφάλεια των αθλήτων με την παρουσία του Ερυθρού Σταυρού αλλά και τον εθελοντών.Θα βρίσκονται σε ετοιμότητα σε όλα τα κομμάτια της διαδρόμης.Ο κάθε αθλητής οφείλει να είναι προσεκτικός στην κίνησή του κατά τη διαδρομή,παραχωρώντας τη σείρα του σε πιο γρήγορους αθλητές που ζητούν να προσπεράσουν.Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στις πεζογέφυρες αλλά και την στιγμή που διασχίζουν το ποτάμι.

Αποποίηση ευθύνης: Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για το θάνατο,τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη υγείας των αγωνιζομένων,οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής,δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους στο αστικό κ ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή κ τους επιτρέπει να αγωνιστούν. Η επιτροπή αγώνα αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών,οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία διαδρομής οπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

Βραβεύσεις-Κατηγοριες Αθλητών: Η οργανωτική επιτροπή εχει θεσμοθετήσει τις παρακάτω κατηγοριες αθλητών-αθλητριών για τον αγωνα Serres Trail 17χλμ
1)Γενική κατηγορια
2) Άνδρες-Γυναίκες 18-35
2)Άνδρες-Γυναίκες 35-50
3)Άνδρες-Γυναίκες 50+
4) Θα βραβευτεί ο καλυτερος αθλητης κάτω των 18
5)Θα βραβευτεί η πολυπληθέστερη ομάδα.

Βραβεύσεις-Κατηγοριες Αθλητών: Η οργανωτική επιτροπή εχει θεσμοθετήσει τις παρακάτω κατηγοριες αθλητών-αθλητριών για τον αγωνα SERRES RUN...Your Juice Life
1)Γενική κατηγορία αντρών
2)Γενική κατηγορία γυναικών

Για όλες τις κατηγορίες ισχύει η απαίτηση της παρουσίας τουλάχιστον 5 αθλητών για την νομιμοποίησή τους. Σε διαφορετική περίπτωση οι αθλητές και αθλήτριες εμπίπτουν στην προηγούμενη κατηγορία. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Η «Γενική Κατηγορία» αναφέρεται σε αθλητές αντρών-γυναικών. Οι αθλητές και αθλήτριες θα βραβευτούν διπλά αν είναι νικητές στη Γενική αλλά και στην Ηλικιακή τους κατηγορία.
Σημαντικό:Όσοι αθλητες διακρίθηκαν και απουσιάζουν από τις απονομές δεν θα παραλαμβάνουν το βραβείο τους.
Ώρα έναρξης απονομών:13:00μμΠροσωπικα δεδομένα: Η Διοργάνωση δεσμεύεται να μη γνωστοποιήσει σε τρίτους τα προσωπικά στοιχεία των αθλητών που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, σεβόμενη τη σχετική νομοθεσία και θεωρώντας απόλυτη ηθική υποχρέωση την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων τους. Ανακοινώσιμα είναι μόνο το ονοματεπώνυμο του αθλητή, η πόλη κατοικίας και η ηλικία.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Latest Tweets

"Τρέξιμο σε Κατηφόρα - Μυϊκή Καταπόνηση και Στρατηγικές Προσαρμογής", ένα άρθρο του Δημήτρη Φρυδά για το… https://t.co/FTlC2tWxnl
Σημαντική απόφαση για την προστασία του όρους Καλλίδρομου: https://t.co/IFbbglUlZ3 https://t.co/RWH65S9CTS
Μια αποκλειστική συνέντευξη του @Advendure_Net τον Λάζαρο Ρήγο, για όλα τα θέματα που αφορούν την H.A.R.T.A:… https://t.co/g7WX8aHdcG
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Τρέξιμο σε Κατηφόρα - Μυϊκή Καταπόνηση και Στρατηγικές Προσαρμογής!

Μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Λάζαρο Ρήγο, για όλα τα θέματα που αφορούν την H.A.R.T.A!

Ο ρόλος του λεπτού Fleece στην Πεζοπορία!

Η βελτίωση των νευρομυικών ικανοτήτων των δρομέων αντοχής – Ιδιαιτερότητες των γυναικών δρομέων!

Η πρώτη χειμερινή ανάβαση στο Κ2 είναι γεγονός!

Η HARTA ανακοίνωσε το πρώτο (δοκιμαστικό) πρωτάθλημα της για το 2021!

Ada Blackjack: Μια ξεχασμένη επική ιστορία διαβίωσης στον Αρκτικό κύκλο!

Το αγαπημένο μου Παντελόνι Πεζοπορίας!

7+1 ερωτήσεις, 1 χρόνο μετά την ολοκλήρωση του 7 summits! Μια “διαφορετική” συζήτηση με την Χριστίνα Φλαμπούρη!

Οργάνωση Φαρμακείου Ορειβατικών Αποστολών!

Μπορούμε μέσα από το μονοπάτι της φύσης να φτάσουμε πιο κοντά στο νόημα της ζωής;

Ο Αντώνης Συκάρης αλλά και ο Colin O’Brady έφτασαν στο Basecamp του K2!