Ζευς, αγώνας σε δρόμο στον Όλυμπο

02 Αυγ 2015

ΖΕΥΣ, Μια πρόσκληση για όλους, μια πρόκληση για λίγους. Ήρθε η ώρα για τους αθλητές δρόμου να κατακτήσουν τον Όλυμπο, συμπορευόμενοι ισότιμα με κείνους του βουνού.

Ο μοναδικός αγώνας σε δρόμο που υψώνεται μέχρι το θρόνο του Δία, χαράχτηκε (με gps) και φιλοδοξεί να σας κάνει μύστες στην έκσταση! Με ασφάλεια. Στον πιο επιβλητικό χώρο. Στη γειτονιά των Θεών!

 

Με αφετηρία και τερματισμό την περιοχή της Ολυμπιάδας, σχεδιάσαμε σημειολογικά και κυριολεκτικά έναν «Ολύμπιο» δρόμο πενήντα περίπου χιλιομέτρων, που θα σας «απογειώσει» στις ψηλότερες κορφές του Ολύμπου (πάνω απ’ τα 2800μ).

 

Έμπειροι αθλητές βουνού, διοργανωτές αγώνων, άριστοι γνώστες του χώρου, αναζητώντας μια διαδρομή, που θα ενώνει τις τεχνικές προτιμήσεις ενός αθλητή δρόμου, με την αίσθηση ελευθερίας ενός δρομέα βουνού, σε ένα ανατροφοδοτούμενα ασφαλές περιβάλλον, με προοπτικές ήπιας προσέγγισης των θεατών στο οικοσύστημα της περιοχής, διαμορφώσαμε ένα προκλητικό πλαίσιο, για την πρώτη κοινή συναγωνιστική σύ-Ζευ-ξη όλων των δρομέων το Σαββατοκύριακο 6-7/08/2016.

 

Επιμένοντας στην πρωτοτυπία, επενδύσαμε τον αγώνα με καινοτόμες διοργανωτικές προτάσεις, που θα αποτελέσουν σταθμό στη δρομική ιστορία.

 

Δείτε την επίσημη προκήρυξη του αγώνα που θα δημοσιευτεί πριν το τέλος του Σεπτέμβρη και θα το διαπιστώσετε εύκολα.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Όλοι Τρέχουν ... ένα άρθρο αφιερωμένο στην σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος: https://t.co/P7MkrcZpLi https://t.co/xR52Js1xBA
"@Sportiva Jackal - Ένα τσακάλι των βουνών στα πόδια σας", δοκιμή και παρουσίαση από το @Advendure_Net :… https://t.co/OTd3LZTaOE
Χριστίνα Φλαμπούρη - Η πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits project μιλάει στο @Advendure_Net Advendure:… https://t.co/RaPOCVRs4h
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Μοναχική διάσχιση του 370 χιλιομέτρων "Epirus Trail" ο Π. Παναρίτης!

Κινητοποιήσεις ενάντια στην εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη Δίρφη!

Επιστολή προς φίλους του ορεινού τρεξίματος και όλων των ορεινών δραστηριοτήτων

La Sportiva Jackal - Ένα τσακάλι των βουνών στα πόδια σας!

Χριστίνα Φλαμπούρη - Η πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits project μιλάει στο Advendure!

Μετά-covid19 εποχή: Αργός και Υπο-Τουρισμός έναντι Μαζικού και Υπερ-Τουρισμού!

Έτοιμοι; (Ξανά) - Φύγαμε!

Η προστασία της κοινωνίας και των αθλητών είναι ηθική υποχρέωση των διοργανωτών!

DYNAFIT Ultra 100: Ultra προστασία, σταθερότητα & αίσθηση!

Αντιοξειδωτικά και άσκηση!

Και τώρα τι ....

Σουηδική Λαπωνία - Πεζοπορώντας στο μαγευτικό Βορρά!