O Dakota Jones στην διεθνή ομάδα της Salomon!

Άλλη μία παγκόσμιας εμβέλειας μεταγραφή για την πιο πετυχημένη ίσως ομάδα αθλητών ορεινού τρεξίματος στον κόσμο, την διεθνή ομάδα της Salomon Running! O Dakota Jones, ένας από τους σημαντικότερους αθλητές βουνού με πολλές διακρίσεις στους σπουδαιότερος αγώνες υπεραπόστασης στον κόσμο, γίνεται μέλος μιας μεγάλης παρέας κορυφαίων δρομέων βουνού!

O 24χρονος Dakota Jones παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να στρέψει τα φώτα πάνω του ουκ ολίγες φορές αφού εκτός του ότι είναι ένας ολοκληρωμένος βουνίσιος αθλητής, έχει καταφέρει σπουδαίες διακρίσεις στους σημαντικότερους διεθνείς αγώνες όπως για παράδειγμα η νίκη του στον Transvulcania 2013, η 2η θέση στον Hardrock 2011, η 2η θέση στον UROC 2013, η πρόσφατη 2η θέση στο TNF 50 Miles στο San Francisco και σε ουκ ολίγους επί αμερικανικού εδάφους.

 

"H Salomon είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον κόσμο του ορεινού τρεξίματος. Υποστηρίζει τα προϊόντα της, τους αθλητές της και το άθλημα γενικότερα σε βαθμό ούτε καν έχει πλησιάσει άλλη μάρκα. Έχει δημιουργήσει τα προϊόντα και τις παραμέτρους για έναν πραγματικά επαγγελματικό αθλητισμό, και έχει βοηθήσει τον κόσμο του ορεινού τρεξίματος να εξελιχθεί σε κάτι που ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια του αθλήματος. Είμαι υπερήφανος που θα τρέχω για την Salomon, διότι αυτό σημαίνει ότι είμαι μέρος μιας οικογένειας που στηρίζει την καινοτομία και την εξέλιξη για κάτι μεγαλύτερο από την ατομική εξέλιξη του καθενός." αναφέρει ο Dakota Jones στο νέο του site.

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ