Η Hoka One One βασικός χορηγός του UTMB®!

Από 25 Οκτ 2021

Το UTMB® και η Hoka One One μόλις ανακοίνωσαν συμφωνία χορηγίας / συνεργασίας για το 2022 και το 2023, με δυνατότητα επέκτασης για το 2024 και μετά. Έτσι η  Hoka One One γίνεται παγκόσμιος Premier Partner της δημοφιλούς διοργάνωσης από το 2022.

 

 

Η στρατηγική αυτή συνεργασία έρχεται να γιγαντώσει ακόμη περισσότερο το brand UTMB®, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον όμιλο Ironman και το UTMB® World Series, το οποίο μέχρι στιγμής περιλαμβάνει 8 αγώνες “ by UTMB®”. Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν και άλλες διοργανώσεις που θα μπουν κάτω από την ομπρέλα του αγώνα του Chamonix, με σκοπό να φτάσει στους οκτώ αγώνες από την Ευρώπη, οκτώ από την Ασία και την Ωκεανία και τουλάχιστον τέσσερεις από την Βόρεια και Νότια Αμερική.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, η HOKA One One θα παρέχει μια επιλεγμένη σειρά υποδημάτων και ενδυμάτων σε εθελοντές σε όλες τις διοργανώσεις του UTMB® World Series, καθώς και σε δρομείς σε επιλεγμένες διοργανώσεις. Θα δημιουργηθεί επίσης μια νέα σειρά προϊόντων UTMB® World Series, τα οποία θα διατίθενται σε επιλεγμένους αγώνες και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα εγκαινιαστεί το 2022.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες της στρατηγικής αυτής συνεργασίας θα ανακοινωθούν τις προσεχείς εβδομάδες.

Δημήτρης Τρουπής

Κατάγεται από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας και ζει μόνιμα στην Πάτρα. Συμμετείχε στην συντακτική ομάδα του Adventure Zone από το 2009, ενώ μαζί με τον Τάκη Τσογκαράκη ίδρυσαν και "τρέχουν" το Advendure.  Το τρέξιμο στα μονοπάτια των βουνών και η μεταφορά εικόνων και συναισθημάτων μέσα από τα άρθρα του αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Παθιάζεται με τους αγώνες ορεινού τρεξίματος, υπεραντοχής και  περιπέτειας. Έχει πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος όλων των αποστάσεων, με έμφαση στους αγώνες ultra trail.  Θεωρεί ότι το τρέξιμο και η πεζοπορία στη φύση είναι μια εσωτερική ανάγκη του ανθρώπου, μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν και μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο το περιβάλλον.

www.advendure.com

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ