ADVENDURE - Μια συζήτηση με το Θωμά Πουρλίδα, εμπνευστή του Wonder Run!

Μια συζήτηση με το Θωμά Πουρλίδα, εμπνευστή του Wonder Run!

Σας έτυχε ποτέ να ακούτε κάποια λέξη που να αναφέρεται σε ένα πράγμα, μια κατάσταση ή ένα μέρος και ο νους σας να την συνδέει αμέσως με κάτι ή κάποιον; Αυτή η μαγική ικανότητα του μυαλού, να ενώνει εικόνες, πρόσωπα και συμβάντα σε δέκατα του δευτερολέπτου, ευθύνεται αποκλειστικά για το συνειρμό που γίνεται στο κεφάλι μου κάθε φορά που ακούω τις λέξεις Χονγκ Κονγκ και Ελπίδα! Το Χονγκ Κονγκ είναι πόλη στα παράλια της Κίνας. Βρίσκεται ακριβώς νότια του τροπικού του Καρκίνου και αποτελεί σημαντικό λιμάνι της χώρας! Ιστορικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μελετήσουμε τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε να διοικείται από αρκετές δυναστείες πριν περάσει στα χέρια των Βρετανών, ως αποικία τους, ενώ βίωσε ιαπωνική κατοχή και κατέληξε στο τέλος κομμάτι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Φυσικά, εγώ το μόνο που γνώριζα είναι πως στο Χονγκ Κονγκ βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα αγάλματα του Βούδα σε ολόκληρο τον κόσμο! Ξέρετε, εκείνου του κυριούλη που κάθεται οκλαδόν και διαλογίζεται και τον οποίο για να δεις από κοντά συνηθίζεται ν’ ανεβαίνεις καμιά πεντακόσια σκαλιά πρώτα.

 

 

 Ελπίδα είναι η πίστη που έχει κάποιος ότι διαθέτει τόσο τη θέληση όσο και τον τρόπο ή τις συνθήκες ώστε να πετύχει τους στόχους του, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Ο μύθος λέει πως η ελπίδα είναι το μοναδικό αντίδοτο για όλα τα κακά που απελευθέρωσε η Πανδώρα όταν η περιέργειά της την οδήγησε να ανοίξει το κουτί που της χάρισαν οι Θεοί. Ωστόσο, στη σημερινή εποχή η λέξη ελπίδα έχει γίνει ορόσημο για όλα τα ιδρύματα και τους οργανισμούς που προσπαθούν με το έργο τους να στηρίξουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ένα από αυτά τα ιδρύματα είναι και η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ΕΛΠΙΔΑ!

 

Έχουμε και λέμε, λοιπόν... Χονγκ Κονγκ + Ελπίδα = Wonder Run. Πώς συμβαίνει αυτό; Θα μας απαντήσει αμέσως στη παρακάτω συνέντευξη που θα διαβάσετε, αποκλειστικά από το Advendure, ο Θωμάς Πουρλίδας!

 

[Advendure]: Γεια σου Θωμά και καλωσήρθες στη μεγάλη παρέα του Advendure. Τι σημαίνει για σένα το Wonder Run και πώς προέκυψε η ονομασία του; Μίλησές μας γι’ αυτό όπως εσύ το βιώνεις.

[Θωμάς Πουρλίδας]: Γεια σου Χάρη, σaς ευχαριστώ για την φιλοξενία. Το WonderRun είναι η κοινή συνισταμένη, δυο πολύ σημαντικών αξιών όπως η αγάπη και η προσφορά. Αγάπη για τον αθλητισμό, το τρέξιμο και τα βουνά αλλά και η δυνατότητα μέσα από αυτό να προσφέρουμε εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας διότι όλα αυτά τα χρόνια ήμουν πιο κοντά στην αγάπη και λιγότερο στην προσφορά! Το WonderRun έρχεται να γεφυρώσει μέσα μου αυτό το κενό και κατ’ επέκταση να κάνει το ίδιο σε όλους όσους έχει αγγίξει μέχρι σήμερα με σκοπό να επιτευχθεί το θαύμα αυτού του συνδυασμού! Είναι ένα ταξίδι που φιλοδοξώ να διαρκέσει χρόνια όπου ένα αγωνιστικό project με απαιτητικούς αγώνες στο εξωτερικό θα αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ΕΛΠΙΔΑ και σε όσους έχουν αποφασίσει να συνδεθούν με αυτό. Η ονομασία, καθώς και το λογότυπο, προήλθαν από τους ανθρώπους της Beetroot Design Group, οι οποίοι αφιλοκερδώς επιμελήθηκαν και την εξαιρετική παρουσίαση μέσω της οποίας απευθυνθήκαμε σε σημαντικές εταιρίες της αγοράς για να υποστηρίξουν μέσα από αυτό την ΕΛΠΙΔΑ.

 

 

[Advendure]: Ο πρώτος σταθμός στο ταξίδι σου είναι το Χονγκ Κονγκ όπου ξεκινάς με τον “Vibram Hong Kong 100”, τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Ultra Trail World Tour. Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή του αγώνα αυτού;

[Θωμάς Πουρλίδας]: Ο στόχος μου είναι να αγωνιστώ και στις 5 ηπείρους! Με δεδομένο ότι το 2017 έτρεξα στο Σίδνεϊ άφησα πίσω την Ωκεάνια με πιθανότερο προορισμό κάποιον αγώνα επί Ασιατικού εδάφους. Πολλές φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Συμβαίνουν πράγματα που μόνο καθώς κυλάει ο καιρός, μπορείς να τα κατανοήσεις αφού πριν λίγα χρόνια είχα προγραμματίσει ένα ταξίδι στο Hong Kong το οποίο δυστυχώς δεν έγινε ποτέ. Έχω ταξιδέψει αρκετά τα τελευταία χρόνια και ο συγκεκριμένος προορισμός πάντα μου προκαλούσε ενδιαφέρον. Έτσι, λοιπόν, όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο αγώνας που διεξάγετε εκεί αποτελεί την έναρξη του Ultra Trail World Tour, (είναι ένα απαιτητικό κατοστάρι και επίσης διοργανώνεται από την Vibram) συνηγόρησαν να κάνω αυτήν την επιλογή. Εξίσου σημαντικό ήταν και ένα δημοσίευμα του Advendure προ ετών όπου ο Αργύρης Παπαθανασόπουλος είχε περιγράψει την προσπάθεια του από τη συμμετοχή του στον αγώνα του Hong Kong!

 

[Advendure]: Πόσο σημαντική είναι για ‘σένα η συνεργασία σου με τη Vibram; Πώς στηρίζει η συγκεκριμένη εταιρία το εγχείρημά σου και τι είδους απαιτήσεις έχει από εσένα, έχοντας το ρόλο του χορηγού;

[Θωμάς Πουρλίδας]: Η συνεργασία μας σε λίγους μήνες κλείνει μια 2ετια. Προσωπικά αισθάνομαι ικανοποίηση και περηφάνια για την τιμή που μου έκανε η Vibram Hellas να την εκπροσωπώ. Πρόσφατα, και έπειτα από την παρουσίαση του WonderRun, γνώρισα και συνάντησα ανθρώπους, άκουσα ιδέες και προτάσεις για συνεργασία και τους ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον τους. Στην ζωή μου έχω μάθει να σκέφτομαι με το μυαλό και να αποφασίζω με την καρδιά! Ως εκ τούτου, το μέλλον μου είναι άρρηκτα δεμένο με την Vibram καθώς δεν ξεχνώ ότι πολύ πριν το WonderRun , αυτό το κορυφαίο brand παγκοσμίως επέλεξε εμένα, έναν μέσο, στην καλύτερη περίπτωση αθλητή, και αυτό έχει χαράξει βαθιά μέσα μου, αυτό που αισθάνομαι για την Vibram. Μας ενώνει η κοινή φιλοσοφία και κουλτούρα, η αγάπη για τα βουνά, την outdoor δραστηριότητα καθώς και ο σεβασμός για την φύση και το άθλημα γενικότερα.Υπάρχουν σκέψεις και ιδέες για την επόμενη ημέρα αναλογιζόμενοι όλα όσα προανέφερα, σε συνδυασμό πάντοτε με το ειδικό βάρος της Vibram διεθνώς. Μοιράστηκα το εγχείρημα αυτό μαζί τους εν τη γένεση του και αγκάλιασαν με θέρμη την προσπάθεια αυτή όπως και τις μελλοντικές που έρχονται. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Vibram στην Ελλάδα, τους Αλέξανδρο,Άρη,Λεωνίδα, Παγούνα, για την εξαιρετική συνεργασία.

 

[Advendure]: Διαβάσαμε σε προσωπικό σου “post”, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι κάποιες εταιρίες έχουν, ήδη, δωρίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο ίδρυμα “ΕΛΠΙΔΑ”, στηρίζοντας με το δικό τους τρόπο το σημαντικότερο κομμάτι σε όλο αυτό που έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις. Θα σου ζητήσουμε να αναφερθείς ξανά σε αυτές και να μας εξηγήσεις πόσο δύσκολο ήταν να τις προσεγγίσεις και να τους αναλύσεις το όραμά σου.

[Θωμάς Πουρλίδας]: Στην οικονομική υποστήριξη της ΕΛΠΙΔΑΣ μέσω του WonderRun συμμετέχουν, η εταιρία φυσικού αερίου Efa Energy, η εταιρία κατασκευαστικών εργασιών ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ ΑΕ καθώς και η ασφαλιστική εταιρία Metlife. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και επιθυμώ να τονίσω πως τα χρηματικά ποσά που διατέθηκαν από τις παραπάνω εταιρίες δόθηκαν απ’ ευθείας και εξ’ ολοκλήρου στην ΕΛΠΙΔΑ. Εξαρχής ήταν προτεραιότητα να αναδειχθεί η προσπάθεια αυτή με ποιότητα, αγάπη και αξιοπρέπεια όπως άλλωστε αυτά χαρακτηρίζουν και το έργο των πραγματικών πρωταγωνιστών της ζωής, των ανθρώπων της ΕΛΠΙΔΑΣ. Οτιδήποτε καινούργιο απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια, όταν μάλιστα δεν υπάρχει πρότερη εμπειρία. Όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας του WonderRun είχα υποστήριξη από ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν και χωρίς αυτούς η ιδέα θα ήταν καλή αλλά το αποτέλεσμα αμφίβολο. Όπως προανέφερα, η παρουσίαση του WonderRun από μόνη της έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση και βοήθησε σημαντικά στην προσέγγιση εταιριών. Απαιτήθηκαν εκατοντάδες χιλιόμετρα, πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες και email και πολλές ώρες κατ’ ιδίαν συναντήσεων, για να αποδώσουν αυτές οι επαφές. Είναι σημαντικό να δωρίσεις ένα ποσό αλλά ακόμη σημαντικότερο είναι να το κάνεις νιώθοντας συναισθήματα και αγάπη για αυτό, που  είναι και το βαθύτερο νόημα του WonderRun. Δημιουργήσαμε μια σχέση όχι μόνο με τις εταιρίες αλλά με κάτι πολύ σημαντικότερο, με τους ανθρώπους αυτών των εταιριών και φιλοδοξούμε να τους έχουμε κοντά μας και στην συνέχεια!

 

 

[Advendure]: Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό το εγχείρημα επιθυμείς να το στηρίξουν όλοι και όχι μονάχα εταιρίες όπως αυτές που ανέφερες πιο πάνω. Άλλωστε, μου είχες εκμυστηρευτεί ότι θέλεις να παρακινήσεις τον κόσμο να αλλάξει συμπεριφορά, να γίνει καλύτερος και πιο ενεργός όταν πρόκειται να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Πες μας, λοιπόν, πώς μπορούμε εμείς να στηρίξουμε την προσπάθειά σου; 

[Θωμάς Πουρλίδας]: Το WonderRun έχει ένα μήνυμα το οποίο θέλει να μεταφέρει και αυτό είναι να παρακινήσει όσους το επιθυμούν να κυνηγήσουν αυτό που αγαπούν και αυτό το οποίο στοχεύουν. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και στην ίδια την ζωή. Άλλωστε, όσα βιώνει ένας αθλητής σε έναν αγώνα υπεραποστάσεως δεν απέχουν και πολύ από αυτό που βιώνει στην καθημερινότητα του. Θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του, τις αμφιβολίες του, να επιμείνει, για να τερματίσει και αντίστοιχα να αριστεύσει σε οτιδήποτε κάνει στη ζωή του. Δεν αρκεί αυτό να γίνεται κάθε φορά που τρέχουμε αλλά θα πρέπει να γίνει ένας τρόπο ζωής της καθημερινότητας μας. Παράλληλα πάντα υπάρχει χώρος να προσφέρεις βοηθώντας. Συνηθίζουμε στους αγώνες να είμαστε πολύ αλτρουιστές, βοηθώντας και παρακινώντας ο ένας τον άλλον, βγάζοντας τον καλύτερο μας εαυτό! Οπως στον αγώνα, λοιπόν, έτσι και στην ζωή, οφείλουμε να γίνουμε το παράδειγμα των αλλαγών που θελουμε να δούμε στους άλλους. Για όλους όσους ενστερνίζονται αυτήν την φιλοσοφία και την κουλτούρα υπάρχει η δυνατότητα να στηρίξουν ιδιωτικά, με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό την ΕΛΠΙΔΑ μέσω του WonderRun αρκεί να επισκεφθούν την σελίδα http://elpida-autism.gr

 

[Advendure]: Στην παρουσίαση που είχαμε κάνει για το Wonder Run, πριν από λίγο καιρό, είχαμε μιλήσει για την πρόθεσή σου να ταξιδέψεις στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και να αγωνιστείς σε ασυνήθιστους αγώνες που διοργανώνονται σε απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη. Θα ήταν μεγάλο ψέμα, λοιπόν, αν σου λέγαμε ότι δεν είμαστε καθόλου περίεργοι για τα μελλοντικά σου σχέδια. Πού έχεις σκοπό να ταξιδέψεις για να αγωνιστείς μετά από τον “Vibram Hong Kong 100”; Δώσε μας μια ιδέα.

[Θωμάς Πουρλίδας]: Υπάρχουν σκέψεις για το μέλλον και κρυφοί πόθοι όπως άλλωστε έχουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το τρέξιμο. Με ελκύουν ιδιαίτερα οι αγώνες σε απομακρυσμένες περιοχές, με επίκεντρο κυρίως την περιοχή των Ιμαλαΐων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξετάζονται αγώνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όλα αυτά τα χρόνια τα άρθρα του Αdvendure με ταξίδεψαν σε διάφορες γωνιές του πλανήτη και κάποιες από αυτές θα είναι οι πιθανοί επόμενοι προορισμοί μου.

 

 

 

[Advendure]: Μιλώντας για ταξίδια, θα θέλαμε να μας πεις τι είδους δυσκολίες αντιμετωπίζεις προσπαθώντας να οργανώσεις αυτό το κομμάτι του Wonder Run. Πολύ περισσότερο, δε, όταν το ταξίδι σου στο Χονγκ Κονγκ είναι απλώς η αρχή για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν.

[Θωμάς Πουρλίδας]: Όπως γνωρίζεις από πρώτο χέρι οι δυσκολίες είναι αρκετές! Η οργάνωση του WonderRun απαίτησε και απαιτεί αρκετό χρόνο σε ένα ήδη καθημερινά απαιτητικό πρόγραμμα λόγω των υποχρεώσεων που έχει ο καθένας από εμάς. Αντίστοιχα τα ταξίδια χρειάζονται χρόνο, τόσο για να τα προγραμματίσεις και να τα οργανώσεις, όσο και για να αποταμιεύσεις τα σημαντικά ποσά που πρέπει να διαθέσεις. Ως εκ τούτου, και καθώς το Wonder Run φιλοδοξεί να ταξιδέψει μακριά, θα χρειαστεί ένα διάστημα 12-16μηνες για τον επόμενο προορισμό, έτσι ώστε να επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ προσωπικών-επαγγελματικών υποχρεώσεων και των στόχων του εγχειρήματος.

 

[Advendure]: Μπορεί να προπονείσαι μόνος αλλά σίγουρα δεν είσαι μόνος σου μπροστά σε τούτη την προσπάθεια. Ποιοι είναι αυτοί, οι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, που σε στηρίζουν και με ποιο τρόπο; Τι θα ήθελες να τους πεις, τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία;

[Θωμάς Πουρλίδας]: Οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές μου είναι η σύζυγος μου και τα δύο μου παιδιά, άλλωστε η αγωνιστική προσέγγιση που έχω είναι ξεκάθαρη, τρέχω για τα παιδιά μου που με περιμένουν σε κάθε αγώνα στον τερματισμό! Αντίστοιχα, άνθρωποι με τους οποίους με δένει φιλία ετών έχουν σταθεί δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια και τους ευχαριστώ πολύ! Στο πλευρό μου έχω τον coach Σταύρο Μπαλιώτη, ο οποίος είναι από τους πρώτους ανθρώπους που γνώριζαν τις προθέσεις μου σχετικά με το εγχείρημα αυτό. Όσο μακριά και αν φτάνουν τα σχέδια και οι αγωνιστικοί στόχοι, δεν σκοπεύω να κάνω ούτε ένα βήμα χωρίς να έχω τον coach μαζί μου. Σημαντική η υποστήριξη του συναθλητή και φίλου πλέον Φανή Γιάμαλη, καθώς και του Δημήτρη Κατρατζή που επιμελήθηκε αφιλοκερδώς το φωτογραφικό υλικό και το εξαιρετικό video, το οποίο έδωσε ιδιαίτερη δυναμική στο WonderRun! Επίσης θα ήθελα να σταθώ στην συνεισφορά της Beetroot Design Group καθώς και της Tifosi Optics. Το WonderRun είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι αφού έβαλε ο καθένας το χρόνο, το ταλέντο και την ενέργεια του, για να προσφέρουμε μέσα από κάτι το οποίο αγαπάμε. Αυτό το οποίο μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το πλήθος μηνυμάτων υποστήριξης από ανθρώπους που γνώρισαν το WonderRun μέσω του Advendure και των social media. Ήταν κάτι απροσδόκητο και μας γέμισε με ενέργεια και διάθεση να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Τους ευχαριστώ όλους!

 

 

[Advendure]: Έχω διαβάσει πως ο αγώνας στο Χονγκ Κονγκ είναι αρκετά απαιτητικός. Χρειάζεται καλή διαχείρηση αφού τα δύσκολα ξεκινούν μετά τη μέση, με ατελείωτα σκαλοπάτια που κάνουν τη διαδρομή να θυμίζει “roller-coaster”. Πώς προπονείσαι για να τα καταφέρεις; Και το πιο σημαντικό ερώτημα, νιώθεις έτοιμος;

[Θωμάς Πουρλίδας]: Έχω συλλέξει πληροφορίες από τον Αργύρη Παπαθανασόπουλο και προσπαθήσαμε με τον coach όλο αυτό το διάστημα να κάνουμε τις αντίστοιχες προσαρμογές. Ο αγώνας είναι μια διαδρομή 103χλμ και 5300μ υψομετρικής ανάβασης, έχει ιδιαιτερότητες, τόσο από άποψη κλιματολογικών συνθηκών όσο και των αμέτρητων σκαλοπατιών στο βουνό. Είναι σχετικά γρήγορος και βατός στο ξεκίνημα του αλλά η ανάβαση και τα σκαλοπάτια πράγματι θυμίζουν ένα ατελείωτο roller-coaster που έχει λυγίσει πολλούς αθλητές. Ως εκ τούτου, ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας περιελάμβανε προπόνηση με σκαλιά σε συνδυασμό και με προπονήσεις στο βουνό. Είμαι αισιόδοξος πως θα είμαι έτοιμος για τον αγώνα καθώς ξεπέρασα πρόσφατα έναν τραυματισμό και τις τελευταίες εβδομάδες έχω επανέλθει πλήρως. Στις 19/01/2020 θα βρεθώ στην άλλη άκρη του κόσμου συμμετέχοντας σε έναν από τους πιο διάσημους αγώνες Ultra Trail! Ο δικός μου στόχος είναι να φτάσω στην γραμμή της αφετηρίας και του τερματισμού υγιής και να απολαύσω αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία!

 

[Advendure]: Αυτό που έχεις ξεκινήσει να κάνεις χρειάζεται πειθαρχία! Αποτελεί μια ισχυρή δέσμευση, πρωτίστως με τον εαυτό σου, κι έπειτα με όλους εμάς που το γνωρίζουμε! Οι επόμενες σειρές, λοιπόν, σου ανήκουν για να μας αποκαλύψεις ό,τι αισθάνεσαι. Να μας μεταδώσεις το μήνυμα του Wonder Run με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς! 

[Θωμάς Πουρλίδας]: Το Wonder Run είναι ένα προσωπικό αγωνιστικό project για καλό σκοπό και προήλθε έπειτα από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Eπομένως, η έμπνευση και το κίνητρο είναι τόσο υψηλό που η δέσμευση και η πειθαρχία για αυτήν την προσπάθεια περιβάλλεται από περίσσιο μεράκι και αγάπη. Πράγματι, θέλει πειθαρχία για να πεις πως σε ένα χρόνο από τώρα, για παράδειγμα, θα κάνεις κάτι και όταν έρθει εκείνη η ώρα πραγματικά να το κάνεις! Ωστόσο, όλο αυτό θα αλλάξει τη στάση ζωής σου και αυτό από μόνο του είναι ένα θαύμα! Φιλοδοξούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα πως αξίζει τον κόπο να κυνηγήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι σε μια όμορφη ζωή που δεν διαρκεί για πάντα.Κάθε ημέρα αποτελεί ένα θαύμα το οποίο μεγεθύνεται όταν μπορείς να προφέρεις και σε άλλους πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό. Στη ζωή έχει μικρή σημασία το ποιος είσαι, ποσά γνωρίζεις, από που προέρχεσαι, αλλά αυτό που μετρά, είναι αυτό που πιστεύεις και πρεσβεύεις με τις πράξεις σου. Το WonderRun είναι η εκπλήρωση μιας υπόσχεσης που έδωσα στον ίδιο μου τον εαυτό, είναι ένα προσωπικό στοίχημα και τροφοδοτείται από το απόσταγμα προσωπικών εμπειριών που πιστεύω πως έχω βαθιά μέσα μου. Αυτή είναι η δική μου αλήθεια! Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Advendure το οποίο αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθειας μας και είναι ο χορηγός επικοινωνίας καθώς και εσένα Χάρη για την υποστήριξη και την σημαντική βοήθεια σου σε αυτό το εγχείρημα.

 

Θωμά σε ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που αφιέρωσες για εμάς. Σου ευχόμαστε, ολόψυχα, καλή επιτυχία και ελπίζουμε να το διασκεδάσεις και να γυρίσεις με καινούριες αναμνήσεις! Τα νέα σου θα τα μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα του Advendure μα και από τους προσωπικούς σου λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Θεοχάρης Λεζπουρίδης               

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη στο @Advendure_Net :… https://t.co/EKuycLEbwd
Εξερευνώντας τα όρια ... μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε; Ένα άρθρο που επιχειρεί να εξερευνήσει την λεπτή γραμμή πά… https://t.co/HL70w3xTrW
"Η Καλύβα": Μια ιστορία για τη φύση αλλά και την ψυχή ενός δρομέα από τον φίλο του @Advendure_Net Αναστάσιο Γεωργι… https://t.co/SyjObId1zz
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

"Όνειρο μου μια διεθνής διάκριση" - Μια συζήτηση με τον Θανάση Παγουνάδη!

Η Καλύβα

Ο Γιάννης Δημόπουλος και η Noora Honkala μας μιλούν για το πρώτο Sparta Running Camp!

Εγώ ούτε να οδηγώ δεν γουστάρω τόσο μακριά!

Χειμωνιάτικος Ενιπέας 2021 - Που πάμε ρε παιδιά ??

11 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Βουνών - Ενίσχυση της ταυτότητας των βουνών και βιώσιμος ορεινός τουρισμός

Ο Χειμωνιάτικος Ενιπέας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Δεκεμβρίου!

Τρέξιμο στον Ομπλό με φόντο την Πάτρα, την Achaia Clauss και φιλανθρωπικό σκοπό - Συζητάμε με τον Δ. Αποστολόπουλο για το Koumaria Trail Race!

Χωρίζουν οι δρόμοι του Kilian Jornet και της Salomon!

SCARPA Golden Gate ATR - Ένα πραγματικά "All Terrain" παπούτσι!

HARTA SERIES 2022, το Ελληνικό πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος, οι λεπτομέρειες

Ο Άνθρωπος της Υπερβατικής Συμπεριφοράς