H The North Face έδωσε το παρών στην παγκόσμια σύνοδο κορυφής COP26 για την κλιματική αλλαγή!

Από 16 Νοε 2021

To Conference of the Parties , εν συντομία COP26, αποτέλεσε τη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών του 2021 για την κλιματική αλλαγή. Εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες ο ΟΗΕ συγκεντρώνει σχεδόν όλες τις χώρες του πλανήτη σε παγκόσμιες συνόδους κορυφής , με κεντρικό θέμα την κλιματική αλλαγή και τις συνέπειες της για τον πλανήτη μας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα η κλιματική αλλαγή έχει μετατραπεί από δευτερευούσης σημασίας ζήτημα σε παγκόσμια επιτακτική προτεραιότητα.

 

Φέτος, οι παγκόσμιοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στη Σκωτία, μαζί με δεκάδες χιλιάδες διαπραγματευτές, κυβερνητικούς εκπροσώπους, επιχειρήσεις και πολίτες για δώδεκα ημέρες συνομιλιών σχετικά με αυτό το μεγάλο θέμα. Εκεί ήταν και η The North Face δίνοντας δυναμικά παρών και υπενθυμίζοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα ότι παραμένει σταθερή και αμετακίνητη στα περιβαλλοντικά της πιστεύω.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η The North Face διοργάνωσε μια ημέρα δράσης, η οποία περιελάμβανε μια σειρά από ομιλίες που φιλοξενήθηκαν  στο κατάστημα της The North Face στη Γλασκώβη και μεταδόθηκαν διαδικτυακά σε όλο τον πλανήτη. Παράλληλα οι αθλητές και οι εξερευνητές (explorers) του brand αναρτώντας μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκαναν έκκληση στους παγκόσμιους ηγέτες που συμμετείχαν στη διάσκεψη να δράσουν τώρα, παροτρύνοντας τους να μετατρέψουν τα λόγια σε πράξεις και να δεσμευτούν για ουσιαστικές αλλαγές που θα προστατεύσουν τον πλανήτη.

 

Η Ελληνίδα αλπινίστρια και ambassador της The North Face Βανέσα Αρχοντίδου έλαβε μέρος στην διάσκεψη ως ομιλήτρια και πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα (EU Climate Pact). Βασικό μήνυμα της  ομιλίας της ήταν ότι  πρέπει να δράσουμε άμεσα για την προστασία του περιβάλλοντος επηρεασμένη από το γενικό μήνυμα της The North Face #TakeActionGiveHope.  

 

Η The North Face έχει δεσμευτεί να δημιουργεί προϊόντα με την καλύτερη απόδοση για εξερεύνηση, ενώ αγωνίζεται να αφήσει ένα ολοένα μικρότερο αποτύπωμα στον πλανήτη. Όλες οι αποφάσεις στοχεύουν να κρατήσουν τη The North Face στο δρόμο της βιωσιμότητας από την αρχή έως το τέλος.

 

Το πρώτο  βήμα ήταν η χρήση πιο βιώσιμων υλικών στα προϊόντα στην παραγωγή. Επόμενο βήμα είναι η ανάπτυξη κυκλικών συστημάτων για την ανακύκλωση παλαιότερων εργαλείων και την επαναχρησιμοποίηση των πρώτων υλών, διατηρώντας τα μακριά από ροές αποβλήτων.

 

Μία είναι η φιλοδοξία της The North Face και όλες της πράξεις στοχεύουν εκεί, σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι μπορούν να έχουν περισσότερες και δυνατότερες εμπειρίες με λιγότερα απόβλητα και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Latest Tweets

Anniversary, 10th @mozart100_run : Like an excellent red wine that improves as the years go by - read the postrace… https://t.co/0YPt6Ffr9A
@OlympusMarathon | H χαρτογραφική εταιρία ROUTE διαθέτει χάρτες σε όλους τους συμμετέχοντες: https://t.co/6xyScOpYk7 https://t.co/sh5djWC8r6
"Scarpa Infinity & Spin 2.0 by Panaras", νέο review στο @Advendure_Net : https://t.co/F1LWy4i3Jf #scarpa… https://t.co/TqJQn4oTEJ
Follow Advendure on Twitter

Post Gallery

Στην εξαιρετική 15η θέση και 2ος στην κατηγορία του ο Κώστας Παραδεισόπουλος στο Marathon du Mont Blanc!

Zach Miller: Kατάθεση ψυχής, σε μια μεγάλη επιστροφή ενός κορυφαίου αθλητή!

Οι Adam Peterman & Ruth Croft μεγάλοι νικητές στο Western States Endurance Run 2022!

Ο Hannes Namberger με ρεκόρ και η γνώριμη στη χώρα μας Mimmi Kotka νικητές στο LUT 2022!

Miguel Angel-Heras Hernandez και Μαρία Μαλάι οι νικητές στον Olympus Marathon 2022! Ο Ιταλός Rota Donatello νικητής στο Olympus Ultra!

Επετειακό, 10ο mozart100 by UTMB®: Σαν ένα εξαιρετικό κόκκινο κρασί που βελτιώνεται καθώς περνούν τα χρόνια!

La Sportiva Lavaredo Ultra Trail by UTMB: Iσπανική επικράτηση και στο Cortina Trail!

O Ισπανός Antonio Martinez Perez και η Ιταλίδα Alice Gaggi νικητές στο  Cortina Skyrace 2022!

Scarpa Infinity & Spin 2.0 by Panaras!

Στις 18 Ιουνίου το 10o Mozart100 by UTMB και με ελληνικές συμμετοχές!

Denali 2022 – Proof of Dreams!

Zegama Aizkorri 2022 – Kilian Jornet: Veni, Vidi, Vici !