Hydra’s Trail Event 2023 – Οι παροχές συνολικά!

31 Μαρ 2023

Καθώς απομένουν 10 ημέρες για το 8ο Hydra’s Trail Event είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε συνολικά τις πλούσιες φετινές παροχές προς αθλητές και συνοδούς.

1. Χρηματικά έπαθλα
Hydra's Trail Marathon 38k

Άνδρες                                                                          Γυναίκες
1η θέση Γενικής κατάταξης: 300€                1η θέση Γενικής κατάταξης: 300€
2η θέση Γενικής κατάταξης: 200€                2η θέση Γενικής κατάταξης: 200€
3η θέση Γενικής κατάταξης: 100€                3η θέση Γενικής κατάταξης: 100€

Rock Race 18k
Άνδρες                                                                           Γυναίκες
1η θέση Γενικής κατάταξης: 200€                1η θέση Γενικής κατάταξης: 200€
2η θέση Γενικής κατάταξης: 100€                2η θέση Γενικής κατάταξης: 100€
3η θέση Γενικής κατάταξης: 50€                  3η θέση Γενικής κατάταξης: 50€

Mountain Relay Race 2 X 5 km
1η Ομάδα Γενικής Κατάταξης: 100€

2. Έκπτωση στην μεταφορά αθλητών
Για όλους τους αθλητές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες του Hydra's Trail Event 2023, εξασφαλίσαμε έκπτωση 50% στην τιμή εισιτηρίου και στις δύο εταιρίες που πραγματοποιούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια στην από τον Πειραιά προς την Ύδρα και επιστροφή!!


3. Έκπτωση στην μεταφορά συνοδών
Επίσης και για όσους απλά θελήσουν να επισκεφθούν την Ύδρα συνοδεύοντας τους αθλητές και για να απολαύσουν τους αγώνες, εξασφαλίσαμε έκπτωση 30% στην τιμή εισιτηρίου στις δύο εταιρίες που πραγματοποιούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τον Πειραιά προς την Ύδρα και επιστροφή!!


4. Τεχνικό t-shirt
Όλοι οι αθλητές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες θα παραλάβουν το επίσημο τεχνικό μπλουζάκι μοναδικής ποιότητας του Hydra's Trail Event 2023.


5. Softshell
Όσοι αθλητές θα λάβουν μέρος στο Hydra's Trail Marathon 38k εκτός από το τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης θα παραλάβουν ένα ακόμη δώρο: το επίσημο Softshell του Hydra's Trail Event 2023.


6. Δωρεάν διαμονή
Λίγες μόνο θέσεις έχουν απομείνει στους κοιτώνες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, στους οποίους η διοργάνωση παρέχει δωρεάν φιλοξενία, σε κρεβάτια-κουκέτες για χρήση υπνόσακου, με διαχωρισμό αιθουσών σε ανδρών και γυναικών. Για κράτηση θα πρέπει να στείλετε email στο [email protected]. Η παροχή αφορά αποκλειστικά οικονομικά ενήμερους συμμετέχοντες αθλητές!


7. Pasta Party με εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα
Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε το δημοφιλές πλέον Pasta Party του Σαββάτου, όπου όλοι θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε λαχταριστές επιλογές ζυμαρικών που φέτος προφέρει η Misko «η γεύση που μας ενώνει». Φυσικά θα διασκεδάσουμε με απίθανη μουσική από τον DJ Alexandros Asvestas στον υπέροχο χώρο του Sunset Salt & Senses με το πιο υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου!


Κορυφαίοι αθλητές του ορεινού τρεξίματος θα παραβρεθούν και φέτος στην Ύδρα. Ο Γιάννης Κουρκουρίκης που δεν έλειψε καμιά χρονιά θα είναι και πάλι μαζί μας, όπως και η Φωτεινή Κολόκα που κάθε χρόνο έχει μια θέση στο βάθρο. Ο Σλάβεκ Μάτρας θα αφήσει για λίγο το ορειβατικό σκι για να είναι μαζί μας. Ο Δημήτρης Ελευθερίου όπως και η Ζωή Σταμούλη θα εκπροσωπήσουν την Ευρυτανία. Ο Γιώργος Διαλεκτός κάθε χρόνο «ψηφίζει» Hydra’s Trail Event, όπως και ο Σταύρος Στεφανής. Την Αχαΐα θα εκπροσωπήσουν ακόμη μία φορά ο Ανδρέας Ανδριόπουλος και ο Νίκος Ροδόπουλος. Και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό….


Τέλος ενημερώνουμε ότι η περίοδος εγγραφών του Hydra’s Trail Event για φέτος Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Ν Ε Τ Α Ι τo βράδυ της Κυριακής 2 Απριλίου!!!
Προλάβετε!!!


7-8-9 Απριλίου 2023….more trails, more fun, more Hydra!

Οργανωτική Επιτροπή
Hydra’s Trail Event

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ