Το GU Energy Gel "Επίσημο Ενεργειακό Gel" των αγώνων του Μετσόβου

29 Απρ 2014

Το GU Energy Gel θα είναι το "Επίσημο Ενεργειακό Gel" και του 2ου ορεινού αγώνα τρεξίματοςUrsa Trail - Στα Χνάρια της Αρκούδας” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 στο Μέτσοβο.Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα μονοπάτια της Πίνδου κοντά στο Μέτσοβο και στο βιότοπο της Καφέ Αρκούδας (Ursus Αrctos), απ’ όπου και πήρε το όνομα του ο αγώνας. Στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι η σχεδίαση της διαδρομής να περάσει τον αθλητή μέσα από το βιότοπο της αρκούδας και να τον ευαισθητοποιήσει σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και της Καφέ Αρκούδας.

Η διαδρομή του αγώνα περνάει από ιστορικά μονοπάτια της Πίνδου και διασχίζει ιδιαίτερης αισθητικής και φυσικής αξίας μνημεία της περιοχής. Το πρώτο κομμάτι του Ursa Trail” σχηματίζει ένα οκτάρι και βρίσκεται ανατολικά του Αράχθου στην περιοχή του Ανηλίου και το δεύτερο κομμάτι, που αποτελεί και τη διαδρομή του μικρού αγώνα “Στα Χνάρια της Αρκούδας”, βρίσκεται δυτικά του Αράχθου στην περιοχή του Μετσόβου. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η διαδρομή περνάει από μονοπάτια που με πολύ εθελοντική εργασία έχουν καθαριστεί και μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο από τους δρομείς την ημέρα του αγώνα, αλλά και από τον κάθε ενδιαφερόμενο για περίπατο ή ορειβασία.

 

 

Μεγάλη απόσταση “Ursa Trail” και μικρή “Στα Χνάρια της Αρκούδας”

Θα διεξαχθούν δύο αγώνες την ίδια μέρα, ο Ursa Trail συνολικής απόστασης 40χλμ. και υψομετρικής διαφοράς 2.700μ. ο οποίος απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές, και ο αγώνας “Στα Xνάρια της Aρκούδας” συνολικής απόστασης 18χλμ. και υψομετρικής διαφοράς 900μ., τον οποίο μπορούν να τρέξουν δρομείς όλων των επιπέδων και ειδικότερα εκείνοι που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αγώνες τρεξίματος βουνού.

 

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο 15 Μαρτίου και συνεχίζονται στην ιστοσελίδα του αγώνα www.metsovorace.gr.

 

Η GU Energy Greece βασικός υποστηρικτής και χορηγός ενέργειας σε περισσότερους από 100 αγώνες στην Ελλάδα & την Κύπρο για το 2014, χορηγεί με ενεργειακά gels και ηλεκτρολύτες GU για 2η χρονιά τον αγώνα Ursa Trail – Στα Xνάρια της Aρκούδας” προωθώντας το brand GU μέσα από οργανωμένους αγώνες με χαρακτήρα, ευαισθησία και σεβασμό στο περιβάλλον και την τοπική κοινωνία, ενώ συγχρόνως προωθούν τον αθλητικό τουρισμό και αναδεικνύουν όμορφες περιοχές της Ελλάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU ENERGY LABS

Η εταιρία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gels, παρουσιάζοντας το πρώτο οriginal Energy Gel το 1991. Η σταθερή και συνεχής προσήλωση της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της με ηγετική θέση στην αγορά. Tα προϊόντα Roctane, Chomps, Εlectrolyte Tablets και Recovery Brew είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντας τους ενέργεια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δοκιμαστεί από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.GUenergy.com ή www.GUenergy.gr. Μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece ή μέσω Twitter www.twitter.com/GUEnergyGreece. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας & Κύπρου είναι η εταιρία «Third Wind ΕΠΕ», τηλ. 210-6436378.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ