Η SCARPA και η SALEWA "τρέχουν" στον 16ο Olympus Marathon!

27 Ιουν 2019

Σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, στoν Olympus Marathon, τον μοναδικό ελληνικό αγώνα που αποτελεί μέρος της διεθνούς σειράς αγώνων Migu Run Skyrunner World Series, θα βρείτε δύο πολύ σημαντικά brand του χώρου την SALEWA και την SCARPA.

Η SALEWA με ιστορία 80 ετών και παρουσία περισσότερα από 25 έτη στην ελληνική ορειβατική σκηνή συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών προϊόντα, όπως ρουχισμός, σακίδια, αντίσκηνα, υπνόσακους και όλον εκείνο τον εξοπλισμό που χρειάζεται κάποιος για να κινηθεί και να διαβιώσει από μια απλή εκδρομή στην φύση έως και στις πιο ριψοκίνδυνες αποστολές.

Η SCARPA είναι εκ των ηγετών στην κατασκευή outdoor υποδημάτων με επιβραβευμένη εξειδίκευση από το 1930, με κορυφαία μοντέλα για πεζοπορία, ορειβασία και αναρρίχηση. Πρόσφατα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της και στο ορεινό τρέξιμο με μία πλήρη γκάμα trail παπουτσιών η οποία έχει αποσπάσει ιδιαίτερα καλές κριτικές τοσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Στο περίπτερο των SCARPA & SALEWA που θα λειτουργεί στο Πάρκο Λιτοχώρου στα πλαίσια της EXPO, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε μερικά από τα κορυφαία προϊόντα των δύο εταιρειών. Και τις δυο εταιρείες τις αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η εταιρεία POLO ABEE.

O Olympus Marathon είναι ένας διεθνής αγώνας βουνού με περισσότερες από 700 περίπου συμμετοχές από 38 χώρες από όλον τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκονται και κορυφαία ονόματα της διεθνούς skyrunning σκηνής. Η διαδρομή του Olympus Marathon καλύπτει συνολική απόσταση  43,8 χιλιομέτρων ενώ η υψομετρική της διαφορά φτάνει τα 3.200μ. Ξεκινά από τον Αρχαιολογικό χώρο του Δίου, σε υψόμετρο 3 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας και τερματίζει στο πάρκο του Λιτόχωρου.

Για άλλη μία χρονιά, εκτός από τον κυρίως αγώνα, θα διεξαχθούν και οι αγώνες Olympus Vertical & Olympus Ultra με πολλές διεθνείς συμμετοχές ενώ στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Ιουνίου και οι αγώνες  Κόψη των Αετών 14 χλμ  και Melindra Trail 5 χλμ 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδαhttp://www.olympus-marathon.com/

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ